HCL.HR

Need for Speed Payback (Datum izlaska: 10.11.2017.)

Žanr: arkada , vožnja       Developer: Ghost Games       Izdavač: Electronic Arts

PC PS4 Xbox One

Dvadeseti dio glavnog Need for Speed serijala donosi nam tri igriva lika koji moraju zaslužiti poštovanje Fortune Cityja borbom protiv mafijaške kuće zvane The House.

55

Need for Speed Payback vijesti

Need for Speed Payback je znatno "lakši" od svoje konkurencije

Zoran Žalac 21.10.2017.

Otrkriveno je koliko će mjesta na vašem disku tražiti Need for Speed: Payback. Za razliku od ostalih igara, novi NFS je po tome netipično skroman.

Stigli su nam PC zahtjevi za brzi Need for Speed Payback

Zoran Žalac 20.09.2017.

Electronic Arts je izbacio gameplay video iz PC verzije Need for Speed Paybacka u 4K rezoluciji, a uz njega i službene konfiguracijske zahtjeve za PC gamere.

Bonus za pre-order NFS Paybacka je nešto što apsolutno nikome ne treba

Zoran Žalac 18.07.2017.

Sadržaj koji dolazi kao nagrada za naručivanje Need for Speed Paybacka prije izlaska na razini je Bethesdinog plaćenog oklopa za konja u Oblivionu.

Need for Speed Payback video

Bježim od policije s 1500 konja ispod haube u Need for Speed Payback

Igor Belan 12.11.2017.

Možda i najbrutalniji auto u tek izašlom Need for Speed Paybacku vidjet ćete na samom početku igre – pogledajte kako s njime bježim od policije i popratite sa mnom prvih pola sata igre, uključujući cutscene koje su vrh dna – što ja obožavam.

Čitav Need for Speed Payback objašnjen u manje od dvije minute

Zoran Žalac 08.11.2017.

Need for Speed Payback spada među najsadržajnije igre u svom serijalu, no njegov koncept zapravo je vrlo lako objasniti – videom od svega minutu i pol.

Zaigrao sam Need for Speed Payback, glupirao se po pustinji s Golfom MK1

Igor Belan 07.11.2017.

Golf MK1 u svom legendarnom GTI izdanju dodatno tuniran da parira modernim sportskim autima? Naravno, radi se o novom Need for Speedu, a u prvom pogledu na Payback istražujemo što sve možete raditi tom autu, uništavamo konkurenciju i stvaramo brdo dima.

Need for Speed Payback specijali

Top 5 ideja za novu Need for Speed igru

Zoran Žalac 11.04.2017.

Dvadeseti dio glavnog Need for Speed serijala stiže ove godine i ima priliku biti nešto posebno. Iako znamo da nas EA neće poslušati, besplatno im dijelimo pet savjeta kojim NFS ponovno mogu učiniti zanimljivim.