HCL.HR

Nioh (Datum izlaska: 04.02.2017.)

Žanr: akcija , RPG , taktiziranje       Developer: Team Ninja       Izdavač: Koei Tecmo

PS4

Više od deset godina u izradi, ovaj akcijski RPG baziran je na nedovršenom scenariju japanske filmske legende Akire Kurosawe. U rukama tvoraca Ninja Gaidena, Nioh izgleda kao konkurent Dark Souls igrama.

0

Nioh vijesti

Nioh će ciljano biti teška igra, a dobit će i besplatni PVP

Juraj Bevandić prije 4 sata

Team Ninja kažu da su jako usredotočeni na Nioh, a aktivno su pazili na to da igra ne bi ni slučajno bila lagana. Nakon izlaska radit će na besplatnom PVP updateu.

Nioh dobio konkretan datum izlaska

Filip Galeković 14.09.2016.

Nakon deset dugih godina razvoja, napokon znamo kad će točno tajnoviti akcijski RPG Nioh doći na Playstation 4 konzolu, ali ćemo morati još neko vrijeme čekati da ga zaigramo.

Brutalni Nioh fino napreduje, pogledajte novi gameplay

Filip Galeković 21.06.2016.

Nioh je izazovna mješavina Dark Soulsa i Onimushe, a ako je suditi po ovim videima koji prikazuju nove lokacije i svježi gameplay, developeri uistinu rade svoj posao.

Nioh video

Kroz novi trailer za Nioh možemo zamisliti Geralta u Dark Souls igri

Juraj Bevandić 04.12.2016.

Brutalna PS4 ekskluziva Nioh nam se opasno prišuljava, a novi trailer nas upozorava kakve beštije nas vrebaju i kakvim ćemo ih bijesnim oštricama tamaniti.

Dark Souls dobiva samurajskog brata blizanca zvanog Nioh

Zoran Žalac 07.03.2016.

Novi projekt studija Team Ninja nosi brojne sličnosti s drugim igrama – glavni lik podsjeća na Geralta, okruženje igre na Onimushu, a gameplay na Dark Souls serijal.

Nioh specijali

Nema rezultata