HCL.HR

Pokemon GO (Datum izlaska: 09.07.2016.)

Žanr: party , RPG       Developer: Niantic       Izdavač: The Pokemon Company

Android iOS

Moraš skupit' sve - Pokemon! Pokemoni po prvi put službeno i formalno na mobitelima, uz proširenu stvarnost Pokemon GO konačno ispunjava dječačku želju da živite kao Pokemon trener i jedini smisao života vidite u osvajanju gymova.

0

Pokemon GO vijesti

POTVRĐENO: novi Pokemoni uskoro stižu u Pokemon GO

Igor Belan prije 3 dana

Svi oni poprilično vjerodostojni tračevi su sada i službeno potvrđeni – Pokemon GO dobiva novu dozu Pokemona iz igara Pokemon Gold i Silver.

Ditto se napokon pojavio u Pokemon Go

Filip Galeković 26.11.2016.

Sad kad je nakon dugo vremena i misteriozni Ditto stigao u igru, Niantic je počeo otkrivati planove za budućnost jedne od najpopularnijih mobilnih igara ikad napravljenih, no detalji tek slijede.

Pokemon GO bi uskoro mogao biti nadograđen drugom generacijom džepnih čudovišta

Filip Galeković 08.11.2016.

Ako željno iščekujete šansu da počnete hvatati Pokemone druge generacije po obližnjim parkovima i livadama, imamo dobre vijesti za vas.

Pokemon GO video

Zanimljiva teorija o "priči" u Pokemon GO

Igor Belan 24.11.2016.

Evo zanimljive teorije o tome zašto u Pokemon GO nema legendarnih Pokemona, odnosno zašto je igra toliko ograničena u odnosu na čak i prve Pokemon igre s Game Boy konzola.

Japanski vozač autobusa snimljen kako hvata Pokemone za volanom

Juraj Bevandić 04.11.2016.

Unatoč tome što je nedavno ažuriranje navodno onemogućilo hvatanje Pokemona u prometu, ovaj vozač pronalazi načina da igra Pokemon GO na poslu.

Najbolja ovogodišnja Halloween maska je Pokemon GO aplikacija

Juraj Bevandić 01.11.2016.

Kome još treba Pokemon GO na mobitelu? Ovom tipu koji se za Noć vještica prerušio u potpuno igrivu verziju poznate aplikacije sigurno ne.

Pokemon GO specijali

POKEMON GO ŠKOLA #2: Kako levelirati brže i čemu uopće služi moj level?

Igor Belan 20.07.2016.

U drugoj lekciji naše Pokemon Go škole upoznat ćete sa sustavom levela – kakve veze vaš level ima s Pokemonima koje susrećete i kako brzo podići osobni level kroz strpljenje i čuvanje jaja.

POKEMON GO ŠKOLA #1: Kako ih uhvatiti sve ili barem što više

Žarko Ćurić 14.07.2016.

U prvoj epizodi našeg mini serijala Pokemon Go Škola objašnjavamo osnove hvatanja Pokemona – kako izabrati Pikachua kao prvog Pokemona, kako u svoj tim pridobiti teže Pokemone, što je to Curveball i mnogo više.