HCL.HR

Pokemon GO (Datum izlaska: 09.07.2016.)

Žanr: party , RPG       Developer: Niantic       Izdavač: The Pokemon Company

Android iOS

Moraš skupit' sve - Pokemon! Pokemoni po prvi put službeno i formalno na mobitelima, uz proširenu stvarnost Pokemon GO konačno ispunjava dječačku želju da živite kao Pokemon trener i jedini smisao života vidite u osvajanju gymova.

0

Pokemon GO vijesti

Pokemon GO zaradio milijardu dolara u rekordnom roku

Juraj Bevandić 02.02.2017.

Niantic je u samo sedam mjeseci kroz svoju aplikaciju Pokemon GO zaradio milijardu dolara i time postavio novi rekord na tržištu mobilnih aplikacija.

Veliki update za Pokemon GO upravo je sletio, stigli novi Pokemoni!

Igor Belan 12.12.2016.

Pokemon GO upravo je dobio veliki update koji smo svi čekali, a koji na kraju i nije tako velik i značajan koliko smo se nadali. Evo o čemu je riječ.

POTVRĐENO: novi Pokemoni uskoro stižu u Pokemon GO

Igor Belan 07.12.2016.

Svi oni poprilično vjerodostojni tračevi su sada i službeno potvrđeni – Pokemon GO dobiva novu dozu Pokemona iz igara Pokemon Gold i Silver.

Pokemon GO video

Pokemon Go dobio 80 novih Pokemona za uhvatiti

Zoran Žalac prije 7 dana

U novom ažuriranju Pokemona Go dodano je 80 novih živina iz Gold i Silver generacije, no za razliku od prethodnog proširenja, ovi će se moći uhvatiti bez da ih morate izleći iz jajeta.

Veliki update za Pokemon GO upravo je sletio, stigli novi Pokemoni!

Igor Belan 12.12.2016.

Pokemon GO upravo je dobio veliki update koji smo svi čekali, a koji na kraju i nije tako velik i značajan koliko smo se nadali. Evo o čemu je riječ.

Zanimljiva teorija o "priči" u Pokemon GO

Igor Belan 24.11.2016.

Evo zanimljive teorije o tome zašto u Pokemon GO nema legendarnih Pokemona, odnosno zašto je igra toliko ograničena u odnosu na čak i prve Pokemon igre s Game Boy konzola.

Pokemon GO specijali

POKEMON GO ŠKOLA #2: Kako levelirati brže i čemu uopće služi moj level?

Igor Belan 20.07.2016.

U drugoj lekciji naše Pokemon Go škole upoznat ćete sa sustavom levela – kakve veze vaš level ima s Pokemonima koje susrećete i kako brzo podići osobni level kroz strpljenje i čuvanje jaja.

POKEMON GO ŠKOLA #1: Kako ih uhvatiti sve ili barem što više

Žarko Ćurić 14.07.2016.

U prvoj epizodi našeg mini serijala Pokemon Go Škola objašnjavamo osnove hvatanja Pokemona – kako izabrati Pikachua kao prvog Pokemona, kako u svoj tim pridobiti teže Pokemone, što je to Curveball i mnogo više.