HCL.HR

Pokemon GO (Datum izlaska: 09.07.2016.)

Žanr: party , RPG       Developer: Niantic       Izdavač: The Pokemon Company

Android iOS

Moraš skupit' sve - Pokemon! Pokemoni po prvi put službeno i formalno na mobitelima, uz proširenu stvarnost Pokemon GO konačno ispunjava dječačku želju da živite kao Pokemon trener i jedini smisao života vidite u osvajanju gymova.

0

Pokemon GO vijesti

Pokemon GO postaje siguran, ali i dosadan u prometu

Juraj Bevandić prije 3 dana

Novi update za Pokemon GO spriječit će pojavljivanje Pokemona svim igračima koji se kreću brzinom višom od 50 kilometara na sat. Nema više igranja za volanom, ali isto tako niti u javnom prijevozu.

Niantic radi na nekoliko važnih Pokemon GO ažuriranja

Juraj Bevandić 09.10.2016.

Developeri mobilnog hita rade istovremeno na nekoliko Pokemon GO ažuriranja koja bi trebala unijeti malo svježeg daha.

Pokemon GO i dalje zarađuje vrtoglave svote svaki dan

Juraj Bevandić 06.10.2016.

Iako je u vrhuncu svoje popularnosti developerima zarađivao i do 16 milijuna dolara po danu, Pokemon GO je još uvijek unosan i pri rati od samo 2 milijuna dolara dnevno.

Pokemon GO video

POKEMON GO DNEVNIK #4: Dva nova Pokemona u Zagrebu

Igor Belan 02.08.2016.

Iz Rijeke putujemo do Svete Nedjelje i Arena Centra u Zagrebu s par Poke lopti u džepu i nadom da ćemo tamo susresti nešto novo. Evo što se dogodilo.

POKEMON GO DNEVNIK #3: Ekans u šumi i borba u Gymu

Igor Belan 28.07.2016.

U trećoj epizodi Pokemon GO dnevnika učimo vas što učiniti kad naletite na zmiju usred šume i kako ne smijete dopustiti šišmišima da vam kradu loptice. Logično.

Zašto je Pokemon GO tako popularan?

Igor Belan 27.07.2016.

Pokemon GO uopće nije dobro napravljena igra, no cijeli svijet, uključujući nas, ne može je prestati igrati. Zašto je Pokemon GO tako brzo postao popularan odgovaramo u ovom video specijalu.

Pokemon GO specijali

POKEMON GO ŠKOLA #2: Kako levelirati brže i čemu uopće služi moj level?

Igor Belan 20.07.2016.

U drugoj lekciji naše Pokemon Go škole upoznat ćete sa sustavom levela – kakve veze vaš level ima s Pokemonima koje susrećete i kako brzo podići osobni level kroz strpljenje i čuvanje jaja.

POKEMON GO ŠKOLA #1: Kako ih uhvatiti sve ili barem što više

Žarko Ćurić 14.07.2016.

U prvoj epizodi našeg mini serijala Pokemon Go Škola objašnjavamo osnove hvatanja Pokemona – kako izabrati Pikachua kao prvog Pokemona, kako u svoj tim pridobiti teže Pokemone, što je to Curveball i mnogo više.