HCL.HR

Prey (Datum izlaska: 05.05.2017.)

Žanr: FPS       Developer: Arkane Studios , Bethesda Softworks       Izdavač: Bethesda Softworks

PC PS4 XBO

Reboot originalnog shootera iz 2006. godine stavlja nas u ulogu lika koji pomoću nadnaravnih mentalnih sposobnosti bježi sa svemirskog broda prepunog vanzemaljaca.

0

Prey vijesti

Provjerite kakav vam PC treba da se pretvorite u bananu u Preyju

Juraj Bevandić prije 1 dan

Današnja demo verzija Preyja ograničena je samo na konzole, ali donosimo vam specifikacije koje će vam trebati da pokrenete igru na PC-u idućeg tjedna.

Jedan prelazak nam neće biti dosta da vidimo sve što Prey nudi, ali će svejedno dobiti DLC

Juraj Bevandić prije 2 dana

Kreativni direktor Preyja kaže da nećemo moći vidjeti cijelu priču niti paletu moći u jednom prelasku, ali će igra definitivno dobiti još dodatnog sadržaja po izlasku.

Prey na PC-u neće završiti kao problematični Dishonored 2

Juraj Bevandić 02.01.2017.

Arkane Studios obećavaju da će Prey PC port dobiti posebnu pažnju kako ne bi imao problema po izlasku kao Dishonored 2, a i igru rade na stabilnijem CryEngineu.

Prey video

Prey pomoću recikliranja otvara crne rupe

Zoran Žalac prije 5 dana

Mehanika recikliranja u Preyu omogućit će nam da od smeća radimo granate koje mogu progutati čitave planete. Najozbiljnije.

Prey će dobiti demo prije izlaska

Zoran Žalac 13.04.2017.

Prvih sat vremena Preya bit će dostupno za igranje krajem ovog mjeseca, ali čini se kako će demo verzija biti privremeno dostupna i to samo za konzole.

Pokvarite si prvi sat Preya, ako baš želite

Zoran Žalac 08.04.2017.

Ekipa Bethesde emitirala je uvodnih sat vremena gameplaya iz nadolazećeg Preya u takozvanom “Let’s Prey” videu. Bilo bi zanimljivije da su izbacili demo verziju, no što je tu je – pazite se spoilera.

Prey specijali

Nema rezultata