HCL.HR

Prey (Datum izlaska: 05.05.2017.)

Žanr: FPS       Developer: Arkane Studios , Bethesda Softworks       Izdavač: Bethesda Softworks

PC PS4 XBO

Reboot originalnog shootera iz 2006. godine stavlja nas u ulogu lika koji pomoću nadnaravnih mentalnih sposobnosti bježi sa svemirskog broda prepunog vanzemaljaca.

0

Prey vijesti

Prey na PC-u neće završiti kao problematični Dishonored 2

Juraj Bevandić 02.01.2017.

Arkane Studios obećavaju da će Prey PC port dobiti posebnu pažnju kako ne bi imao problema po izlasku kao Dishonored 2, a i igru rade na stabilnijem CryEngineu.

Novi Prey strukturu levela posudit će od Metroid igara

Zoran Žalac 05.08.2016.

Dobili smo prve kadrove stvarnog gameplaya iz Prey reboota, a otkriveno je i kako će isti imati nelinearnu strukturu napredovanja kroz levele.

Novi Prey ponovno nas ostavlja na brodu punom čudovišta

Žarko Ćurić 13.06.2016.

Prey 2 je mrtav, živio novi Prey! Potpuno nova Prey igra zove se samo Prey, a smjestit će nas na brod pun vanzemaljaca koji ćemo istraživati u ulozi stanovitog Morgana.

Prey video

Bacite oko na "šokantnih" prvih sat vremena novog Preyja

Juraj Bevandić 16.02.2017.

Je li to Bioshock, je li to System Shock? Ma nije uopće nikakav šok, to je prvih sat vremena novog Preyja i izgleda kao miks uzbudljivih stvari iz uspješnih igara.

Ništa ne smije preživjeti u novom Prey traileru

Zoran Žalac 26.01.2017.

Bethesdin Prey upravo je dobio datum izlaska. Obećavajuću svemirsku avanturu s ludim mehanikama moći ćemo zaigrati od 05. 05. ove godine.

Vidjevši novi Prey u akciji jedva čekamo još detalja

Juraj Bevandić 02.12.2016.

Prey nas je vrlo ugodno iznenadio komentiranim gameplay prikazom u kojem izgleda kao svježa mješavina System Shocka, Bioshocka i Dishonoreda možda čak uz mrvicu Portala 2.

Prey specijali

Nema rezultata