HCL.HR

Prey (Datum izlaska: 05.05.2017.)

Žanr: FPS       Developer: Arkane Studios , Bethesda Softworks       Izdavač: Bethesda Softworks

PC PS4 XBO

Reboot originalnog shootera iz 2006. godine stavlja nas u ulogu lika koji pomoću nadnaravnih mentalnih sposobnosti bježi sa svemirskog broda prepunog vanzemaljaca.

0

Prey vijesti

Prey na PC-u neće završiti kao problematični Dishonored 2

Juraj Bevandić 02.01.2017.

Arkane Studios obećavaju da će Prey PC port dobiti posebnu pažnju kako ne bi imao problema po izlasku kao Dishonored 2, a i igru rade na stabilnijem CryEngineu.

Novi Prey strukturu levela posudit će od Metroid igara

Zoran Žalac 05.08.2016.

Dobili smo prve kadrove stvarnog gameplaya iz Prey reboota, a otkriveno je i kako će isti imati nelinearnu strukturu napredovanja kroz levele.

Novi Prey ponovno nas ostavlja na brodu punom čudovišta

Žarko Ćurić 13.06.2016.

Prey 2 je mrtav, živio novi Prey! Potpuno nova Prey igra zove se samo Prey, a smjestit će nas na brod pun vanzemaljaca koji ćemo istraživati u ulozi stanovitog Morgana.

Prey video

Priča novog Preyja bit će skrojena našim odlukama

Juraj Bevandić prije 3 dana

Svaka naša odluka u novom Preyju trebala bi imati težinu i značaj koji ćemo doživjeti kroz priču, ali i osjetiti na svojoj koži kroz promjene u gameplayju.

Upoznajte se s ekipom koja će vas vrebati u Preyu

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Da vam prvo upoznavanje s Typhoon vrstom vanzemaljaca ne bi bilo smrtonosno, upoznajte se s četiri najčešće inačice neprijatelja koji vas očekuju u Preyju.

Bacite oko na "šokantnih" prvih sat vremena novog Preyja

Juraj Bevandić 16.02.2017.

Je li to Bioshock, je li to System Shock? Ma nije uopće nikakav šok, to je prvih sat vremena novog Preyja i izgleda kao miks uzbudljivih stvari iz uspješnih igara.

Prey specijali

Nema rezultata