HCL.HR

Rime (Datum izlaska: 26.05.2017.)

Žanr: avantura , platformer , puzzle       Developer: Tequila Works

PC PS4 Switch XBO

Inspiriran PS2 klasikom ICO i djelima Salvadora Dalija, Rime nas stavlja na šareni otok s kojega moramo pobjeći kako bismo spasili dječaka od kletve.

0

Rime vijesti

Developeri kojima je stalo pronalaze načina da snize cijene svojih igara za Switch

Juraj Bevandić 11.05.2017.

Cijene fizičkih izdanja igara za Switch su ponekad više zbog skuplje proizvodnje kartica, ali obazrivi developeri pronalaze načina da tu situaciju nekako ublaže.

Rime će biti skuplji za Nintendo Switch jer developeri nemaju izbora

Zoran Žalac 14.03.2017.

Razlog zašto je nadolazeća avantura Rime u verziji za Switch 10 eura skuplja od svih ostalih verzija dijelom je ta što njezini tvorci nemaju mnogo izbora oko toga.

Čini se da bivša PlayStation ekskluziva Rime dolazi na PC, XBO i Switch

Igor Belan 13.12.2016.

Po svemu sudeći, PlayStation je izgubio jednu zanimljivu indie ekskluzivu koja po najnovijim informacijama sada stiže i na PC, Xbox One pa čak i Nintendo Switch.

Rime video

Istražujemo čudesan otok u novoj igri Rime

Igor Belan prije 1 dan

Uz malo filozofiranja o tome kako će Rime cijeniti samo istinski gameri koji stvarno prate industriju, bacite s nama prvi pogled na ovu vrlo atmosferičnu i grafički ugodnu novu avanturu u PC izdanju.

Rime izlazi sutra, pogledajte zašto bi vas mogao dirnuti

Zoran Žalac prije 3 dana

Puzzle platformer inspiriran Malim princom i djelima japanskog Studija Ghibli sutra će se pojaviti na PC-u i konzolama, a zadnji trailer otkriva kakav ugođaj možete očekivati u samoj igri.

Pogledajte šest minuta gameplayja iz Rime i poslušajte što o njemu misle igrači

Zoran Žalac 22.04.2017.

Nadolazeća avantura pod nazivom Rime bila je igriva na nedavnom Pax East sajmu, a sudeći po komentarima onih koji su ju zaigrali, čeka nas interesantna puzzle-platformer igra.

Rime specijali

VIDEO: Indie igre ljepše od Crysisa

Zoran Žalac 09.03.2015.

Da ljepotu u igrama promatramo samo kroz tehničku stranu prezentacije, sve lijepo mogli bismo zvati nazivom Crysis. No estetski gledano, čitav niz nezavisnih igara ljepši je od te grafički nabrijane pucačine.