HCL.HR

Star Wars Battlefront 2 (Datum izlaska: 17.11.2017.)

Žanr: FPS , TPS       Developer: EA DICE       Izdavač: Electronic Arts

PC PS4 Xbox One

Nastavak Star Wars Battlefronta donosi SP kampanju u kojoj ćemo priču doživjeti iz perspektive Imperija, a u multiplayeru ćemo sukobljavati heroje i negativce i sve tri ere Star Warsa.

64

Star Wars Battlefront 2 vijesti

Disney i LucasFilm navodno traže novog developera za Star Wars igre

Petra Rukav prije 6 dana

Internetom kruži nova glasina koja sugerira da bi Electronic Arts mogao ostati bez licence za Star Wars igre, a rad na svježim avanturama u dalekoj galaksiji mogli bi preuzeti Ubisoft ili Activision.

Razočaravajuća prodaja Star Wars Battlefronta 2 vraća mikrotransakcije u igru

Petra Rukav 31.01.2018.

Star Wars Battlefront 2 prodaja slabija je od onoga što se očekivalo, a EA je na optuženičku klupu bacio kontroverzu s loot kutijama. Unatoč tomu, tvrtka planira vratiti mikrotransakcije.

Star Wars Battlefront II dobit će potpuno izmijenjeni sustav napredovanja

Zoran Žalac 25.01.2018.

Electronic Arts je potiho priznao kako je sustav napredovanja u Star Wars Battlefrontu 2 pokvaren te da će ga uskoro zamijeniti novi.

Star Wars Battlefront 2 video

Igramo Star Wars Battlefront 2 (EP2): Spašavam kolege u šumi

Igor Belan 17.11.2017.

Kao što svaki pravi fan Star Warsa zna, Stormtrooperi su party-životinje, a kada im Pobunjenici prirede iznenadni party usred šume Endora cijela stvar se pretvori u čušpajz neviđenih razmjera. I što drugo da napravim u toj zbrci nego da pomognem kolegama u nastavku ovog malog serijala prelaženja Battlefronta 2.

Bježim iz zatvora u Star Wars Battlefront 2 i igra izgleda prekrasno

Igor Belan 16.11.2017.

Znate onu – lijepa izvana, ružna iznutra? Takav vam je trenutno Star Wars Battlefront 2 uz već dobro poznati problem s mikrotransakcijama u multiplayeru. No preskočimo to sve u ovom prvom pogledu na igru i zaigrajmo malo singleplayera – koji je prekrasan.

Sukob generacija obilježava zadnji trailer za Star Wars Battlefront 2

Zoran Žalac 31.10.2017.

Do izlaska nove Star Wars igre ostalo nam je nešto više od pola mjeseca, ali Electronic Arts je uvjeren da je Sila već odradila svoj posao u promociji Star Wars Battlefronta II.

Star Wars Battlefront 2 specijali

Nema rezultata