HCL.HR

Street Fighter 5 (Datum izlaska: 16.02.2016.)

Žanr: tabačina       Developer: Capcom       Izdavač: Capcom

PC PS4

Nakon tisuću ekspanzija i ponovljenih izdanja, Street Fighter se vraća u petom dijelu kao PC i PS4 cross-platform ekskluziva i mijenja sve što o njegovom gameplayu već znate kako bi privukao novu generaciju boraca.

88

Street Fighter 5 vijesti

Street Fighter V idućeg je tjedna besplatan za PC igrače

Zoran Žalac 24.03.2017.

Godina dana prošla je od izlaska Street Fightera 5 na tržište, a Capcom želi da se igrači uvjere u napredak koji je tijekom tog razdoblja ostvaren.

Sombra praši protivnike i u Street Fighteru 5

Zoran Žalac 28.11.2016.

Sombri je trebalo gotovo pola godine da se priključi ekipi Overwatcha, ali svega nekoliko tjedana da se nađe u ringu Street Fightera.

Capcom priznao da je zabrljao sa Street Fighterom 5

Zoran Žalac 12.05.2016.

Predsjednik Capcoma priznao je kako izlazak Street Fightera 5 u polovičnom izdanju nije bio baš najpametniji potez za tvrtku ni igru, što se očitovalo i na prodajnim rezultatima.

Street Fighter 5 video

"Udri ga dok je na podu!" ili zašto je vrijeđanje u igrama ponekad možda okej

Juraj Bevandić 03.04.2017.

Ono što neki smatraju omalovažavanjem protivnika i nesportskim ponašanjem, drugi vide kao poštenu psihološku taktiku u kompetitivnim igrama. Pogledajte zašto i kako.

Sombra praši protivnike i u Street Fighteru 5

Zoran Žalac 28.11.2016.

Sombri je trebalo gotovo pola godine da se priključi ekipi Overwatcha, ali svega nekoliko tjedana da se nađe u ringu Street Fightera.

Street Fighter 5 od sada vas dodatno ponižava kad izgubite

Zoran Žalac 24.09.2016.

U sklopu novog ažuriranja Street Fighter 5 dobio je dodatne animacije poslije nokautiranja koje ponižavaju igrača tako da ga zaključaju u sef, naprave snjegovića od njega ili ga ispucaju iz topa.

Street Fighter 5 specijali

Bavi li se industrija videoigara prodajom duplih obećanja i guste magle?

Zoran Žalac 24.02.2016.

Iza nedavnog Street Fightera V u njegovom nedovršenom izdanju krije se kvalitetna igra, ali i mračna strana budućnosti industrije videoigara.