HCL.HR

Street Fighter 5 (Datum izlaska: 16.02.2016.)

Žanr: tabačina       Developer: Capcom       Izdavač: Capcom

PC PS4

Nakon tisuću ekspanzija i ponovljenih izdanja, Street Fighter se vraća u petom dijelu kao PC i PS4 cross-platform ekskluziva i mijenja sve što o njegovom gameplayu već znate kako bi privukao novu generaciju boraca.

88

Street Fighter 5 vijesti

Sombra praši protivnike i u Street Fighteru 5

Zoran Žalac 28.11.2016.

Sombri je trebalo gotovo pola godine da se priključi ekipi Overwatcha, ali svega nekoliko tjedana da se nađe u ringu Street Fightera.

Capcom priznao da je zabrljao sa Street Fighterom 5

Zoran Žalac 12.05.2016.

Predsjednik Capcoma priznao je kako izlazak Street Fightera 5 u polovičnom izdanju nije bio baš najpametniji potez za tvrtku ni igru, što se očitovalo i na prodajnim rezultatima.

Capcom planira napokon zadovoljiti borilačku pravdu u SFV

Juraj Bevandić 06.03.2016.

Prve mjere su već poduzete, a putem daljnjih ažuriranja Capcom planira redovito i oštro kažnjavati igrače koji prekidaju konekciju kada se nađu u gabuli. Čuvajte se ako ste kratkog fitilja.

Street Fighter 5 video

Sombra praši protivnike i u Street Fighteru 5

Zoran Žalac 28.11.2016.

Sombri je trebalo gotovo pola godine da se priključi ekipi Overwatcha, ali svega nekoliko tjedana da se nađe u ringu Street Fightera.

Street Fighter 5 od sada vas dodatno ponižava kad izgubite

Zoran Žalac 24.09.2016.

U sklopu novog ažuriranja Street Fighter 5 dobio je dodatne animacije poslije nokautiranja koje ponižavaju igrača tako da ga zaključaju u sef, naprave snjegovića od njega ili ga ispucaju iz topa.

Upoznajte Uriena, novog Street Fighter 5 borca

Zoran Žalac 21.09.2016.

Nakon višegodišnjeg mirovanja uličnoj borbi Street Fightera 5 pridružuje se Urien, vješti biznismen kojemu je odijelo očito posebno skrojeno za maksimalnu elastičnost.

Street Fighter 5 specijali

Bavi li se industrija videoigara prodajom duplih obećanja i guste magle?

Zoran Žalac 24.02.2016.

Iza nedavnog Street Fightera V u njegovom nedovršenom izdanju krije se kvalitetna igra, ali i mračna strana budućnosti industrije videoigara.