HCL.HR

Suicide Guy (Datum izlaska: 14.07.2017.)

Žanr: platformer , puzzle       Developer: Fabio Ferrara       Izdavač: Chubby Pixel

PC

Suicide Guy je mala, relativno kratka i pomalo slatka igra o serijskom samoubojici u čijim se čizmama vi kao igrač morate samoubijati... u snovima... kako bi se glavni lik probudio. Vidite? Nije toliko strašno kako se čini na prvu.

Minimalna konfiguracija: Intel Dual-Core 2.6 GHz / AMD Dual-Core Athlon 3.0 GHz, 1GB RAM-a, NVIDIA GeForce 8500 GT / AMD Radeon HD 4650 i 2GB slobodnog prostora na disku

0

Suicide Guy vijesti

Nema rezultata

Suicide Guy video

Evo kako je prošao moj najnoviji pokušaj samoubojstva u igri Suicide Guy

Igor Belan 04.11.2017.

Otkako smo Suicide Guya završili uz šest video komentara konstantno tražite još, a developeri su ovih dana izbacili Halloween update pa sam napokon dobio i priliku da vam pokažem još. Evo kako je prošlo moje najstrašnije samoubojstvo do sada.

Igramo Suicide Guy (EP6): Znači, ubit ću se ako sad padne na pod!

Igor Belan 19.08.2017.

Zadnja epizoda prelaženja Suicide Guya je pred vama – vrijeme je da otkrijete jesmo li nizom snenih suicida uspjeli spasiti pivu od pada na pod.

Igramo Suicide Guy (EP5): Ubijam se uz narodnjake

Igor Belan 15.08.2017.

Nova runda samoubijanja u igri Suicide Guy odvodi nas od nuklearnih reaktora do visoko u nebo iznad velikog grada, a u muci između traženja savršenog načina za izvršiti samoubojstvo u ovoj čudnoj igri, slušamo malo narodnjake.

Suicide Guy specijali

Nema rezultata