HCL.HR

Super Mario Odyssey (Datum izlaska: 27.10.2017.)

Žanr: platformer       Developer: Nintendo       Izdavač: Nintendo

Switch

Super Mario Odyssey odvodi Super Maria na ulice New Yorka, ali i na mnoge druge fantazijske lokacije gdje će kao i uvijek morati spasiti princezu Peach, ovaj put uz pomoć svoje vjerne kape i par drugih trikova u rukavu.

0

Super Mario Odyssey vijesti

Nintendo nas na Gamescomu planira zabaviti Super Mario Odysseyjom i Metroidom

Petra Rukav 10.08.2017.

Na ovogodišnji gaming sajam u Njemačkoj Nintendo dolazi u dobroj formi. Osim brojnih naslova koje će nuditi da isprobamo, održat će i live stream za dva nadolazeća naslova.

Nintendo ne želi da njihove igre igrate na PC-u

Zoran Žalac 06.07.2017.

U Nintendu su svjesni rastuće popularnosti PC platforme, no nisu još spremni lansirati svoje igre izvan vlastitih konzola.

U Super Mario Odyssey neće biti 'Game Over' ekrana

Zoran Žalac 06.07.2017.

Nova Super Mario igra odbacuje dugogodišnji model kažnjavanja igrača za neuspjeh te prelazi na novi sustav u kojemu neće postojati ekran s porukom “game over”.

Super Mario Odyssey video

Super Mario zaplesao u novoj reklami za nadolazeći Odyssey

Petra Rukav 11.10.2017.

Mali veseljak preslatkog hoda i simpatičnih brčića nema vremena za tugu iako pored njega ne stoji princeza Peach ili istu nastoji zatomiti dražesnom plesnom točkom na ulicama New Yorka.

Super Mario Odyssey izgleda kao najveselija igra ovog stoljeća

Zoran Žalac 06.10.2017.

Super Mario ima gomilu načina na koje se kreće okolišem u Odysseyju i svaki obećava do te razine da bi u pitanju vrlo lako mogla biti najbolja Mario igra do sada.

Pogledajte kako Super Mario radi kaos u New Donk Cityju

Zoran Žalac 08.09.2017.

Mariova verzija New Yorka idealno je igralište za različite mini igre, a kako neke od njih izgledaju u Super Mario Odysseyju provjerite kroz pet minuta gameplayja iz te igre.

Super Mario Odyssey specijali

TOP 5 igara kojima se najviše veselimo ove jeseni

Zoran Žalac 21.09.2017.

Doznajte koje se igre nestrpljivo iščekuju u redakciji HCL portala i po čemu je tih pet naslova specifično da izdvajamo u ovome formatu.