HCL.HR

Syberia 3 (Datum izlaska: 20.04.2017.)

Žanr: avantura , point'n'click       Developer: Microids       Izdavač: Microids

PC PS4 Switch XBO

Kate Walker se nakon dvanaestogodišnje pauze ponovno nalazi u hladnom okružju, te po prvi puta za Syberia serijal u trodimenzionalno dizajniranom svijetu.

0

Syberia 3 vijesti

EA časti, skinite legendarnu avanturu Syberia 2 potpuno besplatno

Igor Belan 08.03.2017.

Syberia 3 uskoro izlazi, a da bi podigli još malo prašine oko tog skorog izlaska trojke, developeri su odlučili poznatu Syberiu 2 ponuditi PC igračima potpuno besplatno. Ali pazite, ponuda ne traje zauvijek!

Syberia 3 je živa i dolazi krajem ove godine

Zoran Žalac 23.05.2016.

Davno najavljeno treće poglavlje zapažene PNC avanture Syberia konačno je pokazalo znakove života. Uz prve kadrove gameplaya također smo dobili i datum izlaska igre.

Syberia 3 - otkrivena prva dva lika

Stjepan Fikter 30.10.2014.

U trećem dijelu Syberia serijala, susrest ćemo neke stare poznanike poput Ayawaske, a od nove postave tu je genijalni zanatlija Simon Steiner.

Syberia 3 video

Syberia 3 je spremna za izlazak, uskoro stiže i na Switch

Juraj Bevandić 18.04.2017.

Čini se da je Syberia 3 nakon pet godina raznih odgoda napokon stvarno spremna za izlazak, a zaigrat će ju i vlasnici nove Nintendo Switch konzole.

Poslušajte narodnjačke melodije Syberije 3

Zoran Žalac 03.04.2017.

Prije nego se zaputite u novu Syberia avanturu prilagodite se njezinom ugođaju slušanjem glazbe koju je za igru skladao Inon Zur, poznati skladatelj glazbe novijih Fallout naslova.

Syberia 3 može poslužiti BioWareu kao primjer kako se rade animacije lica

Zoran Žalac 28.03.2017.

Doznajte zaplet priče u nadolazećoj avanturi Syberia 3 i uvjerite se kako se i s malim budžetom mogu napraviti pristojne facijalne animacije.

Syberia 3 specijali

Nema rezultata