HCL.HR

Syberia 3 (Datum izlaska: 20.04.2017.)

Žanr: avantura , point'n'click       Developer: Microids       Izdavač: Microids

PC PS4 Switch XBO

Kate Walker se nakon dvanaestogodišnje pauze ponovno nalazi u hladnom okružju, te po prvi puta za Syberia serijal u trodimenzionalno dizajniranom svijetu.

0

Syberia 3 vijesti

EA časti, skinite legendarnu avanturu Syberia 2 potpuno besplatno

Igor Belan 08.03.2017.

Syberia 3 uskoro izlazi, a da bi podigli još malo prašine oko tog skorog izlaska trojke, developeri su odlučili poznatu Syberiu 2 ponuditi PC igračima potpuno besplatno. Ali pazite, ponuda ne traje zauvijek!

Syberia 3 je živa i dolazi krajem ove godine

Zoran Žalac 23.05.2016.

Davno najavljeno treće poglavlje zapažene PNC avanture Syberia konačno je pokazalo znakove života. Uz prve kadrove gameplaya također smo dobili i datum izlaska igre.

Syberia 3 - otkrivena prva dva lika

Stjepan Fikter 30.10.2014.

U trećem dijelu Syberia serijala, susrest ćemo neke stare poznanike poput Ayawaske, a od nove postave tu je genijalni zanatlija Simon Steiner.

Syberia 3 video

Syberia 3 je moderna avantura koja ne želi zatupiti igrača

Zoran Žalac prije 5 dana

Kroz šest minuta čistog gameplaya iz Syberie 3 upoznajemo se sa mehanikama rješavanja zagonetki, istraživanja i dijaloga s čudnim likovima.

Syberia 3 ima novi datum izlaska koji se baš i ne podudara s ugođajem igre

Zoran Žalac 11.02.2017.

Hladna avantura Kate Walker ipak neće požuriti s izlaskom kako biste ju mogli igrati ove zime. Novi datum izlaska je 20. 04.

Syberia 3 opet odgođena, ali zato će biti još bolja

Igor Belan 07.10.2016.

Syberia 3 trebala je izaći još prošle godine, onda su je odgodili za izlazak krajem ove godine da bi na kraju i taj datum promijenili. Evo zašto im treba više vremena da nam dostave novu avanturu Kate Walker.

Syberia 3 specijali

Nema rezultata