HCL.HR

Tekken 7 (Datum izlaska: 02.06.2017.)

Žanr: tabačina       Developer: Bandai Namco Games       Izdavač: Bandai Namco

PC PS4 XBO

Tekken je po sedmi put veći od života. U debitantskom nastupu na PS4 konzoli, Jin Kazama i ostala modno napredna ekipa vraćaju se s nikad luđim frizurama da bi odmjerili snage svojih ega.

0

Tekken 7 vijesti

Tekken 7 ugostit će dva borca iz drugih igara

Zoran Žalac 16.03.2017.

Bandai Namco otkrio je planove oko dodatnog sadržaja za Tekken 7, a time i informaciju da će se našminkanoj i nabildanoj postavi boraca pridružiti dva lika iz drugih igara.

Borbeni medvjedi se vraćaju u Tekken 7

Juraj Bevandić 11.12.2016.

Medvjedi Kuma i Panda koji su se mlatili u prva tri Tekkena vraćaju se s (više)godišnjeg odmora nabildani i spremni za Tekken 7 iduće godine na konzolama i PC-u.

Tekken 7 neće imati cross-platform multiplayer jer su PC igrači varalice

Zoran Žalac 24.09.2016.

Premda je Microsoft developerima otvorio vrata za spajanje PC i Xbox One igrača u istom multiplayeru, neki od njih nisu baš skloni toj ideji.

Tekken 7 video

Potukli se Jin i Xiaoyu, prisjetite se poteza kojima ste razbijali u Tekkenu prije 20 godina

Zoran Žalac 14.04.2017.

Tekken serijal već je star više od dvadeset godina, no njegovi likovi definitivno ne stare. Jin Kazama i Ling Xiaoyu bez problema izvode svoje prepoznatljive poteze kao da nisu ostarili ni dana.

Tekken 7 udara snažno u キャラクタ traileru

Zoran Žalac 25.03.2017.

Prisjetite se kultnih likova Tekken serijala i probajte ih prepoznati ispod hrpe trending krpica, gomile kiča, šminke i anđeoskih krila. Ako ih ne prepoznajete, nitko vam neće zamjeriti.

Eddy nije ispao iz plesnog ritma u Tekkenu 7

Zoran Žalac 02.03.2017.

Godine polako sustižu nekad popularnog capoeira borca, ali Gordo se vraća u Tekken 7 kako bi u novom kostimu leopard uzorka još koji put zamahnuo rukama ispred svojih protivnika.

Tekken 7 specijali

Nema rezultata