HCL.HR

Tekken 7 (Datum izlaska: 02.06.2017.)

Žanr: tabačina       Developer: Bandai Namco Games       Izdavač: Bandai Namco

PC PS4 XBO

Tekken je po sedmi put veći od života. U debitantskom nastupu na PS4 konzoli, Jin Kazama i ostala modno napredna ekipa vraćaju se s nikad luđim frizurama da bi odmjerili snage svojih ega.

0

Tekken 7 vijesti

Tekken 7 ugostit će dva borca iz drugih igara

Zoran Žalac prije 7 dana

Bandai Namco otkrio je planove oko dodatnog sadržaja za Tekken 7, a time i informaciju da će se našminkanoj i nabildanoj postavi boraca pridružiti dva lika iz drugih igara.

Borbeni medvjedi se vraćaju u Tekken 7

Juraj Bevandić 11.12.2016.

Medvjedi Kuma i Panda koji su se mlatili u prva tri Tekkena vraćaju se s (više)godišnjeg odmora nabildani i spremni za Tekken 7 iduće godine na konzolama i PC-u.

Tekken 7 neće imati cross-platform multiplayer jer su PC igrači varalice

Zoran Žalac 24.09.2016.

Premda je Microsoft developerima otvorio vrata za spajanje PC i Xbox One igrača u istom multiplayeru, neki od njih nisu baš skloni toj ideji.

Tekken 7 video

Eddy nije ispao iz plesnog ritma u Tekkenu 7

Zoran Žalac 02.03.2017.

Godine polako sustižu nekad popularnog capoeira borca, ali Gordo se vraća u Tekken 7 kako bi u novom kostimu leopard uzorka još koji put zamahnuo rukama ispred svojih protivnika.

Tekken 7 tuče malu djecu od šestog mjeseca ove godine

Zoran Žalac 23.01.2017.

Tekken 7 dobio je novi trailer prepun teatralnosti, ali i datum izlaska koji za sve tri verzije igre glasi – 02. 06. ove godine.

Tekken u stvarnom životu - ovaj kaskader savršeno izvodi pokrete likova iz igre

Igor Belan 12.10.2016.

Pogledajte kako ovaj profesionalni kaskader u slobodno vrijeme glumi likove iz videoigara, gotovo savršeno izvodeći razne borilačke vještine iz Tekkena, Street Fightera i drugih igara.

Tekken 7 specijali

Nema rezultata