HCL.HR

Watch Dogs 2 (Datum izlaska: 15.11.2016.)

Žanr: akcijska avantura , skrivanje , TPS       Developer: Ubisoft Montreal       Izdavač: Ubisoft

PC PS4 XBO

Trend hakiranja širi se na San Francisco. Nestašni Marcus osim opakih parkour poteza ima sposobnosti stvaranja kaosa tako što upravlja prometom, robotićima i zubnim protezama.

0

Watch Dogs 2 vijesti

Zabavite li Ubisoft kratkim videom možete osvojiti pedeset tisuća eura i PS4

Juraj Bevandić prije 22 sata

Povodom izlaska Watch Dogs 2 Ubisoft je osmislio filmski festival čija zvijezda možete biti i vi. Snimite kratki video i osvojite li publiku možete dobiti do 50 tisuća eura i PS4 konzole.

Watch Dogs 2 kasni na PC, evo kakvu mašinu trebate imati

Igor Belan prije 4 dana

Minimalna PC konfiguracija za Watch Dogs 2 nije strašna, ali traži od vas da imate barem solidan gaming PC jučerašnjice, no loša vijest je u tome što je PC verzija igre odgođena.

Ako ste zločesti u Watch Dogs 2 postat ćete meta za druge igrače

Zoran Žalac 17.08.2016.

Ubisoft je predstavio novi dodatak multiplayeru Watch Dogsa 2. Radeći ilegalne aktivnosti poput krađe i oštećivanja okoliša na sebe ćete navući tjeralicu od koje bi mogli profitirati drugi igrači.

Watch Dogs 2 video

Sunčani Watch Dogs 2 ukratko ispričao svoj zaplet

Zoran Žalac 24.09.2016.

Proširena verzija trailera koji nas je upoznao sa zločestim Dušanom otkriva nam zaplet Watch Dogsa 2, jednog poznatog lika i hrpetinu akcije.

Upoznajte Dušana Nemića, glavnog zločinca u Watch Dogs 2

Zoran Žalac 15.09.2016.

Glavni negativac nadolazećeg Watch Dogsa 2 balkanskog je porijekla i voli udarati ljude po grkljanu. Upoznajte Dušana Nemića.

Watch Dogs 2 kroz 20 minuta gameplaya otkriva što se radi u otvorenom svijetu

Zoran Žalac 30.08.2016.

U dvadesetominutnom pregledu gameplaya iz Watch Dogsa 2 imamo prilike vidjeti kako se kontrolira hakiranje, što možemo raditi u otvorenom svijetu i po kojem principu možemo komunicirati s drugim igračima.

Watch Dogs 2 specijali

Igrali smo Watch Dogs 2, mogao bi vam hakirati mozgove

Zoran Žalac 11.07.2016.

Watch Dogs 2 trebao bi biti sve što jedinica nije bila – čista, neiskvarena, neograničena zabava s hakiranjem u velikom gradu. Ako uspije u svemu što smjera, hakirat će nam mozgove da ga igramo satima i satima.

Igrali smo Watch Dogs 2

Aleksandar Roknić 14.06.2016.

Naša ekipa u Los Angelesu dobila je priliku zaigrati Watch Dogs 2 na posebnom eventu prije E3 sajma. Evo kako nam se svidjelo.