HCL.HR

Yooka-Laylee (Datum izlaska: 11.04.2017.)

Žanr: platformer       Developer: Playtonic Games       Izdavač: Team17

Linux MAC PC PS4 Wii U XBO

Veterani razvojnog tima Rare odvojili su se od svoje matične tvrtke te pokušavaju oživjeti žanr 3D platformera šarenim i veselim naslovom Yooka-Laylee.

75

Yooka-Laylee vijesti

YouTuber JonTron naknadno izbačen iz igre zbog anti-imigrantskih stavova

Zoran Žalac 24.03.2017.

Nakon što je zbog političkih stavova izgubio manji broj pretplatnika na YouTubeu, JonTron je izgubio i angažman u igri Yooka-Laylee.

Yooka-Laylee najavljuje veliki povratak 3D platformer žanra

Zoran Žalac 02.05.2015.

Veterani razvojnog tima Rare zaslužni za neke od najboljih Nintendo 64 igara na Kickstarteru su predstavili novi platformer Yooka-Laylee i ostvarili uspjeh za svega 40 minuta.

Yooka-Laylee video

Igramo igru kakvu dugo nismo igrali - Yooka Laylee

Igor Belan 11.04.2017.

Nakon vrlo rane recenzije napokon vam osim teksta smijemo pokazati i video! Yooka-Laylee je, pazite ovo, 3D platformer koji je dostupan čak i na PC-ju, a takvu igru duže vrijeme nismo igrali. No valjali? Bacite pogled na gameplay u našem prvom video komentaru.

Yooka i Laylee su najbolji životinjski reperi nove ere

Zoran Žalac 03.04.2017.

Veterani razvojnog tima Rare drže se tradicije pa su povodom skorog izlaska 3D platformera Yooka-Laylee pripremili reperski show koji pojašnjava igru bolje nego ijedan drugi trailer.

Yooka-Laylee otkrio svoje multiplayer modove

Zoran Žalac 20.01.2017.

Pored kooperativnog multiplayera u glavnoj kampanji, Yooka-Laylee će ponuditi zabavu za četvero igrača kroz osam zasebno dizajniranih multiplayer modova.

Yooka-Laylee specijali

Nema rezultata