HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Full Metal Furies

Datum izlaska: 2017.     Žanr: 2D , akcija , RPG , tabačina

Kooperativni 2D brawler nalik Castle Crashersima, ali i s dubinom RPG igara poziva vas da pratite set pravila kroz svoju avanturu prije nego ih budete morali kompletno prekršiti.

PC XBO

Dodaj u kolekciju

0

My Memory of Us

Datum izlaska: 2017.     Žanr: 2D , avantura , preživljavanje , puzzle

Avantura dječaka i djevojčice bježe iz židovskog geta za vrijeme 2. svjetskog rata, uz izvrnutu viziju Nacista kao robota koji okupiraju Poljsku.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Katana Zero

Datum izlaska: 2017.     Žanr: 2D , akcija

Katana ZERO razvojnog tima Askiisoft je neo-noir akcijski platformer s insta-death opcijom, a kao što sam naziv sugerira – cilj je katanom srezati sve do ništice.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Greedfall

Datum izlaska: 2018.     Žanr: akcija , istraživanje , RPG

Greedfall je akcijski RPG-u tvoraca Technomancera i Bound By Flamea koji bi trebao kombinirati fantazijski ugođaj s tematikom kolonizacije.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Rise & Shine

Datum izlaska: 13.01.2017.     Žanr: 2D , platformer

Rise & Shine je igra o drugim igrama, ali i igra o napadu vanzemaljaca. Drugim riječima, kao dječak zvan Rise branite planet GameEarth pun referenci na gaming kulturu današnjice od napada vanzemaljaca, a činite to koristeći samosvjesni i višenamjenski pištolj zvan Shine.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Dauntless

Datum izlaska: 2017.     Žanr: istraživanje , preživljavanje , RPG

Besplatna igra bivših zaposlenika BioWarea i Riota je kooperativna avantura hvatanja različitih čudovišta po uzoru na Monster Hunter serijal.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Banner Saga 3

Datum izlaska: 12 / 2018.     Žanr: RPG , TBS

Zaključak trilogije odvodi rogate borce i ostalu ekipu prema izopačenoj zemlji punoj tmine.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

GTR 3

Datum izlaska:     Žanr: simulacija , vožnja

Tvrdokorna automobilistička simulacija ostala je bez goriva prije deset godina, no treći dio ima novi pokretač i uskoro izlazi sa servisa.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

FlatOut 4: Total Insanity

Datum izlaska: 03 / 2017.     Žanr: arkada , vožnja

Nekad popularni serijal o razbijanju i iskakanju iz automobila dobiva drugu šansu s 27 automobila, 20 staza i totalnom destrukcijom.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Pillars of Eternity II: Deadfire

Datum izlaska:     Žanr: RPG

Nastavak jednog od najomiljenijih suvremenih serijala zapostavljenog žanra ponovno je osvojio publiku prije same izrade i cilja ponuditi jedno klasično RPG iskustvo za virtualne pustolove.

PC

Dodaj u kolekciju

0