HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Tale of Ronin

Datum izlaska:     Žanr: 2D , TBS

Premda će borbe na poteze biti, a ni krvi neće faliti, ova 2D indie igra pokušat će nam približiti kako su Samuraji doživljavali pojmove časti, mira, ratovanja, društva i izdaje.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Full Throttle Remastered

Datum izlaska: 18.04.2017.     Žanr: 2D , avantura , point'n'click

Jedna od najboljih PNC avantura devedesetih godina u moderniziranom izdanju donosi priču o motociklističkoj bandi i njihovim kožnim pustolovinama.

PC PS4 PSV

Dodaj u kolekciju

0

Everything

Datum izlaska: 21.03.2017.     Žanr: simulacija

Tvorac eksperimentalne igre Mountain u svom novom projektu simulira svijest bića, a igrač u igri može preuzeti kontrolu nad svime što vidi pred sobom.

PC PS4

Dodaj u kolekciju

0

Gravel

Datum izlaska: ljeto 2017.     Žanr: arkada , vožnja

Tvorci igara Ride 2 i Sebastien Loeb Rally Evo predstavili su svoj novi naslov zvan Gravel kojega najavljuju kao najambiciozniju off-road igru do sada.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Genesis Alpha One

Datum izlaska: 2017.     Žanr: FPS , RTS , simulacija

Genesis Alpha One smješten je u blisku budućnost u kojoj je naš planet opustošen, a mi preuzimamo ulogu kapetana svemirskog broda na putu pronalaska novog doma za čovječanstvo.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Railway Empire

Datum izlaska: jesen 2017.     Žanr: RTS , simulacija

Tajkunski tip igre u kojoj je cilj izgraditi željezničku mrežu preko SAD-a za vrijeme rastuće željezničke industrije 1830. godine. Igra sadrži preko 40 autentičnih vlakova i opciju industrijske špijunaže.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Everywhere

Datum izlaska: 2019.     Žanr: akcija , avantura , RPG , simulacija , vožnja

Novi projekt producenta GTA igara bit će online platforma na kojoj će se igrači zabavljati, ali isto tako zabavljati jedni druge brisanjem granica između stvarnosti i simuliranog svijeta.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Full Metal Furies

Datum izlaska: 2017.     Žanr: 2D , akcija , RPG , tabačina

Kooperativni 2D brawler nalik Castle Crashersima, ali i s dubinom RPG igara poziva vas da pratite set pravila kroz svoju avanturu prije nego ih budete morali kompletno prekršiti.

PC XBO

Dodaj u kolekciju

0

My Memory of Us

Datum izlaska: 2017.     Žanr: 2D , avantura , preživljavanje , puzzle

Avantura dječaka i djevojčice bježe iz židovskog geta za vrijeme 2. svjetskog rata, uz izvrnutu viziju Nacista kao robota koji okupiraju Poljsku.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Katana Zero

Datum izlaska: 2017.     Žanr: 2D , akcija

Katana ZERO razvojnog tima Askiisoft je neo-noir akcijski platformer s insta-death opcijom, a kao što sam naziv sugerira – cilj je katanom srezati sve do ništice.

PC

Dodaj u kolekciju

0