HCL.HR

Atlus

Izdavač

Atlus Recenzije

RecenzijaPersona 5

Juraj Bevandić 17.04.2017.

Persona 5 nam je brzo i bez srama ukrala srce i uopće se ne možemo buniti, a morat će ga ukrasti i vama jer joj nećete pronaći zamjenu na tržištu.

RecenzijaTesla Effect: A Tex Murphy Adventure

Renato Pedišić 20.05.2014.

Nakon šesnaest godina pauze stari Tex vas u svojoj novoj avanturi možda neće oduševiti grafikom, ali ćete ga zato igrati i voljeti radi vrhunskog humora i imerzivnog gameplaya.

RecenzijaZeno Clash 2

Zoran Žalac 26.05.2013.

Da više sadržaja automatski ne čini uvijek i bolju igru jasno nam pokazuje Zeno Clash 2 koji se ispružio svom svojom dužinom, a na kraju ipak ostao kratak.

Atlus Vijesti

Atlus se ispričava gamerima kojima su prijetili zbog streamanja Persone 5

Juraj Bevandić prije 23 sata

Atlus je po izlasku Persone 5 strogo ograničio dijeljenje sadržaja iz igre, a sada su mrvicu popustili i ispričali se na potencijalnim uvredama, ali i dalje nam ne vjeruju u cijelosti.

RETRO DOZA #216 – Shin Megami Tensei, digitalna priča vragova

Gregor Stojev prije 5 dana

Ovoga puta u Retro Dozi proučavamo ogromni MegaTen serijal čiji je uspjeh u konačnici izrodio i popularni simulator vradžbina u učionicama – Personu.

Gdje je više ta Persona 5 recenzija?

Juraj Bevandić 14.04.2017.

Persona 5 je ogromna igra, a mi smo uhvatili zadnji vlak za tu avanturu pa vam donosimo vrlo pozitivne prve dojmove jer imamo osjećaj da biste za ovu igru trebali čuti.

U DLC-u za Personu 5 našao se i Igor, a ukupno košta više od sto dolara

Juraj Bevandić 04.04.2017.

Persona 5 DLC krije jedno svima nam vrlo dobro poznato ime, a fanovi koji žele baš sve kostime i teme morat će olakšati kartice za više od stotinu dolara.

Persona 5 pokrenuta na PC-u

Zoran Žalac 04.04.2017.

I druga najbolje ocjenjena igra ove godine, koja je ekskluzivna za konzole, uspješno je pokrenuta na PC-u preko emulatora. No, za sada je daleko od igrivog stanja.

Atlus Specijali

Nema rezultata

Atlus Igre

Persona 5

Zoran Žalac 23.03.2016.

Šesnaestogodišnji učenik iz Tokija spetlja se sa ženom mačkom zvanom Morgana i osniva klub fantomskih kradljivaca srca koji kradu zle namjere iz palače u kojoj ljudi ostavljaju svoje duše. Vou.

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

Renato Pedišić 20.05.2014.