HCL.HR

Bluehole

Izdavač

Bluehole Recenzije

Nema rezultata

Bluehole Vijesti

Preko milijun ljudi zaigralo je PUBG na Xbox One konzoli unutar 48 sati

Petra Rukav prije 9 sati

Planetarno popularni PlayerUnknown’s Battlegrounds zarazio je više od milijun vlasnika Xbox One konzola za samo dva dana, a Microsoft je to odlučio proslaviti dijeleći besplatnu kopiju igre tijekom kupovine Xbox One X.

Evo kako se PUBG kontrolira na gamepadu

Zoran Žalac prije 5 dana

Popularni PUBG od sutra će biti dostupan u svom prvom konzolaškom izdanju na Xbox One platformi. Ako ga ondje mislite zaigrati, bolje se upoznajte s kontrolama.

PUBG će dobiti 1.00 verziju za manje od dva tjedna

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Dobili smo prvi video isječak nove mape u PlayerUnknown’s Battlegroundsu, a doznali smo i datum izlaska 1.00 verzije na PC-u.

PUBG nikada neće dodati kutije s lootom koje utječu na gameplay

Zoran Žalac 06.12.2017.

Developeri PlayerUnknown’s Battlegroundsa potvrdili su kako će igračima ponuditi još više sadržaja kroz kutije s lootom.

PUBG će dobiti ne jednu, nego čak dvije mobilne igre

Zoran Žalac 01.12.2017.

Najpopularnija nova igra u 2017. toliko je popularna da je čisto šteta napraviti samo jednu mobilnu igru po njoj, pa ćemo zato vidjeti čak dvije.

Bluehole Specijali

Je li 2017. godina kada je gaming otišao kvragu?

Zoran Žalac 30.08.2017.

Čini se kako je vrag odnio šalu – najprodavanija igra 2017. godine nije dovršen proizvod i to je definitivno dalo neke ideje velikim korporacijama.

Bluehole Igre

Playerunknown’s Battlegrounds

Igor Belan 30.03.2017.

Playerunknown’s Battlegrounds je Battle Royale tip igre u kojoj stotinu igrača na početku svakog meča iskače iz aviona na golemi otok gdje svako za sebe treba pretraživati tamošnje kućne, tvornice i ustanove kako bi što prije pronašli opremu i oružje i ubili svu konkurenciju. Jer od 100 igrača – samo je jedan ultimativni pobjednik.