HCL.HR

Campo Santo

Izdavač

Campo Santo Recenzije

RecenzijaFirewatch

Zoran Žalac 18.02.2016.

Izgarate li za novim komadom misterija? Palite se na komunikaciju preko voki-tokija? Ne budite piroman, zaigrajte istraživačku avanturu Firewatch.

Campo Santo Vijesti

Firewatch postaje film

Zoran Žalac 27.09.2016.

Čini se kako je priča ovogodišnjeg Firewatcha privukla neke filmaše koji su zainteresirani za filmsku adaptaciju te igre.

Firewatch najavljen za Xbox One uz dva zgodna noviteta

Zoran Žalac 03.09.2016.

Sredinom ovog mjeseca Firewatch će se pojaviti na Xbox One konzoli, a noviteti te verzije bit će dostupni i kroz besplatno ažuriranje za PC te PS4 inačice.

Ford “posudio” artwork iz Firewatcha za svoju reklamu

Igor Belan 28.06.2016.

Umjesto da angažiraju vlastite grafičare, Ford je u svrhu promocije novog Ford Explorera posudio grafike iz malog razvojnog studija Campo Santo – ekipe koja je stvorila Firewatch.

Firewatch prodan u 500 000 primjeraka

Luka Pleša 20.03.2016.

Developeri kojima je ovo prva igra pod istim krovom su naravno zadovoljni, a kako i ne bi bili kad su nadoknadili cjelokupni trošak proizvodnje igre već u prvom danu prodaje.

Developeri Firewatcha imaju super ideju za lakše snalaženje u igri

Zoran Žalac 29.02.2016.

Umjesto da vam u Firewatchu mapa zauzima polovicu ekrana kad biste mogli uživati u predivnom šumskom okolišu, sada možete posegnuti i za opipljivim rješenjem.

Campo Santo Specijali

Firewatch – igra o gašenju požara, ali i mnogo više

Zoran Žalac 09.02.2015.

VIDEO NAJAVA – Dosadni posao promatranja šume u vrućim ljetnim danima postaje intrigantna avantura u kojoj ne znate možete li vjerovati glasu s druge strane toki-vokija.

Campo Santo Igre

Firewatch

Zoran Žalac 30.01.2016.

Istraživačka igra u kojoj odrasli razgovaraju o stvarima za odrasle. Možete držati kornjaču u rukama. Igra godine, po totalno neobjektivnom izboru društva za širenje ljubavi prema životinjama.