HCL.HR

Capcom

Izdavač

Japanska izdavačka kuća zaslužna za neke od najuspješnijih igara s istočnog tržišta. U Capcomovom koferu nalaze se Resident Evil, Street Fighter, Mega Man, Devil May Cry te Dead Rising franšize.

Capcom Recenzije

RecenzijaResident Evil 7

Zoran Žalac 23.01.2017.

Otkrivamo je li Resident Evil 7 povratkom korijenima uspješno revitalizirao svoj serijal ili je pak prebacivanjem u prvo lice mutirao u neprepoznatljivu abominaciju.

RecenzijaStreet Fighter V

Žarko Ćurić 21.02.2016.

Peta generacija ulične borbe natjerala nas je ponovno da zasučemo rukave te se borimo do kasnih noćnih sati. Rezultati su nadraženi palčevi i recenzija novog Street Fightera V.

RecenzijaResident Evil 0 HD Remaster

Zoran Žalac 03.02.2016.

Je li zadnji klasični Resident Evil naslov vrijedan povratka u zombijima nastanjen svijet? Iskreno rečeno, ovisi koliko vas puca nostalgija za njime.

Capcom Vijesti

Novi hitovi se slabo prodaju na PSN-u u prvom mjesecu

Juraj Bevandić 08.02.2017.

Lista dvadeset najprodavanijih naslova na PSN-u otkriva nam da je rasprodaja nešto starijih igara itekako zamaskirala uspjeh svježih i kvalitetnih naslova.

Denuvo slučajno pustili arhivu e-mailova u javnost, ljudi se odmah bacili na kopanje

Juraj Bevandić 07.02.2017.

Denuvo je slučajno u javnost pustio folder s raznim poslovnim podacima od kojih su za sada izvučeni samo poslovni e-mailovi koji su trebali biti tajni.

Resident Evil 7 smo već svekupuno igrali oko sedamsto godina

Juraj Bevandić 29.01.2017.

Novi Resident Evil ima zgodnu stranicu koja statistički prati sve igrače i sa koje možemo izvući neke zanimljive i zabavne brojke, ali i naučiti nešto novo.

Resident Evil 7 već dobiva dva DLC paketa

Juraj Bevandić 25.01.2017.

Nadamo se da ste stigli već preći Resident Evil 7 jer na od idućeg tjedna već stiže prvi DLC, a drugi je najavljen za Valentinovo što nas uvjerava da nas Capcom voli strašiti… ili voli naše novčiće.

Resident Evil 7 nas ne planira plašiti na Switchu

Juraj Bevandić 23.01.2017.

Producent Resident Evila 7 kaže da je Nintendo Switch interesantan hardver s puno mogućnosti, ali njegov tim trenutno nema planova za Resident Evil igre na njemu.

Capcom Specijali

Bavi li se industrija videoigara prodajom duplih obećanja i guste magle?

Zoran Žalac 24.02.2016.

Iza nedavnog Street Fightera V u njegovom nedovršenom izdanju krije se kvalitetna igra, ali i mračna strana budućnosti industrije videoigara.

Capcom Igre

Marvel vs. Capcom Infinite

Zoran Žalac 04.12.2016.

Četvrti dio sukoba Marvelovih i Capcomovih junaka fokusira se na 2v2 borbe, a u formulu ubacuje i Infinity kamenje koje se implementira u strategiju borbe.

Dead Rising 4

Zoran Žalac 18.06.2016.

Frank West se vraća na mjesto gdje je sve počelo, taman u vrijeme božićnih blagdana. Nije obučen kao Djed Božićnjak, ali je za zombije pripremio doista maštovite darove koji bi ih mogli oraspoložiti.

Resident Evil 7

Igor Belan 14.06.2016.

Totalni reboot Resident Evila zombije zamjenjuje novom vrstom svjesnih neprijatelja, prelazi u perspektivu iz prvog lica te podržava virtualnu stvarnost.