HCL.HR

Electronic Arts

Izdavač

Američka izdavačka kuća u čijem su vlasništvu neki od najboljih studija u industriji videoigara, poput BioWarea i DICE-a. Osim planetarno popularnih serijala kao što su Mass Effect, Dragon Age, Battlefield, The Sims i Need for Speed, EA također ima svoj sportski ogranak zadužen za simulacije nogometa, košarke, hokeja, američkog nogometa te borilačkih sportova.

Electronic Arts Recenzije

RecenzijaMass Effect Andromeda

Zoran Žalac 28.03.2017.

Ekspedicija koja je poslana u novu galaksiju između drugog i trećeg Mass Effecta prespavala je šesto godina da bi se probudila u igri koja se nije odmakla daleko od svojih prethodnika.

RecenzijaTitanfall 2

Gregor Stojev 13.11.2016.

S pravom kampanjom u džepu pa tako sada napokon i na PS4, pogledajte s nama je li Titanfall 2 jedini logičan izbor za ljubitelje hodajućih tenkova.

RecenzijaBattlefield 1

Stjepan Fikter 02.11.2016.

Prvi svjetski rat Battlefield 1 predstavlja s impresivnim vizualima, ali i ostaje na tome jer osim klasičnih Battlefield momenata, nova tematika ne demonstrira ništa značajnije za sam serijal.

Electronic Arts Vijesti

Modder zarađuje 4 tisuće dolara mjesečno tjerajući Simse da rade zabranjene stvari

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Ne biste vjerovali kakvim si poslom jedan kreator modifikacija za The Sims 4 osigurava svoju egzistenciju.

Battlefront 2 će u multiplayeru imati klase i važniju timsku igru

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Star Wars Battlefront 2 će probleme jedinice u multiplayeru pokušati popraviti klasama koje bi također trebale učiniti timsko igranje važnijim i zanimljivijim.

Star Wars Battlefront 2 podržava co-op na istom ekranu, ali ne i na PC-u

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

DICE je objasnio da će njihov Battlefront 2 imati offline kooperativni mode za dva igrača, ali bit će dostupan samo na konzolama.

Kampanju Star Wars Battlefronta 2 napisao je pisac Spec Ops: The Linea

Juraj Bevandić 17.04.2017.

EA je ozbiljno shvatio svoje fanove, pa ne samo da će ovogodišni Battlefront 2 imati singleplayer kampanju, već je priču skrojio pisac jedne od najboljih ratnih priča prošle generacije.

Star Wars Battlefront 2 vjerojatno neće imati Season Pass

Zoran Žalac 16.04.2017.

DICE je shvatio kako naplaćivanje dodatnog sadržaja za multiplayer-only igru fragmentira publiku pa za Star Wars: Battlefront 2 ne planiraju koristiti shemu Season Passa.

Electronic Arts Specijali

Top 5 ideja za novu Need for Speed igru

Zoran Žalac 11.04.2017.

Dvadeseti dio glavnog Need for Speed serijala stiže ove godine i ima priliku biti nešto posebno. Iako znamo da nas EA neće poslušati, besplatno im dijelimo pet savjeta kojim NFS ponovno mogu učiniti zanimljivim.

Sve što morate znati o Battlefield 1

Petra Rukav 20.08.2016.

Spremni za akcijom nabijeno napucavanje na bojištima Prvog svjetskog rata? Battlefield 1 iliti najiščekivanija pucačina godine uskoro nam dolazi, a u ovom videu prenosimo vam sve što o njoj morate znati.

Electronic Arts Igre

Need for Speed 2017

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Dvadeseti dio glavnog Need for Speed serijala u 2017. godini nastavlja svoju utrku po temeljima koje je položio novi razvojni tim Ghost Games.

Fe

Zoran Žalac 22.08.2016.

U magičnom svijetu kojega prožima glazba, simpatična životinja bori se protiv bića tišine.

Star Wars Battlefront 2

Zoran Žalac 13.06.2016.

Nastavak Star Wars Battlefronta donosi SP kampanju u kojoj ćemo priču doživjeti iz perspektive Imperija, a u multiplayeru ćemo sukobljavati heroje i negativce i sve tri ere Star Warsa.