HCL.HR

Electronic Arts

Izdavač

Američka izdavačka kuća u čijem su vlasništvu neki od najboljih studija u industriji videoigara, poput BioWarea i DICE-a. Osim planetarno popularnih serijala kao što su Mass Effect, Dragon Age, Battlefield, The Sims i Need for Speed, EA također ima svoj sportski ogranak zadužen za simulacije nogometa, košarke, hokeja, američkog nogometa te borilačkih sportova.

Electronic Arts Recenzije

RecenzijaTitanfall 2

Gregor Stojev 13.11.2016.

S pravom kampanjom u džepu pa tako sada napokon i na PS4, pogledajte s nama je li Titanfall 2 jedini logičan izbor za ljubitelje hodajućih tenkova.

RecenzijaBattlefield 1

Stjepan Fikter 02.11.2016.

Prvi svjetski rat Battlefield 1 predstavlja s impresivnim vizualima, ali i ostaje na tome jer osim klasičnih Battlefield momenata, nova tematika ne demonstrira ništa značajnije za sam serijal.

RecenzijaMirror’s Edge Catalyst

Zoran Žalac 24.06.2016.

Faith je obula nove tenisice za trčanje i skakanje po gradu od stakla, a mi diskutiramo je li joj to pomoglo da zadrži visoki tempo koji si je postavila u originalu iz 2008.

Electronic Arts Vijesti

U Mass Effect Andromedi moći ćemo craftati čekiće za mlaćenje protivnika

Juraj Bevandić prije 17 sati

Mass Effect Andromeda dobiva prvi crafting sustav u serijalu koji će biti puno drugačiji od onog iz Dragon Agea, a moći ćemo između ostalog izrađivati nova oružja.

Odgovoreno najbitnije pitanje u vezi Mass Effect Andromede – bit će vrućih scena

Juraj Bevandić prije 4 dana

Producent Mass Effect Andromede je putem Twittera potvrdio da ćemo likove ponovno moći odvući u krevet, a scene će pritom navodno biti izdašne i jako dobre.

The Sims 4 vratio pravo na djetinjstvo

Petra Rukav prije 4 dana

Nakon dvije godine kreatori najbolje simulacije života The Sims napokon su ispunili želje svojih fanova pa izbacili besplatni update pun zaigranih predškolskih mališana.

EA časti! Skinite Mass Effect 2 potpuno besplatno

Igor Belan 06.01.2017.

Iskoristite priliku – Mass Effect 2 sada je potpuno besplatan za skinuti putem Origina, a radi se o igri za koju mnogi fanovi znanstvene fantastike, dobre priče i RPG gameplaya kažu da je među najboljim igrama svih vremena.

Mass Effect Andromeda dobila datum izlaska i prikazala borbu i leveliranje

Juraj Bevandić 05.01.2017.

Jedno od ugodnijih iznenađenja CES 2017 sajma je potvrda da ćemo Mass Effect Andromedu ipak igrati vrlo uskoro.

Electronic Arts Specijali

Sve što morate znati o Battlefield 1

Petra Rukav 20.08.2016.

Spremni za akcijom nabijeno napucavanje na bojištima Prvog svjetskog rata? Battlefield 1 iliti najiščekivanija pucačina godine uskoro nam dolazi, a u ovom videu prenosimo vam sve što o njoj morate znati.

Electronic Arts Igre

Fe

Zoran Žalac 22.08.2016.

U magičnom svijetu kojega prožima glazba, simpatična životinja bori se protiv bića tišine.

Star Wars Battlefront 2

Zoran Žalac 13.06.2016.

Sljedeći Battlefront bit će smješten u noviju Star Wars eru te bi trebao dostaviti više sadržaja od svog prethodnika.

Star Wars (Visceral Games)

Zoran Žalac 12.06.2016.

Tvorci Dead Space serijala rade na akcijskoj avanturi Star Wars univerzuma, a na igri surađuju kreatorica Assassin’s Creeda Jade Raymond te scenaristica Uncharted igara Amy Hennig.