HCL.HR

Epic Games

Izdavač

Epic Games Recenzije

RecenzijaInfinity Blade [iOS]

Petar Karabatić 19.12.2010.

Nakon Epic Citadela koji je predstavio Unreal 3 engine na iOS uređajima, stiže i prva prava UE3 igra, grafički najimpresivniji naslov za iUređaje – Infinity Blade.

Epic Games Vijesti

Fortnite je vani, izgleda odlično i nema ga još na Steamu

Zoran Žalac 25.07.2017.

Epic Games izbacio je atraktivan trailer za Early Access verziju svoje survival igre Fortnite. Trailer je trebao popratiti izlazak igre koji je planiran za danas, iako ista još nije dostupna za PC.

Paragon razotkrio svoje PC zahtjeve

Zoran Žalac 21.03.2016.

Epicov MOBA shooter ušao je u fazu Early Accessa, a time su otkriveni i zahtjevi za igru. Ipak, optimizacija nije završena pa su ovo tek privremene specifikacije hardvera.

Novi Unreal Tournament već na ESL-u

Igor Belan 14.12.2015.

Još nije ni u alpha fazi razvoja, no novi Unreal Tournament već počinje plivati ozbiljnim esports vodama u velikom bazenu ESL-a.

Epicova MOBA zvana Paragon stiže na PC i PS4 u 2016.

Zoran Žalac 07.12.2015.

Nakon što je igru najavio otkrivanjem prvih likova, Epic Games je službeno otkrio i samu igru zvanu Paragon. Riječ je o MOBA naslovu iz trećeg lica koji je u pripremi za PC i PS4 platforme.

Epic Games najavio Paragon za PC

Zoran Žalac 04.11.2015.

Epic Games priprema već treći ekskluzivni PC naslov zvan Paragon, a čini nam se kako je zamišljen da parira Blizzardovom Overwatchu.

Epic Games Specijali

Fortnite

Zoran Žalac 12.04.2014.

Nova igra tvoraca Unreal Tournamenta i Gears of Wara sve je samo ne ono što biste od jednog Epicovog uratka inače očekivali.

Epic Games Igre

Fortnite

Zoran Žalac 05.05.2016.

Tvorci Painkillera i Gears of Wara donose nam netipično šarenu igru koja spaja sandbox, tower defence i survival elemente. Po danu prikupljamo smeće koji gradimo utvrdu, a po noći se branimo od najezde zombija.

Paragon

Zoran Žalac 10.03.2016.

Tvorci Unreal Tournamenta s Paragonom okušavaju svoju sreću u bitci za dio kolača herojskih pucačina koje su proizašle iz ideje MOBA žanra.

Unreal Tournament

Zoran Žalac 21.12.2015.

Besplatna inkarnacija nekad vodećeg arena shootera, koju zajedno s Epicom razvijaju sami fanovi.