HCL.HR

inXile Entertainment

Izdavač

inXile Entertainment Recenzije

RecenzijaTorment: Tides of Numenera

Zoran Žalac 08.03.2017.

Torment: Tides of Numenera nedvojbeno je najčudnija igra koju trenutno možete zaigrati. No, vrijedi napomenuti da njezina originalnost dolazi uz cijenu na koju neće svatko pristati.

RecenzijaWasteland 2

Zoran Žalac 30.09.2014.

Nedavno istraživanje pokazalo je kako su Hrvati jedna od najpesimističnijih nacija na svijetu, a to nas, ne biste vjerovali, čini savršeno prilagođenima za recenziranje pesimističnog svijeta Wastelanda 2.

inXile Entertainment Vijesti

inXile dokumentirao sva obećanja za Wasteland 3, ne smiju nam lagati

Zoran Žalac 08.02.2017.

Razvojni tim inXile Entertainment pripremio je tekstualni dokument koji će njima, a i njihovim fanovima, služiti kao smjernica onome što bi u konačnici trebao biti Wasteland 3.

Wasteland 3 uspješno financiran, ima tri nove slike

Zoran Žalac 03.11.2016.

Treći dio uspješnog post-apokaliptičnog RPG-a serijala Wasteland prikupio je dovoljno sredstava za razvoj nadmašivši čak i zaradu koju je ostvario njegov prethodnik.

Konzolaši će također moći donositi odluke u Torment: Tides of Numenera

Stjepan Fikter 08.08.2016.

Spiritualni nastavak kultnog Planescape: Tormenta više nije ekskluzivno vezan za PC platformu budući da će igra na dan izlaska biti dostupna i publici koja odluke donosi pred televizorima.

Živa patnja – Torment: Tides of Numenera pomaknut na 2017. godinu

Zoran Žalac 10.06.2016.

Na novu igru Torment serijala ipak će se morati pričekati barem do početka 2017. godine kako bi ista bila dovršena u pristojnom stanju.

Wasteland 2 je besplatan na Steamu preko vikenda

Zoran Žalac 10.06.2016.

Ako vas ne trese nogometna groznica, ovoga vikenda možete se dobro provesti u post-apokaliptičnom svijetu Wastelanda 2 i to potpuno besplatno.

inXile Entertainment Specijali

Nema rezultata

inXile Entertainment Igre

Wasteland 3

Zoran Žalac 07.10.2016.

Zima je stigla u post-apokaliptičnu Ameriku. Wasteland 3 donosi novi sustav dijaloga, produbljenu borbu uz korištenje vozila te kompetitivno-kooperativni gameplay po uzoru na Divinity.

The Bard’s Tale IV

Zoran Žalac 27.04.2016.

Povedite grupu raspjevanih avanturista u čišćenje pećina i šuma magičnog grada Skara Brae. Kreatori Wastelanda i Tormenta donose nam još jedan epski RPG s borbom na poteze.

Torment: Tides of Numenera

Zoran Žalac 10.03.2016.

Čarolijom Kickstartera spiritualni nastavak Planescape Tormenta postao je jedna od najpoželjnijih PC igara. InXile se već dokazao sa Wastelandom 2, a fanovi RPG žanra sada nestrpljivo čekaju sljedeću poslasticu.