HCL.HR

Ubisoft

Izdavač

Francuska izdavačka kuća poznata po dugogodišnjim franšizama, te u zadnje vrijeme igrama otvorenog svijeta. U njihovom su vlasništvu serijali Assassin's Creed, Far Cry, Splinter Cell, Prince of Persia, Rainbow Six, Ghost Recon i drugi, a svoju ponudu igara proširuju na gotovo svim frontama, uključujući nove serijale kao što su The Division i Watch Dogs.

Ubisoft Recenzije

RecenzijaGhost Recon Wildlands

Zoran Žalac 13.03.2017.

Destabilizirali smo meksički narko-kartel u Boliviji, no do kraja te operacije u Ghost Recon Wildlandsu i sami smo ostali destabilizirani.

RecenzijaFor Honor

Gregor Stojev 22.02.2017.

Ubisoft nam svojim najnovijim multiplatform naslovom donosi friški spin mačevanju koje, makar nema što za reći, ima itekako što za pokazati.

RecenzijaSteep

Juraj Bevandić 15.12.2016.

Steep je trenutno najbolja simulacija ekstremnih zimskih sportova ove generacije, a daleko najbolje simulira ekstremnu dosadu i blažu nekompetenciju.

Ubisoft Vijesti

Far Cry 5 je već sada moguće skinuti na Xbox One

Juraj Bevandić prije 2 dana

Ukoliko prednaručite Far Cry 5 za Xbox One, već sada možete skinuti igru iako izlazi tek za devet mjeseci i nećemo ju moći zaigrati do tada.

Far Cry 5 prikazao sjever Amerike kao leglo ludila, izlazi 2018.

Zoran Žalac prije 3 dana

Stigao nam je prvi trailer koji pokazuje kakvu ćemo akciju vidjeti u Far Cryju 5. Igru, doduše, nećemo zaigrati još najmanje osam mjeseci.

Beyond good and Evil 2 neće se pojaviti ni na ovom E3 sajmu

Zoran Žalac prije 3 dana

Deset je godina prošlo otkako je najavljen Beyond Good and Evil 2, ali ako je vjerovati njegovom kreatoru, igra još nije spremna za prikazivanje.

Far Cry 5 mogao bi uvrijediti pripadnike katoličke vjeroispovijesti

Zoran Žalac prije 5 dana

Naslovnica Far Cryja 5 prikazuje glavnog negativca i motive koji će tematski odrediti igru, a mogla bi se protumačiti i kao kontroverzna provokacija.

Far Cry 5 dobio prve trailere – i nije western igra

Zoran Žalac prije 7 dana

Nekoliko teaser trailera za najavu Far Cryja 5 potvrdilo je da će se igra odvijati na sjevernom dijelu Amerike, ali čini se kako je radnja smještena u moderno vrijeme.

Ubisoft Specijali

Top 5 stvari koje želimo vidjeti u Assassin’s Creed: Empire

Zoran Žalac 02.04.2017.

U godini dana pauze od Assassin’s Creed serijala dovoljno smo se zaželjeli Ubisoftove perjanice da ju sada očekujemo s nestrpljenjem, ali i zabrinutošću što će nam taj povratak donijeti.

Igrali smo Watch Dogs 2, mogao bi vam hakirati mozgove

Zoran Žalac 11.07.2016.

Watch Dogs 2 trebao bi biti sve što jedinica nije bila – čista, neiskvarena, neograničena zabava s hakiranjem u velikom gradu. Ako uspije u svemu što smjera, hakirat će nam mozgove da ga igramo satima i satima.

Igrali smo Ghost Recon: Wildlands i bilo je zabavno

Aleksandar Roknić 28.06.2016.

Hoće li Ghost Recon: Wildlands biti još jedna uspješnica iz Ubisofta ili totalni fail? Zaigrali smo ga na E3 sajmu u LA-u i prvi dojmovi su vrlo pozitivni.

Ubisoft Igre

The Crew 2

Zoran Žalac prije 6 dana

Nastavak Ubisoftove arkadne vožnje u otvorenom svijetu stiže nam na jesen 2017. godine.

Far Cry 5

Zoran Žalac prije 6 dana

Peti dio Far Cry serijala odvija se u američkoj državi Montana u kojem religijska uvjerenja jednog kulta poprime nasilnu karakteristiku. Igra će se moći u potpunosti igrati kooperativno u dvoje.

Assassin’s Creed 10 (radni naziv)

Zoran Žalac 07.10.2016.

Ubisoft si je za osvježavanje Assassin’s Creed serijala uzeo minimalno dvogodišnju pauzu te za novi nastavak sprema nešto sasvim novo.