HCL.HR

Oznaka: Assassin’s Creed serijal

Assassin’s Creed Origins danas je dobio poučni Discovery Tour

Zoran Žalac prije 2 dana

Assassin’s Creed Origins danas je dobio svoju najveću besplatnu, ali i samostalnu ekspanziju koja će vam o drevnom Egiptu otkriti još nekoliko zanimljivih informacija.

Sljedeći Assassin’s Creed mogao bi nam dočarati povijest feudalnog Japana

Petra Rukav prije 4 dana

Iako su poručili kako im novi dio Assassin’s Creed franšize još uvijek nije u interesu, Ubisoft očito planira unaprijed pa su pitali svoje fanove u kojem povijesnom razdoblju bi najradije zakrvavili svoje skrivene oštrice.

Zbog odličnog prijema Assassin’s Creed Originsa, Ubisoft nema vremena za novi nastavak

Petra Rukav prije 1 tjedan

Ubisoft se pohvalio kako je prošlu godinu zaključio financijskim uspjehom, a jedan od glavnih razloga za to veže se uz izuzetnu prodaju najnovijeg dijela Assassin’s Creed serijala.

Bogovi piratstva napokon su nadmudrili Denuvo zaštitu za Assassin’s Creed Origins

Petra Rukav 04.02.2018.

Nakon višemjesečne igre mačke i miša između pirata i Assassin’s Creed Originsa rat je prevagnuo u korist prvih.

Assassin’s Creed po prvi put u serijalu dobiva New Game+

Zoran Žalac 29.01.2018.

Iz Ubisofta su potvrdili kako će Assassin’s Creed Origins uskoro dobiti opciju ponovnog odigravanja sa svim otključanim vještinama.

Sutra izlazi prvi DLC za Assassin’s Creed Origins

Zoran Žalac 22.01.2018.

Ako vam postalo tijesno u otvorenom svijetu Assassin’s Creed Originsa, od sutra ćete moći otključati i regiju Sinai Peninsula te ondje svjedočiti sukobima pobunjenika i rimskih vojnika.

Assassin’s Creed Origins isplanirao je kako će njegovi igrači provesti prvi kvartal 2018. godine

Petra Rukav 16.01.2018.

Ubisoft je napokon ispljunuo kada ćemo se vratiti u „đačke klupe“ da proučavamo povijest staroegipatske civilizacije, ali i kada ćemo zakrvaviti svoju skrivenu oštricu u novim misijama nadolazećih ekspanzija.

Najavljen Assassin’s Creed Rogue Remastered

Zoran Žalac 11.01.2018.

Glasine su se pokazale istinitima. Ubisoft je najavio kako će odmetničko poglavlje Assassin’s Creed sage doći na aktualne konzole u dorađenom izdanju.

Prvi DLC za Assassin’s Creed Origins izlazi ovog mjeseca

Petra Rukav 09.01.2018.

Ubisoft će nas još ovoga mjeseca poslati na nove pustolovine u drevnom Egiptu, a nova ekspanzija dodat će novu regiju već masivnoj mapi.

Ubisoft razmatra opciju da doda New Game Plus u Assassin’s Creed Origins

Petra Rukav 09.01.2018.

Francuska izdavačka kuća Ubisoft uslišila je molitve zajednice pa traži načina da implementira New Game+ opciju kao dio nadolazećeg ažuriranja za pješčani Assassin’s Creed Origins.

Ubisoft vam želi sretne blagdane s tri besplatna naslova

Petra Rukav 19.12.2017.

Besplatni paket iz Ubisofta sadrži tri stara naslova koja ste mogli besplatno preuzeti ranije ove godine, no svi koji su zakasnili imaju drugu šansu da za badava zaigraju Assassins Creed IV, Watch_Dogs i World of Conflict.

Assassin’s Creed Origins patch donosi novu težinu, mod i skaliranje neprijatelja

Duje Kozomara 12.12.2017.

Nightmare težina, Horde mod, skaliranje neprijatelja na level igrača – posljednji Assassin’s Creed Origins patch ima sve što je nedostajalo tvrdokornom gameru.

Ubisoft će za kraj godine besplatno podijeliti dvije vrhunske igre

Zoran Žalac 05.12.2017.

Ubisoft će još jednom počastiti igrače na PC-u, odnosno na svom Uplay servisu, sada s čak dvije igre. Jedna će biti besplatna ovoga tjedna, a druga idućeg tjedna.

U Assassin’s Creed Originsu uskoro ćemo jahati ogromne kokoši

Zoran Žalac 04.12.2017.

Sjećate se onih dana kada su drevni Egipćani jahali velike kokoši zvane Chocobo? Ni mi, ali sve je izglednije da će Final Fantasy i Assassin’s Creed produžiti svoju suradnju.

Assassin’s Creed Rogue mogao bi uploviti u remaster izdanje

Petra Rukav 28.11.2017.

Izgleda da Ubisoft priprema HD verziju Assassin’s Creed Roguea, barem ako je za vjerovati glasinama koje su proširile čak tri talijanske trgovine.