HCL.HR

Oznaka: Battle Royale igre

H1Z1 organizirao je tjedan besplatnog druženja

Petra Rukav prije 5 dana

Daybreak Games najavio je da će njihova originalna samostalna battle royale pucačina dobiti prvi besplatni tjedan nakon gotovo dvije godine u Early Access fazi.

Pozovite prijatelje i isprobajte Fortnite Battle Royale 50v50 mod

Petra Rukav 08.12.2017.

Epic Games organizirao je ogromnu bitku između dva tima od 50 članova, no kvaka je u tome da će ovaj mod trajati tek do 17. 12. Stoga, kontaktirajte prijatelje i odvedite svoj tim do pobjede.

Fortnite u desetom mjesecu privukao više igrača od PUBG-a

Petra Rukav 01.12.2017.

Epicov besplatni battle royale mod za Fortnite je prije dva mjeseca izvojevao slatku pobjedu nad konkurentnim i planetarno popularnim PUBG-om.

Europa je kineska verzija popularnog PUBG-a

Petra Rukav 27.11.2017.

Kineska tvrtka Tencent namjerava izdati battle royale igru zvanu Europa, u kojoj se sto igrača bori za prvo mjesto na egzotičnom otoku s dinamičnom promjenom vremena i destrukcijom okoliša.

Crytekov Warface će oponašati PUBG kroz novi Battle Royale mod

Zoran Žalac 13.11.2017.

Sjećate li se free-to-play igre Warface? Crytek planira oživjeti istu imitiranjem popularnog PlayerUnknown’s Battlegroundsa.

Kinezi rade mobilnu battle royale igru po uzoru na PUBG

Zoran Žalac 08.11.2017.

Kineski gigant Tencent brže-bolje će pokušati iskoristiti popularnost PlayerUnknown’s Battlegroundsa da bi na tržište mobilnih igara izbacio naslov battle royale žanra.

Virtual Battlegrounds želi biti PUBG u VR-u

Zoran Žalac 20.10.2017.

Još jedan developer pokušava iskoristiti popularnost Battle Royale žanra kojim vlada PlayerUnknown’s Battlegrounds, ali u neistraženom polju virtualne stvarnosti.

Dva igrača završila na sudu zbog varanja u Fortnite Battle Royaleu

Petra Rukav 12.10.2017.

Epic Games uistinu ne može podnijeti da varalice budu dio njegovog besplatnog moda za Fortnite što dokazuje činjenica da su nedavno pokrenuli sudski spor protiv dva neotesana igrača.

Fortnite Battle Royale u jednom danu zaigralo gotovo četiri milijuna igrača

Petra Rukav 10.10.2017.

Epic se pohvalio da popularnost njegovog besplatnog moda za Fortnite neprestano raste obzirom da je samo u nedjelju pozdravio preko 3,5 milijuna igrača.

Na tisuće drskih igrača moralo se pozdraviti s besplatnim modom za Fortnite

Petra Rukav 07.10.2017.

Epic Games također se bori protiv hakera u svojem Battle Royale modu za Fortnite, a priznali su da je već na tisuće igrača dobilo zasluženi ban.

Besplatni Fortnite Battle Royale isprobalo više od sedam milijuna ljudi (ispravak)

Petra Rukav 05.10.2017.

Epic Games pohvalio se da je njegov zaseban mod za Fortnite zaigralo više od sedam milijuna ljudi, a osim toga Battle Royale od sada možemo igrati u paru.

Fortnite Battle Royale zaigralo je preko milijun ljudi

Petra Rukav 28.09.2017.

Unatoč frustracijama koje im je priuštio developer PUBG-a, Fortnite Battle Royale zaživio je na PC-u, PS4 i XONE konzolama, a u roku od 24 sata uspio je privući više od milijun igrača.

Ups, Fortnite Battle Royale naljutio developere PUBG-a

Petra Rukav 23.09.2017.

Tvorci PlayerUnknown’s Battlegroundsa jasno su rekli što misle o svom „klonu“ zvanom Fortnite Battle Royale i u najmanju ruku nisu nimalo sretni.

Fortnite Battle Royale je PUBG za siromašne

Petra Rukav 21.09.2017.

Popularni PlayerUnknown’s Battlegrounds inspirirao je developera šarenog Fortnitea da pripremi vlastiti Battle Royale tip igre i to potpuno besplatno.

HCL VideoZaigrali smo novi Steam hit Playerunknown’s Battlegrounds

Igor Belan 30.03.2017.

100 igrača pojavi se na velikoj otvorenoj mapi u ultimativnoj borbi za goli život. Tko prvi nađe oružje, auto i drugu opremu ima najviše šanse da će preživjeti do kraja – jer na kraju može biti samo jedan pobjednik. Zvuči dobro? Evo kako smo mi prošli u prvom pogledu na Battlegrounds.