HCL.HR

Oznaka: Besplatne igre

Pretplatnici PS Plus usluge mogli bi se razveseliti u šestom mjesecu

Zoran Žalac prije 14 sati

Prema nepotvrđenim informacijama, vlasnici PlayStation 4 konzole i pretplatnici PS Plus usluge u nadolazećem bi mjesecu trebali imati razloga za veselje.

Nabavite si besplatno WW2 pucačinu Rising Storm GOTY Edition

Zoran Žalac prije 4 dana

Kvalitetna pucačina s tematikom 2. svjetskog rata, Rising Storm, na određeno je vrijeme besplatna, no ako ju ugrabite do sutra ostat će trajno u vašoj kolekciji na Steamu.

Domaća igra Faraway: Puzzle Escape postiže značajan uspjeh na mobilnom tržištu

Zoran Žalac prije 4 dana

Hrvatski razvojni tim Pine Studio kojega smo upoznali kroz naslov Seum: Speedrunners from Hell nedavno je izbacio mobilnu igru Faraway: Puzzle Escape koja spaja gameplay The Witnessa i estetiku Journeya.

Fallout 4 je od sutra besplatan na Steamu i Xboxu

Zoran Žalac prije 5 dana

Gotovo tri dana besplatnog igranja Fallouta 4 čeka ovog vikenda korisnike Steama i Xbox One konzole, najavila je ekipa Bethesde.

Tvorci Warframea najavili novu igru, zove se Keystone

Zoran Žalac prije 6 dana

Od tvoraca Warframea stiže nam nova besplatna pucačina s elementima kartaških igara popraćena vizualnim stilom sedamdesetih.

PES 2017 sada je službeno dostupan na Android te iOS mobitelima

Zoran Žalac prije 6 dana

Iako je brojnim igračima već bio dostupan neko vrijeme, Pro Evolution Soccer 2017 u svom mobilnom izdanju za Android te iOS sada je dostupan u 150 zemalja.

Watch Dogs, Asssassin’s Creed 3 i Dragon Age: Origins besplatni uz Xbox Live Gold

Juraj Bevandić prije 6 dana

Xbox je za idući mjesec ponovno pripremio bogatu ponudu nešto starijih hitova za svoje zlatne pretplatnike koji će im dobiti pristup besplatno.

Domaća igra Starpoint Gemini 2 sada je besplatna na Steamu

Zoran Žalac prije 7 dana

Tri godine stara igra zagrebačkog tima Little Green Men Games na kratko je razdoblje besplatna za trajno dodavanje u vašu Steam kolekciju.

Mount & Blade je do sutra besplatan na GOG

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Na GOG.com u iduća 24 sata možete pronaći akciju na kojoj se besplatno dijeli srednjovjekovni RPG Mount & Blade, a čitav je serijal na velikom sniženju.

Medal of Honor: Pacific Assault je ponovno besplatan na Originu

Zoran Žalac 17.05.2017.

Electronic Arts ponovno dijeli besplatnu igru, no za europsko područje pripremio je Medal of Honor: Pacific Assault koji možda već imate u kolekciji.

Bitka za sunčev sustav je počela, Dreadnought je sada u otvorenoj beti

Zoran Žalac 17.05.2017.

Velike borbe još većih svemirskih letjelica u Dreadnoughtu sada su besplatne za isprobavanje u sklopu otvorenog beta testiranja na PC platformi.

Divlji Shadow Warrior 2 stiže na konzole s posebnom ponudom za vlasnike PS4

Juraj Bevandić 13.05.2017.

Motorne pile, katane i tisuće metaka Shadow Warriora 2 stižu idućeg tjedna na konzole, a kupci na PS4 uz igru dobivaju besplatno i jedinicu.

Zgrabite si besplatnu kopiju igre Dungeons 2 dok akcija još traje

Zoran Žalac 12.05.2017.

Humble Store trenutno dijeli besplatne primjerke PC igre Dungeons 2, koja podsjeća na najbolje dane Dungeon Keeper franšize.

Novi Simsi stižu na mobitele i donose opciju multiplayera

Zoran Žalac 11.05.2017.

The Sims Mobile nova je besplatna igra za iOS i Android platforme, a igračima će omogućiti klasični Sims gameplay uz nekoliko zanimljivih noviteta.

Paladins od sada biva besplatan i na konzolama

Juraj Bevandić 04.05.2017.

Multiplayer pucačina s herojima Paladins koja je još uvijek u beti stigla je besplatno i na konzole, a čini se da Sony želi stvoriti eSports scenu oko nje s novčanim nagradama.