HCL.HR

Oznaka: Besplatne igre

Ars Technica besplatno dijeli The Witcher: Enhanced Edition

Zoran Žalac prije 14 sati

Portal Ars Technica objavio je partnerstvo s GOG.com, a tim povodom besplatno dijeli digitalni primjerak originalnog Witchera.

Saints Row 2 je potpuno besplatan na GOG.com

Zoran Žalac prije 6 dana

Saints Row serijal upotpunjen je na digitalnom dućanu GOG.com, a tim povodom njegovi vlasnici odlučili su PC igračima besplatno ponuditi drugu igru u serijalu.

Originalni StarCraft sada je besplatan

Zoran Žalac prije 7 dana

Kultna strateška igra iz 1998. dobila je novo ažuriranje koje poboljšava kompatibilnost s aktualnim operativnim sustavima te je postala besplatna do daljnjega.

Humble Bundle besplatno dijeli strateški igru Galactic Civilizations

Zoran Žalac 12.04.2017.

U sklopu Humble Intergalactic Bundlea trenutno je moguće dobiti jednu igru besplatno. Radi se o popularnoj 4X strategiji Galactic Civilizations koja na Steamu košta 10 eura.

Hyper Dragon Ball Z udara jače od službenih DBZ igara

Zoran Žalac 10.04.2017.

Ako vam nedavne igre Dragon Ball Xenoverse serijala nisu žeđ za kamehameom, bacite pogled na besplatnu 2D tabačinu Hyper Dragon Ball Z u sklopu njezinog novog ažuriranja. Tko zna do kada će biti dostupna.

Besplatno zaigrajte Squad ovog vikenda

Stjepan Fikter 08.04.2017.

Povodom izlaska nove mape, svi zainteresirani za malo ozbiljnije i realističnije napucavanje mogu ovog vikenda potrošiti vrijeme na Squad.

Najavljen akcijski MMO Marvel Heroes Omega

Zoran Žalac 05.04.2017.

Nova besplatna igra za konzole okupit će najveći broj Marvelovih superjunaka i njihovih protivnika na jednom mjestu. No, nemojte se previše uzbuditi.

Overlord je besplatan u PC verziji, grabite dok ima

Zoran Žalac 01.04.2017.

Originalni Overlord iz 2007. u kojemu smo uživali biti zločesti dostupan je za besplatno dodavanje u vašu kolekciju igara na Steamu.

Prva Bayonetta vrlo vjerojatno dolazi na PC

Zoran Žalac 01.04.2017.

Sega je poslala gotovo nedvosmislenu poruku da bi se originalna akcijska avantura Bayonetta uskoro mogla pojaviti na Steamu.

Besplatni PS Plus naslovi idućeg mjeseca ciljaju na ljubavnike i umjetnike

Juraj Bevandić 30.03.2017.

PlayStation Plus pretplatnici će u četvrtom mjesecu besplatno dobiti igru u kojoj samo ljubav pobjeđuje, dok će samci prolijevati krv u jedinstvenom stilu.

Chivalry: Medieval Warfare je potpuno besplatan, ali ga morate ugrabiti jedino danas

Zoran Žalac 28.03.2017.

Nemate novca, a ni poštenu konfiguraciju za Ubisoftov For Honor? Imate sreće, tematski slični Chivalry još je kratko vrijeme besplatan za dodavanje u vašu kolekciju igara na Steamu.

Xbox Live pretplatnici u 4. mjesecu moći će ugrabiti Ryse i The Walking Dead

Zoran Žalac 23.03.2017.

Lista od četiri naslova koji će se tijekom četvrtog mjeseca pojaviti u sklopu Xbox Games With Gold programa otkrivena je nešto ranije i vjerojatno neće razočarati pretplatnike.

Civilization VI ima besplatni demo na Steamu

Juraj Bevandić 16.03.2017.

Ako ste ikada bili nesigurni u svoju spremnost za svjetsku dominaciju, isprobajte besplatni demo Civilization VI dostupan na Steamu.

Krvavi Drawn to Death bit će besplatan za PS Plus pretplatnike idućeg mjeseca

Zoran Žalac 16.03.2017.

Korisnici PlayStation Plus usluge idućeg će mjeseca na poklon konačno dobiti novu, a k tome i ekskluzivnu igru tvorca Twisted Metala.

Besplatni MMO naslov Trove lansiran na konzole

Zoran Žalac 15.03.2017.

Minecraft je sada i na konzolama dobio svoju besplatnu alternativu. Dvije godine nakon prve pojave na PC-u F2P naslov Trove stigao je i na konzole.