HCL.HR

Oznaka: Beta testiranje

Novo PlayStation 4 ažuriranje mogu isprobati samo izabrani

Petra Rukav prije 21 sat

PlayStation 4 konzola softverskim ažuriranjem verzije 5.00 dobiva neke zanimljive funkcije i mogućnosti, a isprobati ga mogu samo izabrani.

Jeste li spremni zaigrati Destiny po prvi puta na PC-u?

Zoran Žalac prije 3 dana

Activision nas podsjeća da će otvoreno beta testiranje Destinyja 2 biti održano krajem ovog mjeseca, po prvi puta u povijesti serijala na PC platformi.

Evo što sve donosi Call of Duty: WWII beta test

Zoran Žalac prije 4 dana

Razvojni tim Sledgehammer Games obavijestio je fanove Call of Dutyja što mogu očekivati u beta testiranju nove igre, kao i čemu se ne trebaju nadati.

Call of Duty: WWII izgleda krvavo i eksplozivno u najavi beta testa

Zoran Žalac prije 5 dana

Još jedan trailer koji prikazuje multiplayer akciju u CoD: WW2 potvrđuje ono što smo slutili – CoD se vraća ratovanju starog kova i ta nas promjena definitivno uzbuđuje.

Ako sudjelujete u CoD: WW2 beti, za konačnu verziju dobit ćete… šljem

Zoran Žalac 03.08.2017.

Sledgehammer Games pripremio je sitne nagrade za sudionike beta testiranja Call of Duty: WW2 koje će se održati krajem mjeseca.

Krenula je otvorena beta za Dead Alliance, igru koja bi htjela biti novi Left 4 Dead

Zoran Žalac 28.07.2017.

U tijeku je otvorena beta u kojoj na PC, PS4 i XBO platformama do kraja ovoga mjeseca možete isprobati novu multiplayer pucačinu sa zombijima. Pored dva klasična moda, Dead Alliance nudi i Attrition mod inspiriran MOBA žanrom.

Za sve ljepote Destinyja 2 na PC-u trebat će vam grafička od 11 gigabajta

Zoran Žalac 28.07.2017.

Beta testiranje Destinyja 2 za PC održat će se krajem osmog mjeseca, a do tada stignete još srediti svoje kante kako bi bile u skladu s minimalnim ili preporučenim zahtjevima za igranje.

Produženo je otvoreno testiranje Destinyja 2, stignete ga još zaigrati

Zoran Žalac 24.07.2017.

Otvoreni beta test za Destiny 2 potrajat će nešto duže nego što je razvojni tim Bungie predvidio, na radost svih koji nisu stigli isprobati igru.

Destiny 2 beta je sada otvorena za sve igrače

Zoran Žalac 21.07.2017.

Nakon što su igru isprobali oni koji su ju već naručili, Destiny 2 sada je dostupan za testiranje svim zainteresiranim igračima – sve dok su na konzolama.

Evo kad ćemo moći besplatno isprobati Star Wars Battlefront II

Zoran Žalac 11.07.2017.

Electronic Arts je otkrio datum otvorenog beta testiranja za DICE-ovu pucačinu Star Wars Battlefront II, kao i detalje o onome što će nam to testiranje pokazati.

PES 2018 igrat ćemo već idućeg mjeseca

Zoran Žalac 19.06.2017.

Iz Konamija su poručili da će ove godine malo promijeniti plan prezentiranja PES-a široj publici te će po prvi puta testirati igru na drugačiji način.

Bitka za sunčev sustav je počela, Dreadnought je sada u otvorenoj beti

Zoran Žalac 17.05.2017.

Velike borbe još većih svemirskih letjelica u Dreadnoughtu sada su besplatne za isprobavanje u sklopu otvorenog beta testiranja na PC platformi.

Raiders of the Broken Planet kreće u beta testiranje, izlazit će epizodno

Zoran Žalac 09.05.2017.

Nova igra tvoraca Castlevania: Lords of Shadow serijala ima zakazano testiranje u zatvorenoj beti, a developer je pojasnio i kakav će format igra imati u konačnoj verziji.

Quake Champions beta otvara se za sve zainteresirane

Zoran Žalac 09.05.2017.

Ako ste se prijavili za zatvoreno beta testiranje Quake Championsa koje je krenulo prošlog vikenda, uskoro ćete dobiti garantiran upad.

Počinje Dawn of War 3 multiplayer beta, isprobajte igru besplatno prije izlaska

Juraj Bevandić 21.04.2017.

Upravo počinje Dawn of War 3 multiplayer beta dostupna svima preko Steama, a isplati ju se isprobati jer igra za sata skuplja prilično pozitivne dojmove te izlazi uskoro.