HCL.HR

Oznaka: Drugi svjetski rat

Battalion 1944 uskoro nas vraća u Drugi svjetski rat

Petra Rukav 10.01.2018.

Ponosni developer Battaliona 1944, nove pucačine smještene u vrijeme Drugog svjetskog rata, obznanio je da ćemo u globalnom sukobu sudjelovati već sljedećeg tjedna.

Nezaboravni Dunkirk Christophera Nolana zamišljen je kao moćan nijemi film

Petra Rukav 30.12.2017.

Neumoljiva priča o bitki kod Dunkerquea 1940. oslikana je ove godine u filmskom remek-djelu Christophera Nolana, a snažne emocije koje je ratna pripovijest pobudila potaknula je jednog lika da prikaže Dunkirk kao nijemi film.

Call of Duty: WWII dobio poseban Twitter račun za prijavu hakera

Petra Rukav 15.12.2017.

Sledgehammer je otvorio novi račun na Twitteru putem kojeg, uz pomoći igrača, namjerava prikupljati podatke i dokaze o korisnicima koji varaju u Call of Duty WWII.

Besplatno se vratite u Drugi svjetski rat s RTS igrom Company of Heroes 2

Petra Rukav 14.12.2017.

Company of Heroes 2 besplatno nas vraća 70 godina u prošlost kako bi nam pružala „ultimativno RTS iskustvo Drugog svjetskog rata“.

Gaming kalendar: Medal of Honor: Underground (2000.)

Zoran Žalac 01.12.2017.

Na današnji dan prije sedamnaest godina poveli smo članicu francuskog pokreta otpora u borbi protiv nacističke okupacije.

Valkyria Chronicles 4 najavljena je za konzole

Zoran Žalac 20.11.2017.

Sega je najavila kako početkom 2018. nastavlja fiktivni sukob u Valkyria Chronicles serijalu, ovoga puta s novim likovima.

RecenzijaCall of Duty: WWII

Zoran Žalac 18.11.2017.

Vratio se. Ponovno je tu iako nas zapravo nikada nije ni napustio. U licu je isti kao kad ste se s njim zadnji put pozdravili. Sada je nešto stariji, ne i mnogo pametniji.

HCL VideoPogledajte kako ubijam nacističke zombije uz pratnju poznatih glumaca u Call of Dutyju WWII

Igor Belan 08.11.2017.

Call of Duty je svake godine paket s tri glavna moda – singleplayer, multiplayer i co-op. Ove godine u co-op segmentu vraćaju nam se zombiji, a budući da se radi o WWII igri – naravno da se radi o neživim nacistima. Evo kako je prošao moj prvi pokušaj da ih sve porokam u suradnji s nekim poznatim glumcima.

HCL VideoKakav je Call of Duty WW2 multiplayer?

Igor Belan 06.11.2017.

Pogledajte kako prolazimo kroz sve nove “fore” u Call of Duty WWII multiplayeru, objašnjavamo kako rade i pokušavamo dati gol u totalno kolofdjutijevskoj verziji američkog nogometa.

HCL VideoIgramo Wolfenstein 2 (EP2): Najbrutalnije oružje ikada

Igor Belan 04.11.2017.

Pogledajte kako pretvaramo ljude i robote u čevapčiće pomoću napredne nacističke vojne tehnologije u alternativnom svijetu Wolfensteina 2, gdje nacisti vladaju Zemljom, a naš pokret otpora upravo je izgubio važnu članicu. Kakva igra!

HCL VideoIgramo Call of Duty WW2 singleplayer: je li ovo WW2 igra kakvoj smo se nadali?

Igor Belan 03.11.2017.

Call of Duty WW2 nam je u rukama, a odmah vam donosimo i prvi video komentar snimam na maksimalnim detaljima PC verzije. Pogledajte prvih 20-ak minuta singleplayer kampanje uz moje nadasve ozbiljne komentare i recite nam – djeluje li vam ovo kao WW2 igra kakvoj ste se nadali?

Call of Duty: WWII vraća nas u bitku za Carentan

Petra Rukav 01.11.2017.

Sledgehammer će nas ponovno vratiti u bitku za Carentan, sukob u Drugom svjetskom ratu između padobranskih jedinica američke vojske i njemačkog Wehrmachta tijekom operacije Overlord.

Besplatno uletite u okruženje Drugog svjetskog rata uz Day of Infamy

Petra Rukav 12.10.2017.

Tvorac Insurgencyja poziva vas da provedete besplatan vikend uz Day of Infamy, PC ekskluzivu koja se vraća u razdoblje Drugog svjetskog rata. Ne napuštajte svoje suborce.

Može li ova pucačina ispasti bolje od Call of Dutyja?

Petra Rukav 01.10.2017.

Hell Let Loose je nova pucačina smještena u Drugi svjetski rat, a traži dobrovoljce koji su voljni zaviriti u svoj novčanik da osiguraju dovoljno borbenih sredstva potrebnih za rat.

Upoznajte suborce koji će vam čuvati leđa u Call of Duty: WWII

Zoran Žalac 19.09.2017.

Kroz tri kraća videa imamo priliku upoznati protagonista novog CoD-a, njegovog namrgođenog zapovjednika i po svemu sudeći najboljeg privremenog prijatelja.