HCL.HR

Oznaka: Drugi svjetski rat

Call of Duty: WWII izgleda krvavo i eksplozivno u najavi beta testa

Zoran Žalac prije 4 dana

Još jedan trailer koji prikazuje multiplayer akciju u CoD: WW2 potvrđuje ono što smo slutili – CoD se vraća ratovanju starog kova i ta nas promjena definitivno uzbuđuje.

Call of Duty: WWII smjestit će nas i u nacističku odoru

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Doznali smo kakve nas misije čekaju u nadolazećem Call of Dutyju, a za oko nam je zapela jedna u kojoj ćemo igrati kao Nacist.

Domaća igra o pljačkanju u 2. svjetskom ratu dobila je datum izlaska

Zoran Žalac prije 1 tjedan

RAID: World War II, igra hrvatskog tima Lion Game Lion, pokušat će osvojiti tržište prije nego se na njemu nađe novi nastavak Call of Dutyja.

Call of Duty: WW2 Valor Edition donosi brončani kipić za vašu gaming vitrinu

Zoran Žalac 05.08.2017.

Otkriven je sadržaj kolekcionarskog izdanja nove Call of Duty igre uz koje ćete dobiti brončanu statuu s vojnicima u napadu na obalu Normandije.

Ako sudjelujete u CoD: WW2 beti, za konačnu verziju dobit ćete… šljem

Zoran Žalac 03.08.2017.

Sledgehammer Games pripremio je sitne nagrade za sudionike beta testiranja Call of Duty: WW2 koje će se održati krajem mjeseca.

Day of Infamy za badava šalje postrojbu u bitku kod Dunkerquea

Petra Rukav 22.07.2017.

Inspirirani ratnim filmom Dunkirk, razvojni tim odgovoran za Day of Infamy pucačinu izdao je besplatno ažuriranje o evakuaciji iz Dunkerquea te bitci kod Breville.

Pogledajte kako klasična PC strategija Sudden Strike 4 funkcionira na PS4 konzoli

Zoran Žalac 18.07.2017.

Iako ne izgleda kao igra koja je posebno prilagođena za sučelje kontrolera, Sudden Strike 4 stiže i na PlayStation 4 konzolu, a u ovom videu možete vidjeti kako se igra na toj platformi.

Sudden Strike 4 ponovno zove u boj 2. svjetskog rata

Zoran Žalac 03.07.2017.

Strateška igra Sudden Strike 4 približava se svom izlasku u osmom mjesecu. Provjerite što ova igra ima za ponuditi na virtualnim frontama 2. svjetskog rata.

RecenzijaRising Storm 2: Vietnam

Stjepan Fikter 19.06.2017.

Red Orchestra s novim nastavkom gazi u vode modernog ratovanja gdje pažljivo balansira između predstavljenih novina uz zadržavanje onoga po čemu je serijal i postao poznat.

Ovaj Call of Duty WW2 multiplayer gameplay izgleda kao dobri, stari Call of Duty

Igor Belan 13.06.2017.

Sjećate se kada su svi još voljeli i cijenili Call of Duty igre? Nakon nekoliko godina laserskih oružja, jet-packova i svemirskih letjelica, Call of Duty se vraća WW2 korjenima, a po ovom prvom traileru djeluje baš kao dobri, stari Call of Duty kojeg se svi rado sjećamo.

Nabavite si besplatno WW2 pucačinu Rising Storm GOTY Edition

Zoran Žalac 26.05.2017.

Kvalitetna pucačina s tematikom 2. svjetskog rata, Rising Storm, na određeno je vrijeme besplatna, no ako ju ugrabite do sutra ostat će trajno u vašoj kolekciji na Steamu.

Medal of Honor: Pacific Assault je ponovno besplatan na Originu

Zoran Žalac 17.05.2017.

Electronic Arts ponovno dijeli besplatnu igru, no za europsko područje pripremio je Medal of Honor: Pacific Assault koji možda već imate u kolekciji.

Iron Wings vraća 2. svjetski rat kroz zračne bitke avionima

Zoran Žalac 08.05.2017.

Krajem ovog mjeseca na Steamu će se pojaviti igra kojoj uspjeh na Kickstarteru nije bio suđen. Može li Iron Wings na kraju privući pozornost igrača unatoč sabotaži?

Pogledajte kako CoD: WW2 cilja na realističan prikaz 2. svjetskog rata

Zoran Žalac 04.05.2017.

Ako ste pri najavi Call of Duty: WWII slučajno propustili kratki dokumentarac u kojemu ekipa Sledgehammer Games priča kako su odlučili pristupiti razvoju igre, sada ga možete ponovno pogledati.

Multiplayer je u Call of Duty: WWII osvježen, ali se i on vraća korijenima

Juraj Bevandić 29.04.2017.

Dobili smo detalje o multiplayeru novog Call of Dutyja i doznajemo da će imati neke nove načine igranja, ali će se u osnovi vratiti strateškom i brzom napucavanju.