HCL.HR

Oznaka: Easter egg

U GTA 5 pronađena misija koja možda ima veze s Red Dead Redemptionom 2

Zoran Žalac 15.12.2017.

Novo proširenje za GTA Online zvano Doomsday Heist upućuje na to da bi vlasnici GTA 5 mogli dobiti bonus u Red Dead Redemptionu 2.

Ma je li nam Ubisoft to prodao igru da bi njome najavili drugu igru?

Juraj Bevandić 14.11.2016.

Ubisoft ima ured u svijetu Watch Dogsa 2 i kada ih hakirate možete otkriti tajni E3 video koji prikazuje nenajavljenu igru. U svakom slučaju fora easter egg, no neki igrači vjeruju da je to nešto više.

Pravo je čudo da je itko pronašao ovaj easter egg u The Witcheru 3

Igor Belan 27.06.2016.

CD Projekt RED dobro je sakrio jedan zanimljiv easter egg u Blood and Wine ekspanziju The Witchera 3, no na internetu ništa ne ostaje skriveno dugo.

Doom otkriva kako je skončao Dragonborn iz Skyrima

Filip Galeković 16.05.2016.

Jedna od sočnijih tajni na koje možete naletjeti igrajući Doom uključuje izvjesnu rogatu kacigu blisku Bethesdinom drugom serijalu.

Ubisoft sakrio reference na svoje nove igre u The Divisionu

Petra Rukav 10.03.2016.

Par sati nakon izlaska The Divisiona YouTuber OniZombies je otkrio nekoliko easter eggova s referencom na Ubisoftov nadolazeći For Honor i Grow Home avanturu.

Zašto su igrači Assassin’s Creed Unityja godinu dana jeli tortu

Juraj Bevandić 25.01.2016.

Očekivali biste da će ovakav easter egg biti razotkriven u prvih par sati nakon izlaska, no igračima je trebalo godinu i nešto dana da napokon zabilježi što se dogodi kada pojedete sve torte u Assassin’s Creed Unityju.

HCL VideoOtkrivena nova tajna u GTA 5

Igor Belan 11.01.2016.

Iako je vani duže od dvije godine, igrači još uvijek pronalaze skrivene easter eggove u GTA 5. Ovaj put, radi se o jednom telefonskom broju koji u igri možete nazvat za eksplozivan efekt.