HCL.HR

Oznaka: Fantasy serije

Amazon potvrdio Lord of the Rings seriju

Zoran Žalac 14.11.2017.

Jedan prsten uskoro će opet vladati TV ekranima kroz LOTR seriju koju će emitirati Amazon Prime.

RecenzijaGame of Thrones – 7. sezona

Zoran Žalac 28.08.2017.

Zaključena je predzadnja sezona popularne serije Game of Thrones. Je li pozornica za veliko finale pravilno postavljena?

Indijska policija uhitila ljude odgovorne za curenje epizode Game of Thronesa

Petra Rukav 15.08.2017.

Četiri čovjeka uhićena u Mumbaiju nakon curenja četvrte epizode popularne serije Game of Thrones; optuženi za zlouporabu ovlasti i kompjuterski kriminal.

Pogledajte Comic-Con trailere za popularne i nadolazeće TV serije

Zoran Žalac 22.07.2017.

Sajam multimedijalnog sadržaja u San Diegu donio nam je hrpu foršpana za aktualne, nove i nadolazeće televizijske serije.

SpecijalGame of Thrones (7. sezona) – prvi dojmovi

Zoran Žalac 17.07.2017.

Vratili smo se u Westeros u kojemu vlada zatišje pred buru, ili bolje rečeno – zimu. No, situacija je gora nego ikada do sada.

Novi trailer za Game of Thrones upućuje na velike bitke i rastura sve ikada

Zoran Žalac 21.06.2017.

Još 25 dana – toliko nam je ostalo do premijere sedme sezone Game of Thronesa. Ako vam nekim slučajem treba dodatno nabrijavanje za to, novi trailer prikazuje velike bitke koje ne želite propustiti.

Jedno od najboljih sveučilišta na svijetu podučava povijest prema Game of Thronesu

Juraj Bevandić 01.06.2017.

Harvard, jedno od najprestižnijih sveučilišta na svijetu počinje nuditi povijesne kolegije čiji će se sadržaj izučavati kroz epizode popularne serije Game of Thrones.

Neprijatelji su posvuda u novom traileru za Game of Thrones

Zoran Žalac 25.05.2017.

Do izlaska nove sezone popularnog Game of Thronesa dijeli nas nešto manje od dva mjeseca, a prvi konkretni trailer pokazuje nam da možemo očekivati velike bitke.

Game of Thrones uzima dug hod do sedme sezone

Zoran Žalac 31.03.2017.

Datum premijere znamo, sad samo čekamo prve kadrove. Novi trailer za GoT ne daje naznake što bi se moglo dogoditi u sedmoj sezoni, ali podiže napetost na maksimum.

Comic-Con 2016 traileri

Zoran Žalac 23.07.2016.

Comic-Con sajam zabavne industrije donio nam je nekoliko interesantnih trailera za nove TV serije među kojima su American Gods i Exorcist.

Game of Thrones izdominirao nominacije za Emmy

Zoran Žalac 15.07.2016.

Objavljene su nominacije za 68. dodjelu nagrada Emmy za najbolja televizijska ostvarenja. Listu uvjerljivo predvodi Game of Thrones sa 23 nominacije.

RecenzijaGame of Thrones (6. sezona)

Zoran Žalac 27.06.2016.

Nakon šest sezona podsjećanja, zima je konačno došla u svijet Game of Thronesa. Je li ohladila interes za seriju ili ga je pak dodatno potpalila?

Tvorac Walking Deada nije sretan zbog Game of Thrones spoilera

Zoran Žalac 04.06.2016.

Način na koji će se priča serijala A Song of Ice and Fire završiti bit će prijevremeno otkriven u TV seriji Game of Thrones, a tvorac popularnog The Walking Deada misli da se to moglo izbjeći.

RecenzijaGame of Thrones S06E01 – The Red Woman

Zoran Žalac 26.04.2016.

Game of Thrones je krenuo u svoju šestu sezonu, a mi rekapituliramo što se dogodilo u uvodnoj epizodi i što se još treba dogoditi u narednim.

Game of Thrones će trajati još dvije sezone, ali ne i 20 epizoda

Zoran Žalac 16.04.2016.

Tvorci popularne serije Game of Thrones poslije aktualne šeste sezone imaju zacrtane još dvije, ali bi one trebale biti kraće nego sve dosadašnje.