HCL.HR

Oznaka: Free to play igre

PC ekskluziva Dauntless dobila novo ažuriranje

Zoran Žalac prije 2 dana

Obećavajuća besplatna igra Dauntless još uvijek je u fazi razvoja i testiranja, a novim se ažuriranjem primakla zakazanom izlasku u 2018. godini.

Besplatni Marvel Heroes Omega službeno ugašen, kao i njegov studio

Petra Rukav 28.11.2017.

Marvel Heroes ipak neće doživjeti božićne blagdane. Cijeli jedan svijet je nestao nakon zatvaranja njegova developera, Gazillion Entertainmenta.

Clicker Heroes 2 okanio se free to play modela zbog etičkih dilema developera

Petra Rukav 21.11.2017.

Developer Clicker Heroesa najavio da sljedeći nastavak serijala neće biti besplatan za igranje zbog etičkih razloga te između ostaloga „čiste savjesti“.

PES 2018 dobio besplatnu verziju svega dva mjeseca nakon izlaska

Zoran Žalac 17.11.2017.

Konami je jučer lansirao Pro Evolution Soccer 2018 Lite – free-to-play verziju PES-a za PC, PS4, PS3 i Xbox One. Prve reakcije igrača su blago rečeno negativne.

Disney gasi besplatnu igru Marvel Heroes

Zoran Žalac 16.11.2017.

Tvrtka Disney odlučila je prekinuti partnerstvo s Gazillion Entertainmentom, a žrtva te odluke je igra Marvel Heroes koja će se ugasiti do kraja godine.

StarCraft 2 postao besplatan, Blizzard se posprdao sa Star Wars Battlefrontom 2

Zoran Žalac 15.11.2017.

Blizzardov StarCraft 2 jučer je postao djelomično besplatan za igranje, a njegovi tvorci iskoristili su tu priliku kako bi bocnuli Electronic Arts.

Crytekov Warface će oponašati PUBG kroz novi Battle Royale mod

Zoran Žalac 13.11.2017.

Sjećate li se free-to-play igre Warface? Crytek planira oživjeti istu imitiranjem popularnog PlayerUnknown’s Battlegroundsa.

StarCraft 2 postaje besplatan

Zoran Žalac 03.11.2017.

Prva velika vijest s BlizzCon konvencije vezana je StarCraft serijal čiji će drugi dio uskoro prijeći na free-to-play model.

Pripremite disalicu i japanke, Team Fortress 2 vodi nas u tropske krajeve

Petra Rukav 17.10.2017.

Team Fortress 2 odlučio je proslaviti svoje prvo desetljeće odlaskom u paklenu džunglu koja podsjeća na Jurski park, ali s manje dinosaura i više Australije.

Hawken napušta Steam, povlači se u mirovinu

Petra Rukav 02.10.2017.

Samo tri godine nakon izlaska developeri F2P mech pucačine Hawken najavili su da ista uskoro napušta distopijsku bazu na Steamu.

Pripremite se za besplatni tjedan u adrenalinom nabijenom brawleru zvanom Battlerite

Petra Rukav 21.09.2017.

Battlerite, kompetitivni indie brawler planira svoj bijeg iz Early Access okova, a njegov developer organizirat će besplatnih tjedan dana borbe da vidi je li odista spreman za takav pothvat.

Battleborn si uređuje grobno mjesto, developer ga napustio radi druge igre

Petra Rukav 17.09.2017.

Kreativni direktor Battleborna obznanio je da više neće raditi na ovom šarenom FPS-u, a svoje vrijeme uložit će u novi nepoznati projekt.

Warframe otkrio svježeg gameplaya iz nadolazeće ekspanzije Plains of Eidolon

Petra Rukav 16.09.2017.

Novi teaser za Plains of Eidolon nam pokazuje kakva zanimljiva okruženja i akciju možemo očekivati u ovom proširenju koje će ujedno sadržavati prvi veliki otvoreni svijet igre Warframe.

Nova igra zvana Switchblade donosi besplatno ratovanje vozilima

Zoran Žalac 16.09.2017.

Switchblade zvuči kao prigodna igra za Nintendo Switch, no ipak je riječ o besplatnoj igri za PC i PlayStation 4 u kojoj ćemo ratovati pomoću vozila.

Krenulo je beta testiranje obećavajuće PC ekskluzive Dauntless

Zoran Žalac 01.09.2017.

Ukoliko se odlučite za kupnju Founders Editiona nadolazeće PC igre Dauntless, dobit ćete pristup beta testiranju koje je otvoreno današnjeg dana.