HCL.HR

Oznaka: GTA Online

Doomsday Heist mogla bi biti do sad najzanimljivija misija u GTA Online

Zoran Žalac 09.12.2017.

Do sada najveća pljačka u GTA Online događat će se od idućeg utorka, a ako je suditi po traileru za istu – čeka nas prava adrenalinska ludnica.

Smuggler’s Run ekspanzija za GTA Online fokusirana je na zračnu akciju

Zoran Žalac 24.08.2017.

GTA Online krajem ovoga mjeseca dobiva proširenje zvano Smuggler’s Run koje će nam donijeti hrpu novih letjelica i napete borbe u zraku.

GTA 5 je najuspješnija igra na američkom tržištu u zadnje 22 godine

Juraj Bevandić 02.06.2017.

GTA 5 je sveukupno prodan u preko 80 milijuna primjeraka i još uvijek se zdravo prodaje, stoga ne čudi da vodeće analitčke kompanije do sada nisu zabilježile takav uspjeh.

GTA Online dobiva novi mode koji nas podsjeća na prve dvije igre serijala

Juraj Bevandić 20.04.2017.

GTA Tiny Racers je novi online mode u kojem ćemo se utrkivati autima po letećim stazama iz ptičje perspektive kako su se igrale i prve dvije GTA igre.

HCL VideoZaigrali smo lude nove Stunt utrke u GTA 5

Igor Belan 18.03.2017.

Rockstar nastavlja bogatiti svijet GTA Onlinea s novim besplatnim sadržajem pa su nedavno izbacili set ludih novih stunt utrka s vozilima koja mogu po potrebi otvoriti padobran i uključiti raketni pogon. Evo kako je prošlo mojih par utrka s takvim jurilicama.

U GTA Online stigle su nove redikulozno vješte utrke

Zoran Žalac 15.03.2017.

Dvadeset novih stunt utrka od jučer je dostupno u GTA Online. Vrtoglave vratolomije u Cunning Stunts ažuriranju izvodit će se uz pomoć vozila Rocket Voltic, Ruiner 2000 te Blazer Aqua.