HCL.HR

Oznaka: Hitman Rambo serijal

HCL VideoHitman Rambo se vratio, ubio pola grada u novoj misiji (ne igrajte ovako)

Igor Belan 22.07.2017.

Pogledajte kako uništavam novu Hitman Elusive Target misiju igrajući kao Rambo i dolazim do situacije gdje me više nitko ne može ubiti, a sve to dok u ogromnoj gužvi tražim čovjeka s tetovažom preko lica.

HCL VideoHitman Rambo protiv prljavog političara

Igor Belan 05.02.2017.

Hitman Rambo vraća se u Sapienzu u novoj bonus misiji izdanoj povodom izlaska kompletne Hitman igre na jednom disku. Pogledajte kako pokušavamo ubiti prljavog političara i njegove zaštitare Rambo-style.

HCL VideoHitman Rambo protiv lopova iz Sam u kući

Igor Belan 18.12.2016.

Najsmotaniji lopovi iz svijeta filma protiv najvještijeg profesionalnog ubojice iz svijeta igara. Što mislite, tko je pobijedio? Pogledajte u novoj, blagdanskoj epizodi našeg Hitman Rambo serijala.

HCL VideoHitman Rambo ubija u bolnici u Japanu

Igor Belan 12.11.2016.

S malim zakašnjenjem naš Hitman Rambo je konačno stigao i do Japana gdje ga očekuje najteža misija u igri koju započinje bez ikakvog oružja u strogo čuvanoj, luksuznoj bolnici.

HCL VideoHitman Rambo u epizodi: “Tko želi biti mrtav milijunaš?”

Igor Belan 24.10.2016.

Naš Hitman Rambo obukao je odijelo, stavio mašnicu i otišao put Pariza pronaći milijunaša u narančastim hlačama. Pogledajte kako je prošla još jedna Elusive Target misija u Hitman Rambo stilu.

HCL VideoHitman Rambo na najtežoj misiji u životu

Igor Belan 01.10.2016.

Pogledajte s kakvom nevjerojatnom spretnošću naš Hitman Rambo rješava mete na farmi punoj terorista u Coloradu, odnosno na zadnjoj i najtežoj misiji Hitmana za ovu godinu.

HCL VideoHitman Rambo radi nered u Bangkoku

Igor Belan 02.09.2016.

Izašla je nova misija u novom Hitmanu, a znate što to znači – naš ‘Hitman Rambo’ spremio je vjerni pištolj i otišao riješiti misiju glasno, na silu, bez previše razmišljanja. Evo kako je prošlo.

HCL VideoHitman Rambo protiv blizanaca u Italiji

Igor Belan 18.07.2016.

U ulozi našeg Hitman Ramba vratili smo se u izmišljeni grad Sapienzu riješiti najnoviju Elusive Target misiju u Hitmanu. Hoće li Hitman Rambo ovaj put uspjeti riješiti navodno najtežu misiju u igri?

HCL VideoHitman Rambo protiv balkanskog kriminalca

Igor Belan 05.07.2016.

Pokušali smo riješiti novi Elusive target u novom Hitmanu i cijelu stvar smo snimili. Najzanimljivije od svega – meta je, čini se, kriminalac s ovih prostora.

HCL VideoHitman Rambo vratio se u Pariz, upao na privatni party

Igor Belan 16.06.2016.

Nova Elusive target misija u Hitmanu osvanula je iznenada povodom E3 sajma, a nakon što smo pali pred svećenikom u prošloj takvoj misiji, vraćamo se riješiti ovu u Rambo stilu.

HCL VideoHitman Rambo opet u akciji, ovaj put u Maroku

Igor Belan 02.06.2016.

U standardnom nam Rambo stilu zaigrali smo najnoviju epizodnu misiju novog Hitmana u kojoj šetajući ulicama Marakeša morate pronaći način da lišite života dva zla čovjeka.

HCL VideoPrelazimo Hitman: Sapienza misiju kao Rambo

Igor Belan 01.05.2016.

Bez da vam spoilamo Sapienzu, vjerojatno najljepšu i najveću misiju u Hitman igrama ikada, pokušavamo je završiti pucajući po svima što nas ružno pogledaju.