HCL.HR

Oznaka: Horor igrice

HCL VideoZaigrao sam The Evil Within 2 i naletio na gospođu što ima nešto gadno na licu

Igor Belan prije 4 dana

The Evil Within 2 je vani, a kao što možete vidjeti moji prvi koraci u igri prošli su relativno glatko. Imao sam svega par susreta s ljudima koji imaju nešto prljavo na licu i malo previše vrište dok pričaju. Ok likovi inače. Sviđaju mi se. Recenzija uskoro!

The Evil Within 2 službeno otkriven, prvi trailer izgleda kao da ga je Kojima slagao

Igor Belan 12.06.2017.

The Evil Within 2 izaći će na petak trinaesti, a po prvom traileru sudeći bit će svakako i strašnije igra od nedavno izašlog Friday the 13th, koji nije izašao na petak 13 (just sayin’).

HCL VideoDoživljavamo noćne more u jezivoj novoj igri Little Nightmares

Igor Belan 03.05.2017.

Little Nightmares već nas neko vrijeme draži zanimljivim trailerima, a sad kad nam je konačno došao u ruke izgleda kao nešto što ćemo preći s istim guštom kao nedavni indie hit Inside.

HCL VideoIgramo Outlast 2 (EP2): Repam od panike

Igor Belan 28.04.2017.

Znate ono kad vas prolazi takva jeza i osjećate takvu paniku igrajući horor igru da počnete repati? Ne? Samo ja? U svakom slučaju, naučio sam igrajući Outlast 2 da nekim situacijama ni Notorious B.I.G. ne može pomoći.

HCL VideoIgramo Outlast 2 (EP1): najstrašniji horor godine?

Igor Belan 27.04.2017.

Nakon pune recenzije započinjemo i mali serijal videa iz vjerojatno najstrašnije igre godine, a u prvoj epizodi susrećemo jednu divnu gospođu s jednim divnim krampom. Please Enjoy.

Grozna igra Night Trap vraća se iz mrtvih uz remaster koji nitko nije tražio

Zoran Žalac 26.04.2017.

Kontroverzni naslov iz devedesetih u kojemu štitite grupu razuzdanih cura od nasilnih vampira vraća se povodom svoje 25. godišnjice.

HCL VideoZaigrali smo Roots of Insanity, horor koji neodoljivo podsjeća na Outlast

Igor Belan 07.04.2017.

Outlast 2 uskoro je vani, ali ako obožavate takav tip horora i ne možete dočekati pravu stvar, bacite pogled na Roots of Insanity – novi indie horror na Steamu kojemu je Outlast sasvim očito uzor.