HCL.HR

Oznaka: Horor tematika

Od lažne sreće u We Happy Few bježat ćemo tek sljedeće godine

Petra Rukav prije 5 dana

Gearbox Publishing u kolaboraciji s Compulsion Games najavio kada će se gutanje tabletica za prisilnu sreću proširiti van okvira Early Accessa. Hint: četvrti mjesec sljedeće godine.

Jezivi Observer pita što bismo učinili kada bi nam emocije bile hakirane

Petra Rukav prije 1 tjedan

Developer Layers of Feara izdao trailer za novu uznemiravajuću igru u kojoj posebna vrsta policije hakira tuđe misli, osjećaje i pamćenje.

Johnny Depp pomaže oko serije bazirane na horor naslovu The Secret World

Petra Rukav prije 1 tjedan

Deppova produkcijska kuća Infinitum Nihil radi na TV seriji baziranoj na globalno uspješnom MMO naslovu The Secret World i njegovom rebootu Secret World Legends.

Preživljavanje u The Evil Within 2 ovisit će o vještini nadograđivanja lika i opreme

Zoran Žalac 04.08.2017.

The Evil Within 2 nadogradit će svoj sustav nadograđivanja glavnog lika i njegovog arsenala, a craftanje stvari bit će nužno za preživljavanje noćne more.

Pogledajte Comic-Con trailere za popularne i nadolazeće TV serije

Zoran Žalac 23.07.2017.

Sajam multimedijalnog sadržaja u San Diegu donio nam je hrpu foršpana za aktualne, nove i nadolazeće televizijske serije.

The Evil Within 2 službeno otkriven, prvi trailer izgleda kao da ga je Kojima slagao

Igor Belan 12.06.2017.

The Evil Within 2 izaći će na petak trinaesti, a po prvom traileru sudeći bit će svakako i strašnije igra od nedavno izašlog Friday the 13th, koji nije izašao na petak 13 (just sayin’).

HCL VideoDoživljavamo noćne more u jezivoj novoj igri Little Nightmares

Igor Belan 03.05.2017.

Little Nightmares već nas neko vrijeme draži zanimljivim trailerima, a sad kad nam je konačno došao u ruke izgleda kao nešto što ćemo preći s istim guštom kao nedavni indie hit Inside.

HCL VideoIgramo Outlast 2 (EP2): Repam od panike

Igor Belan 28.04.2017.

Znate ono kad vas prolazi takva jeza i osjećate takvu paniku igrajući horor igru da počnete repati? Ne? Samo ja? U svakom slučaju, naučio sam igrajući Outlast 2 da nekim situacijama ni Notorious B.I.G. ne može pomoći.

Outlast 2 nas posljednji put plaši prije izlaska

Juraj Bevandić 21.04.2017.

U zadnjem traileru prije izlaska idućeg utorka Outlast 2 nas doslovce tušira krvlju i podsjeća da poljoprivrednici jako jako ne vole kradljivce kukuruza.

Clementine je prekul u traileru za novu epizodu The Walking Deada

Juraj Bevandić 24.03.2017.

Treća epizoda treće sezone Telltaleovog The Walking Deada izlazi idući utorak, a trailer bi vas lako mogao nabrijati na povratak u svijet zombija nakon tromjesečne stanke.

Outlast 2 ipak dobio zeleno svjetlo u Australiji

Zoran Žalac 24.03.2017.

Australski odbor za klasifikaciju igara i dijeljenje dobnog rejtinga na kraju je povukao prvotnu odluku te dopustio da se Outlast 2 nađe u prodaji na australskom tržištu.

Novi serijal otrkiva zanimljive ideje kroz koje je Resident Evil 7 prošao prije izlaska

Juraj Bevandić 23.03.2017.

Jeste li znali da je Resident Evil 7 jedno vrijeme bila igra iz trećeg lica ili imala mehaniku disanja? Novi dokumentarni serijal otkriva slične zanimljivosti.

SpecijalINTERVJU: Otkrivamo kako će izgledati prva horor avantura u Gorskom kotaru

Zoran Žalac 21.03.2017.

Popričali smo s voditeljem hrvatskog studija Tanais Games koji u Gorski kotar planira smjestiti fiktivni psihološki horor po uzoru na Twin Peaks i Stranger Things.

The Evil Within 2 je navodno u razvoju

Zoran Žalac 20.03.2017.

Razvojni studio Tango Gameworks nije završio sa svojim akcijskim horor naslovom The Evil Within. Sudeći po jednom oglasu za posao, u pripremi je nastavak te igre.

Bože sačuvaj, Outlast 2 zabranjen u Australiji

Zoran Žalac 16.03.2017.

Outlast 2 previše je gadan i kontroverzan za australske gejmere te mu je odbijena klasifikacija za dobni rejting. Drugim riječima, igra u Australiji ne može u prodaju.