HCL.HR

Oznaka: Igre kao Minecraft

U igri Parkasaurus pravit ćemo Zoo vrt s dinosaurima

Zoran Žalac 29.11.2017.

Osim novog Jurassic Park naslova, ljubitelji dinosaura moći će uzgajati iste i brinuti se o njima u još jednoj igri: indie naslovu Parkasaurus.

Najavljen Dragon Quest Builders 2

Zoran Žalac 07.08.2017.

Nakon što je prvi dio uspješno kopirao inspiraciju od Minecrafta, Dragon Quest Builders 2 vraća se s novim načinima istraživanja i modeliranja svijeta.

Fortnite je vani, izgleda odlično i nema ga još na Steamu

Zoran Žalac 25.07.2017.

Epic Games izbacio je atraktivan trailer za Early Access verziju svoje survival igre Fortnite. Trailer je trebao popratiti izlazak igre koji je planiran za danas, iako ista još nije dostupna za PC.

Minecraft: Story Mode bi mogao dobiti drugu sezonu

Zoran Žalac 05.06.2017.

Prema australskom odboru za rejting igara, prva epizoda nenajavljene, druge sezone Minecraft: Story Modea možda nam je bliže nego što bismo se nadali.

Portal Knights je vani i izgleda ljepše od Minecrafta i Lego Worldsa

Zoran Žalac 19.05.2017.

Još jedan konkurent Minecraftu i Lego Worldsu izašao je na PC-u iz Early Accessa te po prvi put na konzolama, a možemo mu priznati jedno – grafički izgleda ugodnije nego kockasti mu suparnici.

HCL VideoIgramo LEGO Worlds: Minecraft s LEGO kockicama?

Igor Belan 21.03.2017.

Ako nikad niste čuli za Lego Worlds, najlakši opis bio bi “Minecraft s Lego kockicama”. Puna verzija igre upravo je izašla, a mi smo zaigrali PlayStation 4 verziju da bacimo prvi pogled, napravimo neke gluposti i prokomentiramo sve to skupa.

Besplatni MMO naslov Trove lansiran na konzole

Zoran Žalac 15.03.2017.

Minecraft je sada i na konzolama dobio svoju besplatnu alternativu. Dvije godine nakon prve pojave na PC-u F2P naslov Trove stigao je i na konzole.

U Minecraftu se sada može igrati kompletna Pokemon igra

Zoran Žalac 06.02.2017.

Nakon što je proveo više od dvije godine u razvoju, Pokemon Cobalt & Amethyst je napokon sletio – u svijet Minecrafta.

Microsoft ukinuo podršku za Minecraft na vlastitoj platformi

Juraj Bevandić 19.01.2017.

Izgleda da Microsoft odustaje od Windows Phone ideje, s obzirom da njihovi pametni telefoni s verzijama 8.1 i Mobile 10 neće više dobivati ažuriranja za Minecraft Pocket Edition.

LEGO Worlds potvrđen za konzole

Zoran Žalac 29.11.2016.

Nakon osamnaest mjeseci provedenih u Early Accessu, Minecraftov konkurent LEGO Worlds sprema se za izlazak u drugom mjesecu 2017., kada uz PC izdanje stižu i verzije za konzole.

Igrač proveo skoro pet godina stvarajući Minecraft svijet i izgleda fantastično

Gabriela Horvat 04.10.2016.

Ako ste tražili raznoliku, maštovitu, relativno funkcionalnu, ali prije svega fantastičnu mapu kojom želite prošetati u Minecraftu, Kingdom of Galekin je pravi odabir za vas.

Počelo je rovanje u besplatnoj igri The Tomorrow Children

Zoran Žalac 07.09.2016.

Vlasnici PlayStationa 4 od jučer imaju priliku besplatno se pridružiti kopanju virtualnih tunela u Minecraftu na sovjetski način, igri zvanoj The Tomorrow Children.

RecenzijaStarbound

Filip Galeković 30.07.2016.

Nakon (pre)dugog proizvodnog ciklusa i raznoraznih iteracija svakog pojedinog elementa igrivosti, Starbound je napokon lansiran u orbitu.

Minecraft film stiže 2019., fino se skockajte za tu prigodu

Zoran Žalac 27.06.2016.

Iz Mojanga su poručili kako filmska adaptacija megapopularnog Minecrafta stiže za tri godine. Sve i da se dogodi smak svijeta u međuvremenu, Minecraft film će svejedno biti dovršen

Conan pustolov igra se Minecrafta i ima ogromnu zmiju za ljubimca

Zoran Žalac 10.06.2016.

Conan Exiles demonstrirao je svoje mehanike preživljavanja i craftinga uz dekorativne elemente poput razapetih ljudi i velikih, ogromnih šišmiša koji nemaju veze s Batmanom.