HCL.HR

Oznaka: Igre kao Overwatch

Tvorac LawBreakersa misli da je njegov karakter možda naštetio samoj igri

Zoran Žalac prije 2 dana

Cliff Bleszinski ne želi uperivati prstom za početni neuspjeh svoje igre Lawbreakers, već ostavlja mogućnost da je sam zabrljao čitavu stvar.

Upoznajte nova tri lika Agents of Mayhema, već smo prestali brojiti koliko ih ima

Zoran Žalac 17.07.2017.

Na repertoaru novog trailera za nadolazeći Agents of Mayhem sada je otkrivanje Firing Squada kojega čine Oni, Kingpin i Scheherazade.

Otvoreno testiranje LawBreakersa je u tijeku, što čekate?

Zoran Žalac 03.07.2017.

Ekstremnu multiplayer pucačinu tvorca Unreal Tournamenta možete zaigrati besplatno u otvorenoj beti do ovoga četvrtka.

Battleborn je od danas potpuno besplatan do daljnjega

Zoran Žalac 06.06.2017.

Nakon svega godinu dana na tržištu, Gearboxov Battleborn prisiljen je postati free-to-play naslov, iako je developere sramota priznati to pa ga zovu beskonačno besplatno isprobavanje.

Tvorci Warframea najavili novu igru, zove se Keystone

Zoran Žalac 24.05.2017.

Od tvoraca Warframea stiže nam nova besplatna pucačina s elementima kartaških igara popraćena vizualnim stilom sedamdesetih.

Lawbreakers više nije PC ekskluziva, stiže i na PlayStation 4

Zoran Žalac 23.05.2017.

Nova pucačina tvorca Gears of Wara po izlasku u konačnoj verziji neće biti ekskluzivna za PC platformu već stiže i na Sonyjevu konzolu. Ovo joj je druga značajna promjena nakon što je odbačen planirani F2P model.

Unatoč sprdanjima, Paladins je uspio privući 11 milijuna igrača

Zoran Žalac 22.05.2017.

Besplatna igra Paladins: Champions of the Realm u početku je optužena za besramno kopiranje Overwatcha, no besplatnim pristupom sada je uspjela privući nemali broj igrača – čak trećinu publike Overwatcha.

Visor iznio svoju viziju ratovanja u Quake Championsu

Zoran Žalac 11.05.2017.

Novi junak u Quake Championshipu nosi naziv Visor, vidi skrivene neprijatelje i bit će dostupan za isprobavanje u beti od 12. do 21. ovog mjeseca.

Legendarni rendžer vraća se u Quake Champions

Zoran Žalac 04.05.2017.

Jedan od šampiona novog Quakea bit će Ranger – protagonist originalne igre iz 1996. godine. Njegove moći uključuju teleportiranje i mumljanje one-linera u duhu devedesetih.

Scalebearer šampion u Quake Championsu ima potrebu gaziti po drugim igračima

Zoran Žalac 18.03.2017.

Upoznajte Scalebearera, tenka kojim ćete u Quake Championsu sijati teror iz svih smjerova s posebnim naglaskom na gaženje neprijatelja s visoka.

Battleborn će postati besplatan za igranje, ali ne kao free-to-play igra

Zoran Žalac 30.09.2016.

Iz Gearbox Softwarea su otkrili kako je novi pokušaj privlačenja publike prema njihovom Battlebornu omogućavanje besplatnog isprobavanja igre.

Tvorci Paladinsa objasnili zašto im igra toliko sliči Overwatchu

Zoran Žalac 22.09.2016.

Razvojni tim Hi-Rez Studios našao se pod salvom kritika zbog navodnog kopiranja Overwatcha, no developer ima i svoju stranu priče.

Sirovi Mirage: Arcane Warfare gameplay ne štedi na krvi

Zoran Žalac 03.09.2016.

Provjerite kako izgleda nova igra tvoraca Chilvaryja u sirovom gameplayju iz Alpha verzije u kojoj su prezentirane dvije mape i krvi žednih klasa.

Quake Champions možda bude besplatna igra

Zoran Žalac 09.08.2016.

Razvojni tim id Software još nije odlučio koji će model primijeniti na budući Quake Champions, ostavivši otvorenu mogućnost da igra bude F2P naslov.

Kineska kopija Overwatcha izgleda užasno

Igor Belan 17.06.2016.

Kad je nešto popularno kao Overwatch, samo je pitanje vremena kada će Kinezi napraviti kopiju. Pogledajte trailer za Legend of Titan koji je po svemu osim imenu čista kopija Blizzardove prve pucačine.