HCL.HR

Oznaka: Igre s robotima

Tvorac Bayonette priznao da je uspješna Nier Automata spasila Platinum Games

Petra Rukav prije 3 dana

Suosnivač PlatinumGamesa je putem Twittera izrazio zahvalnost Nier Automati i njezinom direktoru Yokou Tarou što su spasili njegov studio.

Titanfall serijal ide dalje unatoč slaboj prodaji dvojke

Zoran Žalac 05.08.2017.

Osnivač studija Respawn Entertainment priznao je da je Titanfall 2 razočarao u prodaji, ali kaže da to ne bi trebalo utjecati na budućnost serijala.

Titanfall 2 dobiva kooperativni mod i postaje besplatan za isprobavanje

Zoran Žalac 19.07.2017.

U sklopu idućeg besplatnog ažuriranja za Titanfall 2 naći će se i Frontier Defense mod koji će moći kooperativno igrati četvero igrača.

Titanfall 2 lansirao The War Games ekspanziju

Zoran Žalac 28.06.2017.

Titanfall 2 postaje još luđi i vertikalniji uz novi besplatni DLC paket koji donosi nove mape, mogućnost nošenja trećeg oružja i zasebni Titan Brawl mod.

RecenzijaThe Surge

Juraj Bevandić 24.05.2017.

The Surge je naoko hrabar i proračunat korak naprijed developera koji su već jednom promašili sličnom igrom. Ali, kada mu skinete prvi lak, otkrijete u jednakoj mjeri džumbus loših odluka.

The Surge izlazi i upozorava nas na našu budućnost

Juraj Bevandić 12.05.2017.

The Surge izlazi idućeg tjedna i podsjeća nas po tko zna koji put da brak robota i čovjeka nije prirodan i može dovesti do neželjenih posljedica na medenom mjesecu.

Titanfall postaje strateška igra na mobitelima

Zoran Žalac 05.05.2017.

Titanfall serijal dobio je spin-off igru strateškog žanra u kojoj slažete svoju postavu Titana, pilota i taktičkih karata.

The Surge borbenim modelom želi biti robotski Dark Souls

Zoran Žalac 20.04.2017.

U tristo pedeset i devetom gameplay traileru za akcijsku avanturu The Surge imamo prilike vidjeti kakvi će nas izazovi dočekati prilikom lupanja metala.

Dodatni sadržaji za Titanfall 2 stižu u nadi da će igra privući novu publiku

Zoran Žalac 14.04.2017.

Respawn Entertainment priznao je kako im komunikacija s fanovima nije bila najbolja pa su za ispriku otkrili plan nadogradnji Titanfalla 2 kroz iduća tri mjeseca.

U tijeku je besplatni vikend za Titanfall 2 na svim platformama

Zoran Žalac 01.04.2017.

Titanfall 2 ovih je dana dobio novi DLC zvan Colony Reborn, a tim povodom pozivaju se igrači da igru isprobaju besplatno.

The Signal From Tölva signalirao datum izlaska

Zoran Žalac 27.03.2017.

Lasersko napucavanje robota na planetu Tölva započet će 10. 04. ove godine na Steamu, signalizirao je britanski developer Big Robot.

Zla korporacija u igri The Surge želi stvoriti futurističke gladijatore

Zoran Žalac 17.03.2017.

Nakon Assassin’s Creeda, Horizon Zero Dawna, Deus Exa i brojnih drugih igara, nadolazeći The Surge također pripisuje zasluge za sve probleme svog svijeta jednoj megakorporaciji.

RecenzijaNier: Automata

Juraj Bevandić 16.03.2017.

Nier Automata je ono što bi naši kreativni i strastveni dječački umovi htjeli od igara da smo tada imali iskustva i vokabulara izjasniti se o tome što nas zabavlja i plijeni našu pažnju.

HCL VideoIgramo Nier Automata i pitamo se kako će Zemlja izgledati za 10 000 godina

Igor Belan 13.03.2017.

Što vi mislite – kako će nam planet izgledati za 10 000 godina? Suludo brza i vrlo zanimljiva igra Nier Automata ima svoje viđenje budućnosti, a u ovom video komentaru vidjet ćete djelić toga što igra nudi.

HCL VideoIgramo Horizon Zero Dawn (EP5): NAPETA BORBA S ČUDOVIŠTEM IZ PEĆINE

Igor Belan 07.03.2017.

Daljnje istraživanje Horizon Zero Dawna odvodi nas u misterioznu metalnu pećinu gdje susrećemo đubre neviđeno zbog kojeg biste mogli poželjeti baciti kontroler u zid! Ali nemojte, nije kontroler kriv.