HCL.HR

Oznaka: Indie igre

Pogledajte 12 minuta letećeg gameplayja indie igre Vane

Zoran Žalac prije 17 sati

Jedna od najinteresantnijih igara nezavisne produkcije koje je Sony pokazao na pozornici PlayStation Experiencea zove se Vane i omogućava vam da poletite kao ptica.

Tvorac igre A Way Out priredio bolji show od trailera kojeg je došao prikazati

Zoran Žalac prije 4 dana

Prisutnost izvjesnog filmskog redatelja i developera Josefa Faresa na pozornici Game Awardsa bila je, blago reći, nezaboravna.

Tvorci Firewatcha najavili novu igru – In the Valley of Gods

Zoran Žalac prije 4 dana

Ako se još niste zasitili Egipta uz Assassin’s Creed Origins, tvorci Firewatcha pozivaju vas na još jedno istraživanje ostataka egipatske civilizacije uz igru In the Valley of Gods.

Najavljena je roguelike ekspanzija za Superhot

Petra Rukav prije 5 dana

Superhot: Mind Control Delete, zasebna ekspanzija za istoimenu pucačinu iz 2016. gdje vrijeme teče samo kada ste u pokretu, uskoro stiže na Steam Early Access.

Susjed je postavio zamku, Hello Neighbor izlazi ovog petka

Zoran Žalac prije 6 dana

Manijakalni susjed iz Hello Neighbora postavit će nam nove izazove od ovoga petka, kada ova indie igra izlazi za PC i Xbox.

Tvorci Trine serijala lansirali su novu igru

Zoran Žalac prije 6 dana

Duhovni nasljednik Trine serijala, na magiju fokusirani Nine Parchments, od danas je dostupan na Nintendo Switch platformi.

Genijalna puzzle igra Gorogoa izlazi ovog mjeseca

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Rukom crtana avantura koja je u izradi već više od pola desetljeća, napokon je dobila datum izlaska.

Došlo vrijeme da nam izometrijski RPG Seven oslika priču o velikoj obmani i izdaji

Petra Rukav 01.12.2017.

Seven The Days Long Gone dostupan je putem Steama što znači da je vrijeme da saznamo zašto je vrhunskog lopova Teriela zaposjeo drevni demon zvan Artanak.

Seven će vam pokazati kako se lopovi snalaze u borbi

Petra Rukav 29.11.2017.

Za manje od dva dana pridružit ćemo se post-apokaliptičnom otvorenom svijetu u kojem nam neće nedostajati lopovluka, parkoura, tučnjave, mračnih zavjera te drevnih demona.

Luda tučnjava Gang Beasts dobila datum izlaska

Zoran Žalac 28.11.2017.

Inovativna makljaža Gang Beasts koja je u izradi već više od tri godine, konačno će biti dovršena i lansirana idućeg mjeseca, 12. 12., za PC i PlayStation 4.

Lonely Astronaut je igra o kosturu u svemiru

Petra Rukav 27.11.2017.

Pogledajte kako izgleda arkadna igra gdje pilotirate kosturom zaboravljenog astronauta koji pluta kozmičkim grobljem dok u pozadini svira Beethovenova Peta simfonija, često nazivana simfonijom sudbine.

Postanite serijski čistunac na Nintendo Switch konzoli

Petra Rukav 24.11.2017.

Vratite se u 70-te godine prošloga stoljeća i postanite profesionalna „mašina za čisčenje“. Ovaj naslov šalje vas u avanturu gdje morate čistiti mjesta zločina prije nego se policija dočepa konkretnih dokaza protiv vašeg poslodavca.

Seven: The Days Long Gone podučava kako biti lukav lopov

Petra Rukav 24.11.2017.

Izometrijski RPG koji strašno podsjeća na Thief i Assassin’s Creed nam u novom video otkriva na koje sve načine možemo izigravati prepredenog kradljivca na PC-u za točno tjedan dana.

SpyParty stiže na Steam Early Access nakon osam godina razvoja

Petra Rukav 24.11.2017.

Sljedeće godine mogli bismo napokon isprobati indie naslov zvan SpyParty, kompetitivnu špijunsku igru o ljudskom ponašanju, percepciji i prijevari.

Worms W.M.D je dostupan za Nintendo Switch

Zoran Žalac 24.11.2017.

Ako ste često ucrvate od čekanja, Team17 misli da bi vam na Switch konzoli mogli dobro doći njihovi Wormsi. Prošlogodišnji Worms W.M.D sada je dostupan i u prijenosnom izdanju.