HCL.HR

Oznaka: Kickstarter

Upoznajte Henryja, seoskog baju i glavnog lika u Kingdom Come: Deliverance

Zoran Žalac prije 3 dana

Pogledajte kakvu će životnu karijeru izabrati Henry, glavni lik RPG igre Kingdom Come čijim ćemo čizmama gaziti seoske nitkove.

Dead Matter želi biti još jedan simulator zombi-apokalipse u otvorenom svijetu

Zoran Žalac 18.07.2017.

Studio Quantum Integrity Software Inc. predstavio je svoj projekt zvan Dead Matter, igru preživljavanja zombi-apokalipse koja je nastala kao mod za Crysis 2.

Bloodstained: Ritual of the Night pokazuje novog bossa i sve više liči na Castlevaniu

Juraj Bevandić 09.06.2017.

Fanovi Castlevanie zaustavite sve što radite. Bloodstained: Ritual of the Night je dobila E3 trailer, predstavila prvog bossa i liči na Castlevaniu više nego ikada.

Kingdom Come: Deliverance sakrio još jednu odgodu novim datumom izlaska

Zoran Žalac 09.06.2017.

Igra koja je odgađana već dva puta ponovno je pomaknula svoj datum izlaska, usput nam otkrivši nešto više o samoj priči i glavnom liku.

Brutalni 2D platformer Blasphemous pokosio traženi iznos na Kickstarteru

Zoran Žalac 25.05.2017.

Sudeći po uspjehu igre Blasphemous koja je u manje od 24 sata prikupila traženi novac za izradu, žanr nasilnih 2D platformera itekako je popularan među današnjom publikom.

Divinity: Original Sin 2 dobio datum izlaska, igramo ga već ove godine

Zoran Žalac 25.05.2017.

Nakon godinu dana provedenih u Early Access fazi razvoja, ambiciozni RPG Divinity: Original Sin dobio je datum izlaska i sprema se očarati igrače još ove godine.

Ups, ovo nije RDR2 screenshot već nova igra Wild West Online

Zoran Žalac 12.05.2017.

Ono za što smo prije nekoliko dana mislili da je potencijalni screenshot iz novog Red Dead Redemptiona zapravo je slika kaubojskog MMO naslova za PC.

Novi video za Shenmue III priča o svemu samo ne o konkretnoj priči

Zoran Žalac 01.05.2017.

Redatelj igara Shenmue serijala raspričao se o o njihovim pričama, no konkretno o priči trećeg dijela nije otkrio ama baš ništa.

Konzola hrvatskog srednjoškolca postala najuspješnija domaća Kickstarter kampanja

Juraj Bevandić 20.04.2017.

MAKERbuino konzola osamnaestogodišnjeg Alberta Gajšaka do kraja Kickstarter kampanje je deset puta prešla ciljani iznos i skupila preko sto tisuća dolara.

Upoznajte indie studio koji vodi djevojčica od šest godina

Juraj Bevandić 14.04.2017.

Casual Bit Games je indie studio koji je na Kickstarteru skupio triput više novca nego što su tražili za svoju prvu igru, a vođeni su kreativnim idejama šestogodišnje Maddi.

Kingdom Come: Deliverance ima 60 sati zvučnih zapisa i 240 minuta animacija

Zoran Žalac 07.04.2017.

Srednjovjekovni RPG Kingdom Come: Deliverance bliži se svom izlasku, a mi u novom ažuriranju doznajemo najvažnije stvari ikada – kakve su animacije lica u igri i ima li seksa.

RecenzijaYooka-Laylee

Zoran Žalac 04.04.2017.

Platformeri poput Yooka-Layleeja danas se više ne proizvode. Je li razlog za to opravdan ili duet guštera i šišmiša uspješno prkosi modernim trendovima u gamingu?

Na Kickstarteru je do sada financirano preko 10 tisuća igara

Zoran Žalac 03.04.2017.

Iako su najpopularniji dani Kickstartera u sklopu industrije videoigara prošli, ta je crowdfunding platforma daleko najuspješnija za financiranje indie igara.

Zanimljiva hrvatska konzola MAKERbuino osvojila je ulagače na Kickstarteru

Juraj Bevandić 29.03.2017.

Osamnaestogodišnji Albert Gajšak iz Hrvatske ponudio je svijetu jeftinu prijenosnu konzolu koju sami slažete, a Kickstarter ga je financirao u svega tri dana.

Nasljednik Castlevanije stiže na Switch, ali Wii U verzije neće biti

Zoran Žalac 22.03.2017.

Kickstarter uspješnica Bloodstained: Ritual of the Night više nije u planu za Nintendo Wii U konzolu, potvrdio je tvorac Castlevanije.