HCL.HR

Oznaka: Krimi serije

U razvoju je Breaking Bad iskustvo za PlayStation VR

Zoran Žalac 06.06.2017.

Napokon nam stiže Breaking Bad igra! Osim što zapravo nismo sigurni je li igra ili samo nekakvo VR iskustvo ekskluzivno za PlayStation VR.

Telltale je upleo prste u TV seriju Mr. Robot, ali još nije poznato kako

Zoran Žalac 10.08.2016.

Tvorci The Walking Dead, Game of Thrones i ostalih epizodnih avantura na Twitteru su podijelili kriptičan materijal vezan uz TV seriju Mr. Robot.

Najmračnija sezona Sherlocka Holmesa šokirat će i njega samoga

Zoran Žalac 25.07.2016.

Po najavi glumačke postave, četvrta sezona Sherlock Holmes serije bit će najmračnija do sada te nas očekuje pravi vrtuljak emocija.

Comic-Con 2016 traileri

Zoran Žalac 23.07.2016.

Comic-Con sajam zabavne industrije donio nam je nekoliko interesantnih trailera za nove TV serije među kojima su American Gods i Exorcist.

Heroji Marvela i Netflixa su u naletu, predstavljene serije Luke Cage i Iron Fist

Zoran Žalac 23.07.2016.

Na Comic-Con sajmu u San Diegu Marvel i Netflix prikazali su kako će izgledati njihove buduće suradnje na serijama Iron Fist, Luke Cage i Defenders.

RecenzijaStranger Things (1. sezona)

Zoran Žalac 21.07.2016.

Ima li Netflix jednu od najuzbudljivijih horor serija ovoga ljeta ili su trikovi Stranger Thingsa zastarjeli pri povratku na ugođaj osamdesetih godina?

RecenzijaMr. Robot (2. sezona)

Zoran Žalac 16.07.2016.

Mutni poslovi Mr. Robota skrenuli su na mračni teritorij dolaskom druge sezone. Je li serija pritom uspjela zadržati sirovu melankoliju kojom se proslavila prošle godine?

RecenzijaThe Path (1. sezona)

Zoran Žalac 04.07.2016.

Aktualna serija The Path otvara pitanja o problemu izmišljenih religija, a mi nakon prve sezone analiziramo treba li moliti za njezino spasenje.

Prison Break se vraća 2017., evo prvog trailera

Zoran Žalac 17.05.2016.

Nakon dosta neuspješnog povratka X-Filesa, TV kuća FOX iduće godine planira vratiti nekad popularni Prison Break. Ovoga puta ekipa bježi iz zatvora u Maroku.

Mr. Robot prijeti anarhijom u prvom promotivnom videu za drugu sezonu

Zoran Žalac 16.04.2016.

Prvi promotivni video za drugu sezonu serije Mr. Robot ne prikazuje prizore iz nadolazećih epizoda, ali nas podsjeća za što se bore Elliot i njegov fsociety.

Daredevil predstavio novog lika – Elektru

Zoran Žalac 25.02.2016.

Osim s Punisherom, Daredevil će u novoj sezoni morati odmjeriti snage i s Elektrom. Glumit će ju Elodie Yung, a u kratkom teaseru pogledajte kakvim vještinama raspolaže.

RecenzijaThe X-Files

Zoran Žalac 30.01.2016.

Kultni „Dosjei X“ vratili su se nakon 13 godina pauze. Vidjeli smo trećinu nove sezone kroz dvije epizode, a u ovoj recenziji komentiramo obje kao cjelinu.

Mr. Robot ima novog protivnika u drugoj sezoni

Zoran Žalac 30.01.2016.

U drugoj sezoni serije Mr. Robot glavnu prijetnju Elliotovoj hakerskoj grupi predstavljat će FBI, na čelu s agenticom Dominique DiPierro.

RecenzijaSherlock – The Abominable Bride

Zoran Žalac 04.01.2016.

Sherlockov povratak u 19. stoljeće zamišljen je kao nulta epizoda četvrte sezone. No, je li viktorijanski detektiv time napravio dobru tranziciju u razmaku od gotovo tri godine između dviju sezona?