HCL.HR

Oznaka: LOTR – Lord of the Rings

Igrači Shadow of Wara pronašli načina da si priskrbe neograničen broj nagradnih kutija

Petra Rukav prije 5 dana

Sustav mikrotransakcija razbjesnio je mnoge igrače Shadow of Wara, no lukava zajednica već je pronašla način da se bori protiv kontroverznog sustava.

Denuvo je beskoristan, Middle-earth: Shadow of War također izgubio rat s piratima u roku keks

Petra Rukav prije 6 dana

Već prvog dana ratu za Mordor priključili su se i pirati, a zloglasna Denuvo Anti-Temper tvrđava odmah je srušena do temelja.

Rat za Mordor je započeo, namjeravate li se pridružiti?

Petra Rukav prije 1 tjedan

Middle-earth: Shadow of War je vani što znači da je došlo vrijeme da uletite u novu avanturu Tolkienove fantazije te pripremite vlastitu vojsku za rat protiv Saurona.

RecenzijaMiddle-earth: Shadow of War

Zoran Žalac 07.10.2017.

Sve je u nastavku Shadow of Mordora dvostruko umnoženo. No, uz poduplanu količinu sadržaja, Shadow of War je u paketu dobio i duplo više problematičnih stavki.

Middle-earth: Shadow of War opisao 101 stvar koju možete raditi u igri

Zoran Žalac 07.10.2017.

Middle-earth: Shadow of War nije igra koju je sasvim lako opisati – službenom traileru za to je potrebno više od pet minuta!

SpecijalIgrali smo Middle-earth: Shadow of War i prenosimo vam prve dojmove

Zoran Žalac 05.10.2017.

Zaigrali smo novu akcijsku igru u svijetu LOTR-a, a premda još nismo spremni dati konačni sud o njoj, prvi dojmovi obećavaju dobru avanturu.

DLC za Shadow of War dijelit će se besplatno

Petra Rukav 27.09.2017.

U čast pokojnom izvršnom producentu koji je radio na Shadow of War, Forthog Orc-Slayer DLC bit će potpuno besplatan za preuzimanje.

Promotivna kampanja za Shadow of War postaje sve čudnija i čudnija

Zoran Žalac 25.09.2017.

Warner Bros. stavlja veliki naglasak na suradnju s Orkovima u nadolazećem Shadow of Waru, toliko da je pripremljena čitava marketinška kampanja o Thraku – prijateljskom Orku iz susjedstva.

Novi igrani trailer za Shadow of War izgleda bolje nego čitava Hobbit trilogija

Zoran Žalac 18.09.2017.

Warner Bros. Interactive uložio je popriličan budžet za promociju Middle-earth: Shadow of Wara, a nakon live action trailera žao nam je što još uvijek nemamo igre koje će izgledati ovako dobro.

Shadow of War ima prilično blesavu TV reklamu

Zoran Žalac 13.09.2017.

Što je junak gondorski bez Orka koji mu čuva leđa? Nitko i ništa, ako je suditi po televizijskoj reklami za nadolazeći Middle-earth: Shadow of War.

Shadow of War ima bandu orkova koji će vas vrebati iz sjene

Zoran Žalac 05.09.2017.

Potencijalno vrlo koristan saveznik u borbi protiv Saurona bit će pleme mračnih orkova. Nisu emači, ali su odgojeni u sjeni i dobro se koriste vještinom šuljanja i ubijanja iz zasjede.

Shadow of War ima repersko pleme orkova, jer eto – zašto ne?

Zoran Žalac 29.08.2017.

Uvjerljivo najčudniji trailer za Middle-earth: Shadow of War upoznaje nas sa plemenom Maraudera koji vole zlato, kič i američku rep glazbu.

Pogledajte kakve ćemo sve beštije krotiti i jahati u Shadow of Waru

Zoran Žalac 21.08.2017.

Shadow of War imat će pristojan raspon različitih čudovišta koja ćemo moći upregnuti u svoju korist, no nekima ćemo se morati i nakloniti.

Shadow of War ima sustav nagradnih kutija, i mikrotransakcija za njih

Zoran Žalac 07.08.2017.

Iako je riječ o singleplayer naslovu, Middle-earth: Shadow of War imat će sustav mikrotransakcija koje će bogatim igračima moći ubrzati i olakšati igru.

Shadow of War ima unikatnog orka s humorom iz TV serije Silicon Valley

Zoran Žalac 29.07.2017.

Middle-earth: Shadow of War imat će nešto osebujniju karakterizaciju likova nego njegov prethodnik, a to se najbolje vidi na primjeru orka Agonizera kojega glumi Kumail Nanjiani.