HCL.HR

Oznaka: LOTR – Lord of the Rings

Shadow of War ima sustav nagradnih kutija, i mikrotransakcija za njih

Zoran Žalac 07.08.2017.

Iako je riječ o singleplayer naslovu, Middle-earth: Shadow of War imat će sustav mikrotransakcija koje će bogatim igračima moći ubrzati i olakšati igru.

Shadow of War ima unikatnog orka s humorom iz TV serije Silicon Valley

Zoran Žalac 29.07.2017.

Middle-earth: Shadow of War imat će nešto osebujniju karakterizaciju likova nego njegov prethodnik, a to se najbolje vidi na primjeru orka Agonizera kojega glumi Kumail Nanjiani.

Middle-earth: Shadow of War dobit će i svoju mobilnu igru

Zoran Žalac 27.07.2017.

Baš kao i u slučaju Injusticea 2, izlazak Shadow of Wara popratit će mobilna igra, ovoga puta besplatni RPG s borbom u stvarnom vremenu.

Ne gledajte novi trailer za Shadow of War ako se grozite paukova

Zoran Žalac 22.07.2017.

Znate ono pravilo u LOTR svijetu da nije pametno švrljati po mračnim spiljama u potrazi za blagom? Dodajte tome još jedno – ne treba vjerovati zgodnim ženama u spiljama.

Otkrivena glumačka postava za Middle-earth: Shadow Of War

Zoran Žalac 10.07.2017.

Uz glumce koji će reprizirati svoje uloge iz Shadow of Mordora u nastavku te igre možemo očekivati i zapažena glumačka imena iz serija kao što su Silicon Valley i The Walking Dead.

Shadow of War zapamtit će neprijatelje koji su vas ganjali u prvoj igri

Zoran Žalac 06.07.2017.

Ako imate spremljene pozicije iz Middle-earth: Shadow of Mordora, u njegovom nastavku moći ćete sačuvati pomagače, ali i neprijatelje koji će vas pratiti.

U Shadow of Waru nećemo moći ponavljati misije nego ćemo trpjeti posljedice neuspjeha

Juraj Bevandić 17.06.2017.

Shadow of War je dobio dvadesetak minuta novog gameplayja, kroz koji nam je pojašnjeno da se svijet nakon naše smrti nastavlja okretati i moramo se pomiriti s posljedicama neuspjeha.

Ovako izgleda proširivanje vojske orkova u Middle-earth: Shadow of War

Zoran Žalac 12.06.2017.

Orkovi su tvrdi orasi kada je u pitanju regrutacija za borbu protiv Sauronovih sila tame. No, Talion i njegov kompanjon znaju biti prilično siloviti u uvjeravanju.

U Middle-earth: Shadow of War sukobit ćemo se sa samim Sauronom

Zoran Žalac 08.06.2017.

Sudeći po traileru koji predstavlja priču igre, Middle-earth: Shadow of War trebao bi ozbiljnije zagristi u LOTR kanon i dati Talionu značajniju ulogu u Mordoru.

Odgođen Middle-earth: Shadow of War

Zoran Žalac 01.06.2017.

Izlazak akcijske avanture Middle-earth: Shadow of Mordor pomaknut je za dva mjeseca kako bi proizvođač igre osigurao najveću moguću kvalitetu pri igranju.

Pogledajte gdje ćemo sve klati orke u Middle-Earth: Shadow of Waru

Juraj Bevandić 17.05.2017.

Developeri nam šalju razglednicu iz Shadow of Wara čiji svijet neće biti samo blato Mordora, već i šumovite obale, bijele planine, močvare i pustinje.

Pogledajte kako ćemo stvarati prijatelje i neprijatelje u Middle-Earth: Shadow of Waru

Juraj Bevandić 28.04.2017.

Novi Middle-Earth: Shadow of War Nemesis sustav produbljuje tako što ćemo osim neprijatelja stvarati i prijatelje te dinamično graditi vlastitu vojsku i okoliš za borbu protiv zla.

Shadow of War ima loot i sustav opreme s jedinstvenim oklopima i oružjem

Juraj Bevandić 26.04.2017.

Za razliku od prethodnika, Middle-Earth: Shadow of War ima loot i razmjeno dubok sustav opreme koja mijenja izgled lika, ali i mogućnosti ovisno o trenutnim potrebama.

Shadow of War će nas pretvoriti u predatore sa stilom

Juraj Bevandić 21.04.2017.

Predatorski skillovi u Middle-Earth: Shadow of War godit će igračima koji operiraju iz sjene, a moći ćemo ih i nadograđivati za više stila i koristi.

Middle-earth: Shadow of War nam predstavlja svoj veličinu kroz opsadu Minas Ithila

Juraj Bevandić 11.04.2017.

Novi video iz nadolazećeg Shadow of Wara pokušava nam dočarati veličinu svijeta i hijerarhije u igri braneći ljudski grad Minas Ithil od škvadre iz Mordora.