HCL.HR

Oznaka: Lovačke igre

The Frozen Wilds bit će jedina ekspanzija za Horizon Zero Dawn

Petra Rukav prije 3 dana

Developer izvrsnog Horizon Zero Dawna otkrio da će nadolazeći The Frozen Wilds biti prva i posljednja ekspanzija u kojoj ćemo se družiti s heroinom Aloy.

Prisjetite se da Horizon Zero Dawn ima neke od najljepših virtualnih okoliša u 2017.

Zoran Žalac prije 6 dana

Osim što će nam testirati reflekse i vještine, prvo proširenje Horizon Zero Dawna donijet će nam i neke od najljepših lokacija u čitavoj igri.

Izašao je Dragon’s Dogma: Dark Arisen remaster za PS4 i XBOX

Zoran Žalac 05.10.2017.

Ponovno je otvorena sezona lova na zmajeve i ostala mitska bića dolaskom Capcomovog Dragon’s Dogma: Dark Arisena na aktualnu generaciju konzola.

Monster Hunter World PS4 Pro konzola izaći će prije igre po kojoj je dizajnirana

Petra Rukav 19.09.2017.

Developer Capcom otkrio je novi trailer za Monster Hunter World, kada ćemo ga moći zaigrati te kako izgleda limitirano izdanje PS4 Pro konzole ovog ARPG-a.

Rapala Fishing: Pro Series obećava ozbiljnu ribičiju, ali ne i ozbiljno dobru grafiku

Zoran Žalac 09.09.2017.

Ako vam je povoljnije, ili možda iz nekog razloga draže loviti ribu u virtualnom obliku, od 24. 10. moći ćete to raditi uz Rapala Fishing: Pro Series.

Šok i vjeverica među divljači – theHunter: Call of the Wild dolazi na konzole

Zoran Žalac 23.08.2017.

Vizualno prekrasna simulacija lova s PC-ja seli na konzole početkom desetog mjeseca ove godine. Uz samu igru dolaze i dva DLC paketa.

Istražite Wildspire pustinju u novom Monster Hunter: World traileru

Zoran Žalac 19.08.2017.

Osim egzotičnih prašuma u kojima se kriju različite vrste dinosaura, Monster Hunter World imat će i pustinjsku regiju s pripadajućom faunom.

Najavljen Monster Hunter World za igrače koji se srame hvatati Pokemone

Zoran Žalac 13.06.2017.

Capcom je najavio prvu multiplatformsku igru Monster Hunter serijala nakon jako dugo vremena. Pogledajte kakva ćemo sve čudovišta loviti po otvorenom svijetu!

Dauntless pokazao kako se love džinovska čudovišta

Zoran Žalac 03.06.2017.

Obećavajuća igra lova na čudovišta, Dauntless, dobila je novi trailer u kojemu se demonstrira kako poraziti gigantsku sovu i slične nemani tog fantazijskog svijeta.

Hunting Simulator dolazi na PS4, medvjedi i patke bježe u žbunje

Zoran Žalac 01.04.2017.

Igre lova doživjele su novu popularnost uz uspješnicu theHunter: Call of the Wild, a na val tog uspjeha planira se popeti i Hunting Simulator kojemu ne treba lovački pas da bi bio realističan.