HCL.HR

Oznaka: Metal Gear serijal

Sony u 10. mjesecu nastavlja davati dobre igre za PS Plus pretplatnike

Zoran Žalac 27.09.2017.

Za razliku od Microsofta, Sony je svojim pretplatnicima za 10. mjesec pripremio dvije kvalitetne igre koje ne biste smjeli propustiti.

Metal Gear Survive nećemo igrati ove godine

Zoran Žalac 14.06.2017.

Nakon što se Metal Gear Survive nije pojavio na E3 sajmu, Konami je potvrdio kako je izlazak igre odgođen za nekoliko mjeseci.

Što kažete na LEGO Metal Gear Solid?

Juraj Bevandić 27.03.2017.

LEGO Worlds može biti sjajna igra za kreativne i strpljive umove što je dokazao ovaj igrač koji je rekreirao legendarni Metal Gear Solid u svijetu plastičnih kockica.

Redatelj Metal Gear Solid filma napokon progovorio o projektu koji je još uvijek u izradi

Zoran Žalac 21.02.2017.

Metal Gear serijal otići će u sasvim novom smjeru pod vlasništvom Konamija, no stari Metal Gear možda dobije zadnju počast filmskom adaptacijom od koje se nije odustalo.

Stigao prikaz gameplaya iz Metal Geara kojega nitko nije tražio

Zoran Žalac 17.09.2016.

U petnaestominutnom prikazu gameplaya provjerite kako se Metal Gear snalazi u preživljavanju bez Hidea Kojime i s hrpom čudnih zombija u alternativnoj dimenziji.

Metal Gear Solid V: Definitive Experience je skoro pa definitivna stvar

Zoran Žalac 29.08.2016.

Paket u kojemu se nalaze svi sadržaji vezani uz zadnje poglavlje Metal Gear Solid serijala navodno stiže u prodaju ove jeseni.

Konami je čuo da volite zombije pa su najavili Metal Gear Survive

Zoran Žalac 17.08.2016.

Prvi Metal Gear Solid naslov poslije Kojiminog izlaska zapravo nema neke posebne veze sa serijalom jer je smješten u alternativni tijek vremena… sa zombijima.

Upoznajte Metal Gear Godzillu

Zoran Žalac 03.08.2016.

Mitsko japansko čudovište poprimilo je prepoznatljivi stil nakon što ga je glavni dizajner Metal Gear Solida odlučio pretvoriti u figuricu.

Mladić dobio robotsku ruku iz MGS 5 i postao pravi Big Boss

Zoran Žalac 19.05.2016.

Inspiriran tehnologijom robotske ruke koju koristi Big Boss u MGS 5, Konami je jednom Britancu pokušao pomoći s njegovim invaliditetom. Projekt nije bio potpuni uspjeh, no pretvorio se u sretnu priču.

Metal Gear Solid je savršen kao reklama za Fordove automobile

Zoran Žalac 09.04.2016.

Totalno neočekivana kombinacija Metal Gear Solida i automobilske kuće Ford rezultirala je reklamom koju doista trebate vidjeti da biste povjerovali u nju.

Najavljena prva Metal Gear igra za VR, ali upitno je hoće li zaživjeti

Zoran Žalac 07.04.2016.

Nakon što im je propao projekt prerade originalnog Metal Gear Solida u Unreal Engineu 4, fanovi te igre ne odustaju te najavljuju VR aplikaciju The Fan Legacy: Metal Gear Solid.