HCL.HR

Oznaka: MOBA igre

Održano je Dota 2 natjecanje u razbijanju kompjutera

Juraj Bevandić 26.05.2017.

Naučili smo se da gaming turniti slave najspretnije igrače, ali nedavni Dota 2 turnir je imao segment natjecanja posvećen rage-quitu i razbijanju računala. Nije šala, ljudi su se stvarno natjecali tko će “bolje” poludjeti.

Naoko obični Dota 2 meč pretvorio se u dramu od pet sati

Juraj Bevandić 08.04.2017.

Najobičniji europski nerangirani meč Dote 2 prekjučer se otegnuo na rekordnih pet sati unutar kojih su se stvarala prijateljstva i kasnilo na aerodrom.

Fanovi optužili Paladinse da su novom valutom postali pay-to-win

Juraj Bevandić 24.02.2017.

Developer Hi-Rez su u svoju besplatnu multiplayer pucačinu ubacili novu valutu te ubrzo osjetili gnjev fanova koji osjećaju kao da igra više nije besplatna.

Tvorci Top Elevena najavili MOBA igru Spellsouls: Duel of Legends

Zoran Žalac 23.01.2017.

Beogradski studio Nordeus najavio je soft launch svoje nove mobilne igre zvane Spellsouls: Duel of Legends koja spaja najzabavnije elemente PvP-a i strateških igara.

Iz Crytekovih nevolja mogli bismo dobiti nekoliko svježih developera

Juraj Bevandić 30.12.2016.

Znate ono, kada se jedna vrata zatvore druga se otvore, a mi slično pozitivno gledamo na nove studije koji su se počeli formirati nakon što ih je Crytek otkantao.

Dota 2 zakoračila u 7.00 verziju, zaboravite sve što ste znali o igri

Stjepan Fikter 13.12.2016.

Nova nadogradnja za Dotu 2 nosi prigodan podnaslov The New Journey jer sa svim promjenama više izgleda kao da je u pitanju nastavak, a ne nadogradnja.

Speedrunneri žele novim taktikama promijeniti način na koji igrate Dotu 2

Juraj Bevandić 27.11.2016.

Da postoje speedrunneri MOBA igara je i nama novost, a ovaj igrač predstavlja taktiku kojom možete imati znatnu prednost nad protivnicima i prije nego meč uopće započne.

HCL VideoJe li Epicova MOBA Paragon dobra, loša ili zla?

Igor Belan 21.08.2016.

Vjeran je zaigrao Paragon, Epic Gamesovu MOBA igru iz trećeg lica i nabacio jedan video komentar. Pogledajte jedan meč iz njegove perspektive i provjerite kako mu se za sada sviđa.