HCL.HR

Oznaka: Monster Hunter igre

Monster Hunter World je najbrže prodavana igra u povijesti Capcoma

Petra Rukav 10.02.2018.

Japanski developer i izdavač Capcom obznanio je kako je Monster Hunter World isporučen u šest milijuna primjeraka čime je ujedno postao najbrže prodavana igra u njihovoj povijesti.

Monster Hunter World je vani, kreću lovačke priče

Zoran Žalac 26.01.2018.

Prvi multiplatformski naslov Monster Hunter serijala za kućne konzole napokon je vani. Mi smo već krenuli u lov na dinosaure i zmajeve, planirate li i vi?

Monster Hunter World organizirat će još jedan besplatni lov na zmajeve i dinosaure

Petra Rukav 15.12.2017.

Capcom je najavio drugi krug beta testiranja Monster Hunter Worlda u kojem će moći sudjelovati svaki vlasnik PlayStation 4 konzole.

Monster Hunter World neće nas tlačiti mikrotransakcijama

Petra Rukav 04.11.2017.

Capcom ne želi da „preskočite iskustvo“ ili uzimate prečace u njihovom svijetu koji vrvi raznoraznim čudovištima stoga možete zaboraviti na mikrotransakcije u nadolazećem Monster Hunter Worldu.

Monster Hunter World isprobat ćemo sljedećeg mjeseca, a vlasnike PS4 konzola čeka posebno iznenađenje

Petra Rukav 31.10.2017.

Prvo beta testiranje za Monster Hunter World najavljeno je za dvanaesti mjesec, a lovu na dinosaure pridružit će se jedna lovkinja koju smo po prvi puta vidjeli ove godine na PlayStationu 4.

Monster Hunter World PS4 Pro konzola izaći će prije igre po kojoj je dizajnirana

Petra Rukav 19.09.2017.

Developer Capcom otkrio je novi trailer za Monster Hunter World, kada ćemo ga moći zaigrati te kako izgleda limitirano izdanje PS4 Pro konzole ovog ARPG-a.

Dauntless izgleda kao Monster Hunter igra za PC s puno potencijala

Juraj Bevandić 27.01.2017.

Bivši zaposlenici BioWarea i Riot Gamesa odlučili su ponuditi igru Monster Hunter tipa PC igračima, a njihov free to play projekt Dauntless već izgleda vrlo zanimljivo.

Mega Man i Monster Hunter nam stižu na pametne telefone

Juraj Bevandić 05.04.2016.

Još jedna velika kompanija se odlučila baciti u razvijanje igara za smartphone. Capcom nam priprema Mega Man i Monster Hunter igre koje će nam stati u džep.