HCL.HR

Oznaka: Novi IP

Sony obećava da će uvijek podržavati nove IP-eve i žanrove

Petra Rukav 26.11.2017.

Viši potpredsjednik SIE Worldwide Studiosa otkrio je da će tvrtka uvijek podržavati inovativne nove ideje pružajući im svoju platformu.

Tvorci Alien: Isolationa rade na novoj igri koja će definirati vlastiti žanr

Zoran Žalac 26.11.2017.

Razvojni studio Creative Assembly otkrio je kako traži zaposlenike za rad na potpuno novoj igri koja bi trebala definirati sasvim novi žanr.

Developer PUBG-a najavio novu igru Ascent: Infinite Realm

Petra Rukav 09.11.2017.

Sljedeća igra koja nam stiže od developera PlayerUnknown’s Battlegroundsa potpuno je drugačija od iznimno popularne online pucačine koja je prodana u više od 20 milijuna primjeraka.

CD Projekt je svjestan da im fanovi Witchera neće oprostiti ako dignu ruke od franšize

Petra Rukav 09.11.2017.

Developer Witcher franšize obznanio kakvi su im planovi za budućnost, a osim nekoliko riječi od Cyberpunku 2077 i kartaškoj igri Gwent, direktor tvrtke progovorio je o i Witcher serijalu.

Nova VR pucačina stiže nam od developera Titanfalla

Petra Rukav 13.10.2017.

Američki razvojni tim Respawn Entertainment najavio je realističnu ratnu igru virtualne stvarnosti koja će biti dostupna 2019. godine za Oculus Rift.

Može li ova pucačina ispasti bolje od Call of Dutyja?

Petra Rukav 01.10.2017.

Hell Let Loose je nova pucačina smještena u Drugi svjetski rat, a traži dobrovoljce koji su voljni zaviriti u svoj novčanik da osiguraju dovoljno borbenih sredstva potrebnih za rat.

Developer horora SOMA priprema dva nova naslova

Petra Rukav 28.09.2017.

Frictional Games pohvalio se digitalnom prodajom psihološkog horora zvanog SOMA te usput spomenuo da radi na dva nova projekta, a jedan od njih bit će „strašne prirode“.

Atari i Fig sklopili partnerstvo radi dva nova naslova, pogodite koja

Petra Rukav 19.09.2017.

Atari je dogovorio suradnju s crowdfunding platformom Fig s namjerom da oživi dva projekta. Jedan od njih bit će reboot jednog Atarijevog klasika, a drugi potpuno novi IP.

Zlatna groznica poharala je Wild West Online u zatvorenom alpha testiranju

Petra Rukav 16.09.2017.

Konkurencija Red Dead Redemptionu 2 službeno je ušla u fazu zatvorenog alpha testiranja, a svi koji su kupili kolekcionarsko ili pionirsko izdanje od sada mogu sudjelovati u zlatnoj groznici.

Tvorci Fallout: New Vegasa rade novu visokobudžetnu igru

Zoran Žalac 12.09.2017.

Razvojni tim Obsidian nakon crowdfunding projekata za PC vraća se na veliku scenu s visokobudžetnom igrom po uzoru na Fallout: New Vegas.

Immortal Unchained novi je mazohističan naslov koji kopira formulu Dark Souls serijala

Petra Rukav 24.08.2017.

Sljedeće godine dobit ćemo novi naslov inspiriran Dark Souls serijalom, a njegove opake izazove morat ćemo savladati u sci-fi univerzumu.

Novi IP izronit će iz suradnje Bandai Namcoa i developera Life is Strangea

Petra Rukav 23.08.2017.

Sljedeće godine saznat ćemo kakav se to istraživački IP skriva iza kolaboracije Bandai Namcoa i Dontnoda, developera Life is Strange i Vampyr naslova.

Bandai Namco golica maštu teaser trailerom za misteriozan Projekt 1514

Petra Rukav 15.08.2017.

Kratkim teaser trailerom za takozvani Projekt 1514 Bandai Namco najavio novu suradnju s tvorcima Dragon Ball igara, no o svemu ostalome za sada možemo tek nagađati.

Blizzard radi na sasvim novim igrama i mogle biti orijentirane na mobitele

Zoran Žalac 05.08.2017.

Suosnivač Blizzarda potvrdio je da ta tvrtka radi na novim projektima, ali da ih vjerojatno nećemo vidjeti još neko vrijeme.

Hellblade izgleda fenomenalno u svom vrlo emotivnom traileru

Zoran Žalac 28.07.2017.

Max Payne će u osmom mjesecu dobiti opaku konkurenciju. Ako je suditi prema zadnjem traileru, Hellblade: Senua’s Sacrifice bit će pravi psihološki vrtuljak od avanture.