HCL.HR

Oznaka: Oružje u igrama

Vodeni pištolj koji reže lubenice je sljedeća velika stvar koju želimo u pucačinama

Zoran Žalac 13.07.2017.

Pogledajte kako izgleda najveći vodeni pištolj na svijetu koji brzinom mlaza od 390 km/h reže lubenice, razbija stakla i totalno je nepraktičan za nošenje.

Prey pomoću recikliranja otvara crne rupe

Zoran Žalac 24.04.2017.

Mehanika recikliranja u Preyu omogućit će nam da od smeća radimo granate koje mogu progutati čitave planete. Najozbiljnije.

Napucavanje u Escape from Tarkov izgleda intenzivno, pogotovo u mrklom mraku

Zoran Žalac 01.04.2017.

Dvominutni prikaz modela napucavanja i osvjetljenja okoliša u PC ekskluzivi Escape from Tarkov postavit će igru na radar svim ljubiteljima pucačina iz prvog lica.

U Preyu postoje granate koje će reciklirati neprijatelje

Zoran Žalac 29.03.2017.

Upoznajte se sa šarolikim arsenalom oružja i moći u nadolazećem Preyju jer eksperimentalna svemirska oprema te igre definitivno ne spada pod alate koje možete vidjeti svakog dana.

Skrivena oružja Modern Warfare Remastereda više nisu Activisionova tajna

Petra Rukav 17.11.2016.

Prekopavajući po sistemskim datotekama CoD: Modern Warfare Remastereda igrači su naletjeli na više od 10 skrivenih oružja, uključujući lopatu i PP2000 iz Modern Warfare 2.

Shadow Warrior 2 dobit će nova oružja, misije, likove i postavke težine

Juraj Bevandić 22.10.2016.

Iako već ima toliko zabavnih oružja da ih je teško pratiti, Shadow Warrior 2 će ubuduće biti opskrbljivan dodatnim oružjima, ali i misijama, likovima, itemima i postavkama težine.

Battlefield 1 opremljen najmanjim pištoljem na svijetu

Juraj Bevandić 14.10.2016.

Kaže se da veličina nije bitna, ali najmanji pištolj u Battlefield 1 pokazuje da ipak je ako želite imati pozitivne rezultate u multiplayeru.