HCL.HR

Oznaka: Otvoreni svijet

Monster Hunter World nagovijestio svoju priču i ugostio neočekivanog lika

Zoran Žalac prije 4 dana

Monster Hunter World danas kreće s otvorenom betom na PS4 konzoli, a novim je trailerom najavljeno kakvu priču možemo očekivati te koji će nas gostujući lik iznenaditi u igri.

Pripremite se, DayZ napokon izlazi iz Early Accessa

Petra Rukav 01.12.2017.

Survival naslov koji se već četiri godine krije iza Early Access Alpha faze napokon je smognuo snage i suočio se sa sudbinom da mora nastaviti dalje.

Tvorci Forza Horizon serijala rade na akcijskom RPG-u otvorenog svijeta

Zoran Žalac 23.11.2017.

Razvojni tim Playground Games otvorio je podružnicu glavnog studija te udvostručio radnu snagu na ukupno 400 zaposlenika.

RecenzijaAssassin’s Creed Origins

Petra Rukav 12.11.2017.

Assassin’s Creed serijal vraća se nakon godinu dana pauze da bi nam oslikao priču staru gotovo dvije tisuće godina. Je li Ubisoftova vizija starog Egipta probudila franšizu iz zimskog sna?

Kultni Gothic 2 dobio fan remaster s 250 sati dodatnog sadržaja

Zoran Žalac 06.11.2017.

Petnaest godina nakon izlaska RPG hita Gothic 2, grupa fanova složila je preradu igre sa zavidnom količinom novog sadržaja.

Po zadnjem traileru se čini da NFS Payback ima više drame nego vozila

Zoran Žalac 02.11.2017.

Need for Speed Payback od danas se može zaigrati na PC-u i Xboxu kroz EA Origin Access, a zadnji trailer pokazat će vam u što se upuštate.

Monster Hunter World isprobat ćemo sljedećeg mjeseca, a vlasnike PS4 konzola čeka posebno iznenađenje

Petra Rukav 31.10.2017.

Prvo beta testiranje za Monster Hunter World najavljeno je za dvanaesti mjesec, a lovu na dinosaure pridružit će se jedna lovkinja koju smo po prvi puta vidjeli ove godine na PlayStationu 4.

Far Cry 5 hvali se kooperativnom kampanjom

Zoran Žalac 30.10.2017.

Premda Far Cry 5 neće biti multiplayeru orijentirana igra, Ubisoft ne štedi ni trenutka da bi istaknuo kooperativnu narav te igre.

Ubisoft je za Far Cry 5 uložio dosta vremena u proučavanje kako funkcioniraju kultovi

Zoran Žalac 28.10.2017.

Religijski kult bit će okosnica priče u Far Cryju 5, a Ubisoft se potrudio da ga dočara na autentičan način pa je za potrebe razvoja igre angažirao eksperta koji proučava kultove.

Direktor Assassin’s Creed Originsa dijeli savjete kako bolje iskoristi Bayekove vještine

Petra Rukav 28.10.2017.

Ubisoft slavi izlazak Assassin’s Creed Originsa novim kratkim video materijalima koji će vam pomoći u razumijevanju noviteta koje je Origins uveo u franšizu.

Assassin’s Creed Origins u zadnjem nas traileru vodi tamo gdje su bogovi zabranili hodati

Zoran Žalac 23.10.2017.

Nismo baš sigurni da je Ubisoft doista izbacio posljednji trailer za svoj Assassin’s Creed, no igra izlazi za četiri dana i lansirni trailer već je spreman!

Sutra izlazi Elex, SF nećak Gothic serijala

Zoran Žalac 16.10.2017.

Nova igra razvojnog studija Piranha Bytes svim se silama trudi biti što atraktivnija široj publici pa u zadnjem traileru ima vrlo vesele tonove i snimke sinkronizirane s pratećom glazbom.

Novi trailer za Assassin’s Creed Origins poručuje da je za sve kriv jedan Egipćanin

Petra Rukav 16.10.2017.

Ubisoft pripremio još jedan trailer za Assassin’s Creed Origins u kojem nas želi naučiti da sve ima svoj početak, a u slučaju reda Assassina to je Egipćanin Bayek.

Fanovi Assassin’s Creeda otkrili kakve nam tajne developeri kriju iza hijeroglifa

Petra Rukav 16.10.2017.

Direktor Assassin’s Creed Originsa zaista se uživio u povijest starog Egipta, a to nam dokazuje i smisleni poredak hijeroglifa kojim reklamira svoju igru.

Rat za Mordor je započeo, namjeravate li se pridružiti?

Petra Rukav 11.10.2017.

Middle-earth: Shadow of War je vani što znači da je došlo vrijeme da uletite u novu avanturu Tolkienove fantazije te pripremite vlastitu vojsku za rat protiv Saurona.