HCL.HR

Oznaka: Piratstvo

Ubisoftov piratski naslov Skull & Bones imat će priču koja će trajati godinama

Zoran Žalac 07.08.2017.

Ubisoftov novi IP Skull & Bones imat će sadržaje za jednoga igrača, ali ne u obliku kampanje koja će se konzumirati samo jednom.

Ironično, igra o piratiziranju drugih igara je – besplatna

Zoran Žalac 03.08.2017.

b00tl3g kr3w je besplatna igra u kojoj možete doznati kako je funkcioniralo piratiziranje lažiranih igara tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća.

SpecijalZašto je dobro kupovati igre?

Zoran Žalac 01.08.2017.

Uz priču o jednoj uspješnoj tvrtki donosimo argumente zašto biste igre trebali plaćati iako ih s interneta možete skinuti besplatno.

Gusarska avantura Sea of Thieves dobila datum izlaska i deset minuta gameplaya

Zoran Žalac 12.06.2017.

Provjerite kako izgleda kooperativna gusarska avantura u kojoj se upravlja brodovima, krade blago i pije rum; a doznajte i kada nam stiže za PC te Xbox platforme.

Denuvo zaštita za Rime probijena u manje od tjedan dana, developer ju maknuo za sve korisnike

Zoran Žalac 02.06.2017.

Tvrtka zaslužna za anti-piratsku zaštitu Denuvo tvrdi kako njihov program nije utjecao na performanse igre, no rezultati nakon uklanjanja zaštite govore suprotno.

Tehničke probleme igre Rime možda uzrokuje Denuvo zaštita

Zoran Žalac 29.05.2017.

Nezavisni razvojni studio Tequilla Games obećao je ukloniti Denuvo zaštitu nakon što igra bude piratizirana jer možda ima negativan utjecaj na njezinu izvedbu.

RecenzijaPirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales

Zoran Žalac 26.05.2017.

Najpoznatiji piratski serijal vratio se nakon pet godina pauze i na trenutke izgleda izgubljeno u vremenu i prostoru, kao proizvod koji je davno izašao iz mode.

Pirati ukrali nove Pirate s Kariba i ucjenjuju Disney

Zoran Žalac 16.05.2017.

Peti film iz serijala Pirates of the Caribbean je u opasnosti. Film je ukraden, a hakeri poručuju da će ga objaviti na internetu ako im Disney ne uplati novac.

Pirati uzvraćaju udarac, probijen najnoviji Denuvo DRM

Juraj Bevandić 15.04.2017.

Denuvo zaštita je nedavno dobila novu verziju koja se činila neprobojnom, ali je ona probijena skoro brže nego sve prijašnje.

Pirati Mass Effect Andromede kažnjeni nezakrpanim licima i animacijama

Juraj Bevandić 10.04.2017.

Denuvo zaštita Mass Effect Andromede je probijena u samo dva tjedna, ali izgleda da je posljednji patch ažurirao zaštitu i ponovno zaustavio “svemirske” pirate.

Developeri nam poručuju da radije piratiziramo njihove igre nego kupujemo s trgovina poput G2A

Juraj Bevandić 08.04.2017.

Rami Ismail iz poznatog indie studija Vlambeer kaže da bismo mu učinili uslugu kada bi piratizirali njegove igre umjesto kupovanja od preprodavača ključeva.

Izdavači Styx: Shards of Darknessa ne boje se lopova

Zoran Žalac 14.03.2017.

Styx: Shards of Darkness jedna je od rijetkih visokobudžetnih igara koje u PC verziji danas izlaze bez zaštite protiv neovlaštenog pokretanja i umnožavanja.

Zaštita za Nintendo Switch je navodno probijena

Zoran Žalac 14.03.2017.

Nisu prošla ni dva tjedna od izlaska Nintendo Switcha, a hakeri već tvrde kako su probili zaštitu konzole, i to zahvaljujući tvrtki Apple.

Denuvo slučajno pustili arhivu e-mailova u javnost, ljudi se odmah bacili na kopanje

Juraj Bevandić 07.02.2017.

Denuvo je slučajno u javnost pustio folder s raznim poslovnim podacima od kojih su za sada izvučeni samo poslovni e-mailovi koji su trebali biti tajni.

Rare kaže da Sea of Thieves neće patiti u PC verziji zbog slabije Xbox One konzole

Zoran Žalac 06.02.2017.

Razvojni tim Rare osvrnuo se na PC inačicu nadolazeće kooperativne avanture Sea of Thieves istaknuvši da im je stabilnost igre na računalima glavna zadaća.