HCL.HR

Oznaka: PlayStation VR

U novoj igri za PSVR sječete neprijatelje kao samuraj, ali ste u suštini Jedi

Zoran Žalac 17.07.2017.

Reborn: A Samurai Awakens je VR igra u kojoj kao futuristički cyborg-samuraj svoju oštricu držite oštrom tako da sječete hrpu metalnih neprijatelja.

VR mod za Tekken 7 je skoro pa beskoristan

Zoran Žalac 01.05.2017.

Mod virtualne stvarnosti u Tekkenu 7, ekskluzivan za PSVR, uglavnom nema nekog smisla osim ako volite likove gledati iz bliza ili okretati kameru izvan fokusa borbe.

Ima nade za VR igre, PS VR ekskluziva Farpoint izgleda dobro u novom traileru

Zoran Žalac 19.04.2017.

Može li se dogoditi da najzanimljivije iskustvo istraživanja stranog planeta ove godine ponudi VR igra? Ako je suditi po prvom traileru, Mass Effect Andromeda ima dostojnu konkurenciju u VR naslovu zvanom Farpoint.

HCL VideoPlayStation VR ili HTC Vive: koji je VR uređaj bolje kupiti?

Igor Belan 09.04.2017.

Virtualna stvarnost je zakon, pogotovo VR gaming, ali to je ujedno i poprilično skup sport. U ovom videu pomažemo vam pokazati kako se razliku najeftiniji i najskuplji VR headset u high-end kategoriji i vrijedi li dati duplo više novca za onaj skuplji.

Sony traži nove poslovne prilike za PlayStation VR

Zoran Žalac 05.04.2017.

Sony nije zadovoljan prodajom PlayStation VR dodatka pa navodno istražuje ostale segmente tržišta kako bi progurao svoj uređaj.

Netko želi podvaliti snimke životinja pod igru zvanu Virry VR

Zoran Žalac 04.04.2017.

Među eksperimentima virtualne stvarnosti pronađen je jedan bizaran naslov. Virry VR iskoristit će snimke kamera iz divljine kako bi vlasnicima PSVR-a omogućio druženje sa divljim životinjama.

Na Marsu ćemo tražiti vodu i u virtualnoj stvarnosti

Zoran Žalac 01.03.2017.

Dok Elon Musk i ostala ekipa planiraju turistički voditi ljude na Mjesec, VR igra Unearthing Mars odvest će nas u istraživanje crvenog planeta iz udobnosti vlastitog doma.

HCL VideoZaigrali smo strašno zabavni horor Rush of Blood za PSVR i upalili facecam

Igor Belan 26.02.2017.

Da vam demonstriram kako virtualna stvarnost može biti strašno zabavna, upalili smo PSVR ekskluzivu Until Dawn: Rush of Blood i zaigrali jedan kratki i odvratni level, a ne bi to bilo to bez facecama.

Here They Lie je PSVR igra za koju PSVR više nije potreban

Zoran Žalac 22.02.2017.

Prebacivanje postojećih igara u VR okruženje priličan je izazov, ali obrnuti postupak prebacivanja VR igre u standardno TV iskustvo znatno je lakše, što dokazuje i primjer igre Here They Lie.

DiRT Rally je sada podržan za PlayStation VR

Zoran Žalac 18.02.2017.

DiRT Rally postao je druga velika igra s punom podrškom za PlayStation VR, a u sklopu te podrške došao je i novi kooperativni mod u kojemu po prvi put u serijalu igrač uzima ulogu suvozača.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 s PlayStation VR headsetom

Igor Belan 16.02.2017.

Vraćamo se u svijet jezivog Resident Evila 7, ali ovaj put nosimo PlayStation VR na glavi – da bude još strašnije! Pogledajte kako je to prošlo u prvom video komentaru s famoznim ‘facecamom’.

HCL VideoPlayStation VR – raspakirali smo paket koji možete kupiti u Hrvatskoj

Igor Belan 01.02.2017.

PlayStation VR sada je dostupan na hrvatskom tržištu pa smo brže-bolje nabavili paket koji se ovdje prodaje i pokazali vam sve što unutra dobijete pa usput i popričali o virtualnoj stvarnosti općenito. Bacite pogled!

Iako je najkraće na tržištu, PlayStation VR je posramio Oculus i Vive

Juraj Bevandić 06.12.2016.

Marketinška istraživanja pokazuju da je Sony unatoč kasnom ulasku na VR scenu, svojom relativno niskom cijenom i zahtjevima potpuno oteo tržište Oculusu i HTC-u.

HCL VideoRaspakirali smo posebno izdanje PlayStation VR-a koje ne možete kupiti

Igor Belan 06.12.2016.

PlayStation VR u našim je uredima već neko vrijeme, a stigao nam je direktno iz Sonyja u paketu posebno krojenom za mene – ovakvo izdanje nije na prodaju.

Ova VR igra vas želi ubiti

Igor Belan 25.11.2016.

Humorističan pristup špijunskom podžanru u igri koja doslovno nosi naslov ‘I Expect you to Die’ djeluje kao nešto zbog čega bismo rado stavili VR headset na glavu. Pogledajte trailer.