HCL.HR

Oznaka: PlayStation VR

SpecijalSretan rođendan PlayStation VR, valjda ćeš doživjeti idući

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Sonyjeva VR platforma na tržištu je točno godinu dana, a mi analiziramo zašto je samo rijetke igrače uopće briga za tu činjenicu.

PlayStation 4 dobio ažuriranje verzije 5.0, evo što sve donosi

Zoran Žalac 03.10.2017.

Nakon što je protekla dva mjeseca bilo u fazi testiranja, veliko 5.0 ažuriranje firmwarea za PlayStation 4 konzolu dostupno je svim korisnicima.

PlayStation VR dobiva novi model

Zoran Žalac 02.10.2017.

U pripremi je novo izdanje PlayStation VR headseta koje će imati neke male pogodnosti i prednosti naspram prijašnjeg modela.

Sony snizio cijenu PlayStation VR-a, za siromašne Amerikance

Zoran Žalac 29.08.2017.

Nepunih godinu dana otkako je na tržištu, PlayStation VR postaje malo jeftiniji. No, čini se da to vrijedi samo vašim rođacima iz Amerike.

U novoj igri za PSVR sječete neprijatelje kao samuraj, ali ste u suštini Jedi

Zoran Žalac 17.07.2017.

Reborn: A Samurai Awakens je VR igra u kojoj kao futuristički cyborg-samuraj svoju oštricu držite oštrom tako da sječete hrpu metalnih neprijatelja.

VR mod za Tekken 7 je skoro pa beskoristan

Zoran Žalac 01.05.2017.

Mod virtualne stvarnosti u Tekkenu 7, ekskluzivan za PSVR, uglavnom nema nekog smisla osim ako volite likove gledati iz bliza ili okretati kameru izvan fokusa borbe.

Ima nade za VR igre, PS VR ekskluziva Farpoint izgleda dobro u novom traileru

Zoran Žalac 19.04.2017.

Može li se dogoditi da najzanimljivije iskustvo istraživanja stranog planeta ove godine ponudi VR igra? Ako je suditi po prvom traileru, Mass Effect Andromeda ima dostojnu konkurenciju u VR naslovu zvanom Farpoint.

HCL VideoPlayStation VR ili HTC Vive: koji je VR uređaj bolje kupiti?

Igor Belan 09.04.2017.

Virtualna stvarnost je zakon, pogotovo VR gaming, ali to je ujedno i poprilično skup sport. U ovom videu pomažemo vam pokazati kako se razliku najeftiniji i najskuplji VR headset u high-end kategoriji i vrijedi li dati duplo više novca za onaj skuplji.

Sony traži nove poslovne prilike za PlayStation VR

Zoran Žalac 05.04.2017.

Sony nije zadovoljan prodajom PlayStation VR dodatka pa navodno istražuje ostale segmente tržišta kako bi progurao svoj uređaj.

Netko želi podvaliti snimke životinja pod igru zvanu Virry VR

Zoran Žalac 04.04.2017.

Među eksperimentima virtualne stvarnosti pronađen je jedan bizaran naslov. Virry VR iskoristit će snimke kamera iz divljine kako bi vlasnicima PSVR-a omogućio druženje sa divljim životinjama.

Na Marsu ćemo tražiti vodu i u virtualnoj stvarnosti

Zoran Žalac 01.03.2017.

Dok Elon Musk i ostala ekipa planiraju turistički voditi ljude na Mjesec, VR igra Unearthing Mars odvest će nas u istraživanje crvenog planeta iz udobnosti vlastitog doma.

HCL VideoZaigrali smo strašno zabavni horor Rush of Blood za PSVR i upalili facecam

Igor Belan 26.02.2017.

Da vam demonstriram kako virtualna stvarnost može biti strašno zabavna, upalili smo PSVR ekskluzivu Until Dawn: Rush of Blood i zaigrali jedan kratki i odvratni level, a ne bi to bilo to bez facecama.

Here They Lie je PSVR igra za koju PSVR više nije potreban

Zoran Žalac 22.02.2017.

Prebacivanje postojećih igara u VR okruženje priličan je izazov, ali obrnuti postupak prebacivanja VR igre u standardno TV iskustvo znatno je lakše, što dokazuje i primjer igre Here They Lie.

DiRT Rally je sada podržan za PlayStation VR

Zoran Žalac 18.02.2017.

DiRT Rally postao je druga velika igra s punom podrškom za PlayStation VR, a u sklopu te podrške došao je i novi kooperativni mod u kojemu po prvi put u serijalu igrač uzima ulogu suvozača.

HCL VideoIgramo Resident Evil 7 s PlayStation VR headsetom

Igor Belan 16.02.2017.

Vraćamo se u svijet jezivog Resident Evila 7, ali ovaj put nosimo PlayStation VR na glavi – da bude još strašnije! Pogledajte kako je to prošlo u prvom video komentaru s famoznim ‘facecamom’.