HCL.HR

Oznaka: PlayStation VR

Firewall: Zero Hour VR je ozbiljna timska pucačina za PlayStation VR

Zoran Žalac prije 2 dana

PlayStation VR polako, ali sigurno gradi ponudu pucačkih igara iz prvog lica. U njoj će se od iduće godine nalaziti i novonajavljeni Firewall: Zero Hour.

WipEout i The Last Guardian dobit će PS VR izdanja

Zoran Žalac prije 2 dana

Sony će u svijet virtualne stvarnosti prebaciti svoje dvije postojeće franšize, a za ta VR iskustva nećete morati potrošiti ni lipe.

Grudanje u virtualnoj stvarnosti stiže i na PlayStation VR

Zoran Žalac prije 6 dana

VR igra Snow Fortress, koja je na PC-u dostupna već godinu dana, uskoro će i vlasnicima PlayStation VR-a omogućiti snježne radosti bez dobivanja snježne grude u facu.

Od danas možete pecati u VR svijetu Final Fantasyja 15

Zoran Žalac 21.11.2017.

U prodaju je lansiran Monster of the Deep: Final Fantasy XV, zasebna igra za PlayStation VR u se kojoj s Nocticom i njegovom ekipom bavite – ribičijom.

SpecijalZmajevi koji se unose u facu – kakav je Skyrim VR?

Zoran Žalac 19.11.2017.

Kultni Skyrim našao se među najvećim igrama koje su napravile dimenzionalni skok u virtualnu stvarnost. Kako se ondje postavio i tjera li igrača na riganje?

PlayStation VR napravit će Johna Wicka od nas u 2018.

Zoran Žalac 31.10.2017.

Sony je za svoj PlayStation VR najavio nekoliko novih ekskluziva, a barem jedna među njima privukla nam je pažnju kao nešto više od eksperimentalnog naslova.

Svi najvažniji traileri s PlayStation konferencije na Paris Games Weeku

Zoran Žalac 30.10.2017.

Provjerite nove i od ranije poznate poznate ekskluzive za PlayStation platforme koje je Sony predstavio na Paris Games Week sajmu.

Sony će u ponedjeljak najaviti sedam novih igara za PS4 i PS VR

Zoran Žalac 27.10.2017.

Sony će idućeg ponedjeljka održati konferenciju za javnost na Paris Games Week sajmu te će ondje predstaviti sedam do sada neotkrivenih igara.

SpecijalSretan rođendan PlayStation VR, valjda ćeš doživjeti idući

Zoran Žalac 14.10.2017.

Sonyjeva VR platforma na tržištu je točno godinu dana, a mi analiziramo zašto je samo rijetke igrače uopće briga za tu činjenicu.

PlayStation 4 dobio ažuriranje verzije 5.0, evo što sve donosi

Zoran Žalac 03.10.2017.

Nakon što je protekla dva mjeseca bilo u fazi testiranja, veliko 5.0 ažuriranje firmwarea za PlayStation 4 konzolu dostupno je svim korisnicima.

PlayStation VR dobiva novi model

Zoran Žalac 02.10.2017.

U pripremi je novo izdanje PlayStation VR headseta koje će imati neke male pogodnosti i prednosti naspram prijašnjeg modela.

Sony snizio cijenu PlayStation VR-a, za siromašne Amerikance

Zoran Žalac 29.08.2017.

Nepunih godinu dana otkako je na tržištu, PlayStation VR postaje malo jeftiniji. No, čini se da to vrijedi samo vašim rođacima iz Amerike.

U novoj igri za PSVR sječete neprijatelje kao samuraj, ali ste u suštini Jedi

Zoran Žalac 17.07.2017.

Reborn: A Samurai Awakens je VR igra u kojoj kao futuristički cyborg-samuraj svoju oštricu držite oštrom tako da sječete hrpu metalnih neprijatelja.

VR mod za Tekken 7 je skoro pa beskoristan

Zoran Žalac 01.05.2017.

Mod virtualne stvarnosti u Tekkenu 7, ekskluzivan za PSVR, uglavnom nema nekog smisla osim ako volite likove gledati iz bliza ili okretati kameru izvan fokusa borbe.

Ima nade za VR igre, PS VR ekskluziva Farpoint izgleda dobro u novom traileru

Zoran Žalac 19.04.2017.

Može li se dogoditi da najzanimljivije iskustvo istraživanja stranog planeta ove godine ponudi VR igra? Ako je suditi po prvom traileru, Mass Effect Andromeda ima dostojnu konkurenciju u VR naslovu zvanom Farpoint.